Antrenor pentru hrana pentru pisici

Producătorul de furaje Trainer este Nova Foods (Italia), care produce alimente pentru pisici din 1991. Sunt poziționate ca produse super-premium, ceea ce obligă producătorul să adere la o compoziție echilibrată, ținând seama de nevoile diferitelor animale și, de asemenea, să evite aromele artificiale, conservanții și potențialii gusturi care pot fi dăunătoare sănătății animalelor de companie. Pentru a înțelege caracteristicile acestui feed, oferim o prezentare detaliată a gamei și compoziției produselor, care vă va permite să vă imaginați toate avantajele și dezavantajele sale..

Antrenor pentru hrană pentru pisici

 • granule uscate în pachete de 300 g, 1,5 kg, 3 kg și 7,5 kg și 12 kg (în funcție de tip);
 • conserve în ambalaje de 80 g;
 • păianjeni în pachete de 85 g.

Alimentele uscate sunt produse în pachete cu un "fermoar" încorporat special, care asigură depozitarea ușoară a pachetului deschis și previne răspândirea mirosurilor.

Antrenor natural

Linia Natural este reprezentată de cinci opțiuni de produse bazate pe vârsta animalelor:

 • Kiitten - pentru pisoi (6-12 luni) cu pui proaspăt, care poate fi utilizat și pentru hrănirea pisicilor însărcinate și care alăptează.
 • Pisică tânără - pentru animale tinere (7-12 luni).
 • Adult - pentru pisici de la 1 an, prezentat în 3 arome: cu ton, pui proaspăt și carne de vită.
 • Sterilizat pentru adulți - pentru pisici sterilizate pentru adulți, disponibil în 3 versiuni: cu somon, șuncă uscată și carne albă proaspătă.
 • Matur - pentru animale mature (de la 7 ani), conceput pentru un proces metabolic mai lent și consum redus de calorii.
 • Separat, merită subliniat seria Exigent Cat - pentru pisici adulte fastidioase / cu apetit slab.

Antrenor pentru hrană pentru pisici

Solution Trainer

Linia Solution conține produse echilibrate pentru pisici cu caracteristici specifice:

 • Sensibil - pentru animalele care suferă de alergii alimentare și intoleranță la anumite componente.
 • Controlul mingii de păr - hrană pentru animalele de companie adulte, care promovează îndepărtarea activă a părului din stomac și previne re-acumularea acestuia.
 • Greutate ideală - pentru animalele predispuse la creșterea excesului de greutate, care trebuie să-și recapete / să mențină o greutate sănătoasă datorită conținutului scăzut de grăsimi și să ofere o senzație de plenitudine pe termen lung.
 • Sensi Intenstinal - pentru pisici cu un sistem digestiv sensibil.
 • Sensi renal - pentru pisici adulte (de la 1 an) cu tendință la insuficiență renală.

Antrenor pentru hrană pentru pisici

Important! Anterior, sortimentul mărcii includea două linii de Fitness Trainer și Personal Trainer, dar astăzi acestea sunt întrerupte, iar un nou Solution Trainer a devenit un fel de înlocuitor..

Structura

Pentru o analiză mai detaliată a compoziției, luați în considerare hrana naturală pentru adulți cu pui proaspăt, care este populară pe piața rusă. Se crede că componentele compoziției sunt situate pe ambalaj în ordinea descrescătoare a cantității lor, prin urmare, din acestea se poate trage o concluzie cu privire la calitatea hranei și utilitatea acesteia. Deci, la începutul listei de componente apar:

 1. Carne proaspătă de pui și curcan (pui 13%).
 2. Orez.
 3. Gluten de porumb.
 4. Porumb.
 5. Pui și curcan liofilizat.
 6. Gras.
 7. Făină de ton.

Acesta este urmat de vițel liofilizat și proteine ​​de pui hidrolizate, pulpă de sfeclă de zahăr, semințe de in, minerale, fibre de mazăre, drojdie de bere (0,6%), fructo-olizaharide (0,2%) și un număr de extracte din plante. De asemenea, producătorul specifică în detaliu compoziția, doza de vitamine și minerale care intră în corpul pisicii împreună cu alimentele.

În ceea ce privește analiza garantată a compoziției, indicatorii sunt următorii:

 • 33,5% proteine ​​brute.
 • 18% grăsime brută.
 • 2% fibre brute.
 • 6,5% cenușă brută.
 • 8% umiditate.
 • 3,76% omega-6.
 • 1,03% omega-3.
 • 0,95% calciu.
 • 0,8% fosfor.

Maine Coon mănâncă alimente

Proteină

Carnea proaspătă indicată în primele poziții va asigura aprovizionarea cu proteine ​​animale de înaltă calitate, dar cantitatea exactă a acesteia, din păcate, nu este indicată. În plus, carnea de pui, curcan și vițel liofilizate, precum și făina de ton sunt o sursă suplimentară a acesteia. Proteina de pui hidrolizată este utilizată pentru a îmbunătăți aroma și caracteristicile aromelor..

Produsul conține, de asemenea, surse de proteine ​​vegetale (este mai puțin absorbit de corpul felin) - gluten de porumb și, din moment ce este plasat în partea de sus a listei, este cel mai probabil ca acesta să reprezinte o parte semnificativă a proteinelor declarate în analiza de 33,5%..

Grăsimi

În ceea ce privește grăsimea, originea sa nu este indicată pe ambalaj, dar denumirea în engleză a acestei componente, Lad, înseamnă grăsime de porc. Dar acest detaliu este trecut cu vederea în timpul traducerii. Grăsimea de porc este de obicei considerată cea mai slabă calitate și cea mai ieftină, spre deosebire de grăsimea de pui și de pește. O sursă suplimentară de grăsimi vegetale (acizi grași polinesaturați) este uleiul de porumb și semințele de in.

Glucidele

Orezul este folosit ca sursă de carbohidrați în furaje, porumbul este o componentă cerealieră, a cărui prezență nu este cea mai bună caracteristică ca pentru un furaj din clasa super premium, iar porumbul este un alergen pentru unele animale, ceea ce reprezintă, de asemenea, un dezavantaj clar.

Coceni de porumb

Componente suplimentare

Un număr de extracte din plante, vitamine și componente minerale sunt utilizate ca componente suplimentare:

 • pulpa de sfeclă de zahăr, fibră de mazăre - surse de fibre vegetale utile pentru sistemul digestiv;
 • drojdie de bere, fructo-olizaharide, extract de cicoare - normalizează tractul digestiv;
 • extracte de mentă, propolis și mere (AppleZin TM) - previn mirosurile neplăcute și mențin igiena orală;
 • extracte de afine în combinație cu proporții echilibrate de fosfor și magneziu - susțin sănătatea sistemului urinar;
 • algele împreună cu biotina și zincul - îmbunătățesc starea pielii și aspectul stratului.

Astfel, principalul dezavantaj al compoziției de hrană pentru pisici Trainer este abundența boabelor și absența indicațiilor precise privind cantitatea de proteine ​​de origine animală și carbohidrați, numele grăsimilor și conservanților folosiți. De asemenea, conține sursele potrivite de proteine ​​și grăsimi vegetale sănătoase, astfel încât poate fi folosit ca aliment de bază pentru animalul dvs. de companie. În același timp, nu poate fi clasificat cu încredere fermă ca o clasă super premium..

Preț

Produsele trainer sunt de obicei prezentate în magazine într-un sortiment minim sau complet absente în punctele de vânzare cu amănuntul. Dar mâncarea Trainer pentru pisici poate fi cumpărată fără probleme în magazinele online, dar trebuie avut în vedere faptul că suma totală va crește cu prețul de livrare.

Antrenor pentru hrană pentru pisici

Prețurile încep în linia Natural Trainer:

 • de la 235 freca. pentru 300 g;
 • de la 932 frecați. pentru 1,5 kg;
 • din 3311 freca. peste 7,5 kg;
 • de la 5099 frecați. pentru 12 kg.
 • de la 105 frecați. pentru conserve

Pentru linia Solution Trainer:

 • de la 292 freca. pentru 300 g;
 • din 1181 freca. pentru 1,5 kg;

Recenzii

Nikolay, proprietar britanic:

„Am auzit recenzii bune despre mâncarea Natural Trainer și am decis să încerc pentru pisica mea, mai ales că, din fericire, am găsit-o într-un magazin lângă casa mea. Deoarece animalul de companie este deja la o vârstă respectabilă, a luat ambalajul marcat Matur. Pisica nu a avut probleme, mănâncă totul cu pofta de mâncare, iar haina arată chiar mai bine "..

Ekaterina, proprietarul Cornish Rex:

„Când încercam să transferăm o pisică de la mâncare naturală la cea uscată, ne-am confruntat cu faptul că animalul de companie a dezvoltat alergii, indiferent de calitatea și prețul alimentelor. La sfatul medicului veterinar, aceștia au început să acorde atenție liniilor marcate „anti-alergenic” și au optat pentru antrenorul italian pentru alimente. După câteva zile de o astfel de nutriție, pisica a încetat mâncărimea, așa că am decis să comandăm un pachet mai mare ".

Dima, proprietarul pisicii Max:

„Acest feed este declarat de producător ca fiind super premium. Aici este în principal porumb cu orez în compoziție, care, după părerea mea, nu atrage deloc această clasă. În ciuda indicațiilor din compoziția cărnii proaspete și liofilizate și a altor aditivi, prezența unei cantități mari de cereale neagă toată utilitatea. Din păcate, nu am studiat cu atenție compoziția înainte de a cumpăra, altfel nu aș fi cumpărat-o, deși pisica a mâncat totul cu pofta de mâncare. Pentru acești bani, puteți găsi produse cu cea mai bună compoziție ".

Recenzie Trainer Mature Cat: video

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Antrenor pentru hrana pentru pisici