Revizuirea hranei pentru pisici pentru pisici fericite

Sănătatea și bunăstarea pisicilor domestice depind în primul rând de nutriție. De aceea, imediat după ce un pisoi apare în casă, proprietarul trebuie să se gândească la ce fel de mâncare va hrăni animalul. Mâncarea trebuie să fie echilibrată și sănătoasă și potrivită pentru pisică..

După cum arată practica, majoritatea proprietarilor de animale de companie optează pentru furaje industriale, deoarece ajută la economisirea timpului la gătit. Unul dintre produsele rare, dar destul de calitative, este hrana pentru pisici Happy Cat..

Forme de eliberare, clasă și tipuri de furaje

Mâncarea Happy Cat este produsă de renumitul brand german Interquelle GmbH, care fabrică astfel de produse de peste 50 de ani. Importator oficial în Rusia - societatea „Grand-Alpha”.

Conform informațiilor de pe ambalaj, Happy Cat este un aliment premium și este fabricat din materii prime de înaltă calitate care sunt produse în fermele germane. Majoritatea compoziției acestor alimente este carne proaspătă, legume și vitamine necesare pentru a menține o pisică sănătoasă..

Mâncare premium
Mâncare premium

Principalul avantaj al mărcii este un sortiment larg, datorită căruia va fi posibil să găsiți mâncarea potrivită chiar și pentru cea mai fastidioasă pisică. Produsele pot fi împărțite condiționat în 5 categorii:

 • hrană uscată pentru pisoi și animale adulte (produsă în pachete de 300 g, 1,4, 4 și 10 kg);
 • conserve umede în conserve (4 arome);
 • pate în ambalaj individual pentru o singură admitere (5 arome);
 • bunătăți;
 • furaje medicamentoase.

Potrivit asigurărilor producătorului, mâncarea Happy Cat, atât uscată, cât și umedă, are o compoziție naturală. Fiecare serie conține componente diferite, dar produsele în orice caz includ:

 • praf de ou;
 • carne de pasăre (cel puțin 20%);
 • grăsime vegetală și de pasăre;
 • legume tocate;
 • bucăți de slănină prăjite;
 • extracte de rozmarin, musetel sau cicoare;
 • orez, porumb, făină de grâu;
 • vitamine și minerale necesare pentru sănătatea unui animal de companie.

Toate tipurile de hrană pentru pisici de la Happy Cat sunt dezvoltate ținând cont de vârsta și stilul de viață al animalului de companie. Feedul poate fi împărțit în următoarele categorii:

 • pentru pisoi și animale tinere de până la 12 luni;
 • pentru animalele de companie adulte (cu o împărțire în alimente pentru pisici active, animale de companie, pisici cu stomac sensibil și predispuse la creșterea în greutate);
 • pentru pisicile mai mari de peste 10 ani.
Pentru pisoi
Pentru pisoi

În ciuda faptului că recenziile despre mâncarea HappyCat variază foarte mult, majoritatea proprietarilor sunt mulțumiți de produse și se asigură că aceste alimente nu numai că elimină foamea, ci ajută și la menținerea sănătății animalului..

Pentru hrănirea zilnică

Atunci când alegeți hrana pentru hrănirea zilnică a unei pisici, primul pas este să începeți de la vârsta animalului de companie, starea sa de sănătate și stilul de viață. Pentru pisicile tinere și energice care nu suferă de nicio afecțiune medicală, cea mai bună opțiune este utilizarea următoarelor produse:

 1. Happy Cat Indoor (cu carne de miel). Mancarea are un raport echilibrat de proteine, grasimi si carbohidrati. Datorită conținutului său scăzut de calorii, nu va provoca creșterea excesivă în greutate nici măcar la animalele de companie care locuiesc într-un apartament. Animalele care consumă acest aliment au o sănătate bună și un strat strălucitor.
 2. Pisică fericită de rasă mare. Acest soi este conceput special pentru persoanele mari care cântăresc mai mult de 5 kilograme. Acest produs nu conține pește și granule mari care ajută la curățarea dinților și la prevenirea formării plăcii și tartrului.

De asemenea, la vânzare puteți găsi mâncare uscată pentru consum zilnic cu gust de carne de vită, somon, miel și carne de vânat.

Pe o notă! Pe lângă hrana de zi cu zi, Happy Cat are o linie specială de Grainfree Rentier, în producția căreia se folosesc cartofi în loc de porumb și grâu..

Pe categorii de vârstă

Pentru ca un animal de companie să fie sănătos și puternic, hrana trebuie să fie adecvată vârstei sale. Linia Happy Cat include următoarele produse concepute pentru animale de companie de diferite vârste:

 1. Sensitive Grainfree Junior. Practic nu există boabe în acest aliment, deci este ideal pentru hrănirea pisoilor. De asemenea, mulți medici veterinari recomandă administrarea pisicilor însărcinate și care alăptează..
 2. Suprem junior. Un produs ușor care este recomandat pentru pisoi de la 5 săptămâni la 12 luni.
 3. Suprimefit & Ei bine junior. Acest aliment poate fi hrănit și pisoilor de la 5 săptămâni. Conține proteine, grăsimi, fibre și un amestec de ierburi prietenoase pisicii.
 4. Linie senzitivă (rață, pește, păsări de curte și carne de vânat) și Suprem (miel, somon, carne de vită). Produsele sunt destinate hrănirii adulților cu vârsta peste un an. Mâncarea este selectată ținând cont doar de preferințele individuale ale animalului de companie.
 5. Cel mai bun vârstă de 10 ani+. Conceput pentru animalele de companie în vârstă cu vârsta de peste 10 ani, acest tip de mâncare este bogată în vitamine și minerale, care ajută la menținerea sănătății animalului de companie și, în același timp, la reducerea riscului de a dezvolta diferite boli..
Pentru pisicile mai în vârstă
Pentru pisicile mai în vârstă

Pentru hrănire restricționată

Deoarece pisicile sterilizate și sterilizate tind să se îngrașe, este foarte recomandat să le hrăniți cu alimente speciale cu conținut scăzut de calorii pentru a evita problemele de sănătate. Pentru astfel de animale de companie, marca HappyCat a dezvoltat următoarele tipuri de alimente:

 1. Happy Cat Adult Sterilizat (cu somon atlantic). Acest produs aparține clasei super-premium și se distinge prin compoziția sa originală. Pierderea în greutate se datorează alimentelor cu conținut scăzut de grăsimi și plante Pisică fericită se potrivesc suprem & Ei bine, lumina adultului fibre despicate.
 2. Pisică fericită se potrivesc suprem & Ei bine, lumină pentru adulți (cu carne de pasăre). Conceput pentru animalele de companie care s-au îngrășat în exces din cauza bolilor sau ca urmare a unui stil de viață sedentar.

Deși hrana pentru pisici Happy Cat are un conținut scăzut de grăsimi, pisica nu va simți foame după ce a consumat-o. Acestea includ, de asemenea, vitamine și minerale benefice pentru a vă ajuta să vă mențineți animalul sănătos..

Hrană vindecătoare

Linia Vet Diet este concepută pentru animalele de companie cu o varietate de probleme de sănătate. Compoziția și formula acestei linii de furaje au fost dezvoltate de veterinari și nutriționiști de renume. Astfel de produse se disting printr-un conținut moderat de grăsimi, fără soia și fără aditivi artificiali..

Seria include 6 produse diferite:

 • Adipositas - concepute pentru a combate excesul de greutate;
 • Hipersensibilitate - cu tendință la reacții alergice;
 • Intestinal - pentru animalele cu digestie sensibilă;
 • Renal - pentru patologii renale;
 • Struvit - conceput pentru animalele de companie cu urolitiază
 • Pielea - recomandată animalelor care suferă adesea iritații ale pielii.
Pentru digestie sensibilă
Pentru digestie sensibilă

Potrivit medicilor veterinari, alimentele pentru pisici medicamentoase Happy Cat sunt deosebit de eficiente în stadiile incipiente ale bolii. Dacă transferați animalul în alimente specializate imediat după diagnosticarea patologiei, riscul de progresie ulterioară a bolii va fi redus la minimum.

Recomandări de hrănire

Cantitatea de hrană pe care trebuie să o dați animalului este scrisă pe spatele ambalajului. Trebuie avut în vedere faptul că doza zilnică diferă în funcție de tipul de hrană și de vârsta animalului de companie. În medie, adulților sănătoși care cântăresc aproximativ 3 kg pe zi trebuie să li se administreze 130-150 g de alimente uscate, împărțind aportul de 2 ori. Pentru a determina programul exact de hrănire, vă puteți consulta suplimentar cu medicul veterinar.

Este important să știi! Dacă proprietarul hrănește pisica cu uscare, este necesar să vă asigurați că animalul de companie are întotdeauna apă proaspătă și curată..

Argumente pro şi contra

În ciuda faptului că recenziile despre mâncarea Happy Cat sunt în mare parte pozitive, aceasta, ca orice alt produs industrial, are avantajele și dezavantajele sale. Și trebuie să vă familiarizați cu ele în avans. Avantajele furajului includ:

 • principala sursă de proteine ​​o constituie ingredientele din carne;
 • la preparare se folosesc doar ingrediente naturale;
 • o gamă largă de;
 • furajele conțin vitamine și suplimente minerale;
 • utilizarea de antioxidanți naturali, inclusiv tocoferol.

Printre dezavantaje se numără:

 • procent relativ scăzut de componente din carne;
 • cost ridicat în comparație cu alte feeduri premium;
 • compoziția conține grăsime de pasăre și carne de vită, care nu sunt întotdeauna bune pentru pisici.

Un alt dezavantaj relativ este că aceste alimente sunt rareori găsite la vânzare și mai des trebuie să le comandați prin internet..

Concluzie

Majoritatea medicilor veterinari și crescători vorbesc pozitiv despre mâncarea Happy Cat. Practica arată că animalelor le place gustul unor astfel de alimente. Prin consum, se îmbolnăvesc mai puțin, arată vesel și vesel.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Revizuirea hranei pentru pisici pentru pisici fericite