Sheba - secretul seducerii pisicii tale

Atunci când alegem mâncarea pentru animalul nostru de companie, vrem să fim siguri că îi oferim un fel de mâncare din produse sănătoase și naturale. Prin urmare, atunci când cumpărați conserve sau un produs uscat, nu strică să studiați cu atenție compoziția și să aflați mai multe despre producător. Vom analiza acum hrana pentru pisici Sheba, opiniile medicului veterinar și analiza conținutului acesteia, precum și recenziile celor care au încercat deja acest produs..

Marte, ca companie multinațională, ia în serios producția de furaje. Corporația produce alimente pentru animale de companie cu patru picioare din 1938 și astăzi este una dintre cele mai populare mărci Mâncare pentru pisici. Cu toate acestea, un aliment premium numit Sheba a intrat abia recent pe piață. În 1985, acest produs a apărut pe rafturile magazinelor germane și elvețiene. Brandul a început să crească și după zece ani a început să fie căutat în toată Europa.

Acum piața de vânzări s-a extins, iar feed-urile premium au apărut în Australia și Rusia. În țara noastră, produsele Sheba au recenzii bune și sunt considerate a fi furaje de calitate superioară. Unitățile de producție ale companiei sunt situate în Thailanda, unde specialiștii monitorizează cu atenție toate etapele producției. Oamenii de știință de la Waltham Research Center oferă sfaturi cu privire la compoziția și producția de furaje. Acest centru există de peste 50 de ani și angajează specialiști în domeniul zoologiei, biochimiei, nutriției.

Pentru a-și cimenta statutul premium în hrana pentru pisici, Sheba a difuzat un anunț cu vedeta celebrității hollywoodiene Eva Longoria. Invitarea unei stele este destul de rară în acest tip de publicitate încât mișcarea a ridicat automat Sheba deasupra concurenților săi. Dar consumatorul este interesat nu atât de frumosul ambalaj și de marcă, cât și de compoziție.

Această marcă produce exclusiv furaje umede. Spre deosebire de alimentele din clasa economică, conservele și pungile din Sheba conțin carne naturală. Deoarece animalul de companie trebuie să primească proteine ​​de origine animală, firmele care se poziționează ca „premium” sunt pur și simplu obligate să includă bucăți de carne în conserve. Este adevărat, dacă credeți că ambalajul, atunci în interior veți găsi doar 20% din proteine ​​animale..

Recenziile medicilor veterinari despre acest aliment sunt destul de pozitive - conservele conțin produse naturale, nu există proteine ​​vegetale și soia în compoziție. De asemenea, conține vitamine și substanțe nutritive care sunt benefice organismului felin. În conserve poti găsi:

 • vitamina E, care este implicată în procesele de regenerare a țesuturilor;
 • grăsimi vegetale care fac stratul strălucitor;
 • Taurina, care menține o inimă sănătoasă, o vedere și un tract gastrointestinal;
 • acizi omega, care normalizează multe procese de viață în organism.

Soiuri de furaje Sheba

În ciuda existenței sale îndelungate, această companie nu are multă varietate în hrană. Practic, acestea sunt alimente conservate în conserve sau alimente umede în păianjeni - pungi închise ermetic. Atât conservele, cât și păianjenii au un volum mic: o porție este concepută pentru o singură masă. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece de fiecare dată când deschideți un pachet nou, îi oferiți animalelor de companie mâncare proaspătă.

Acest brand are trei linii de hrană: Plăcere în păianjeni și conserve Classic și Fusion. Toate aceste tipuri de alimente sunt destinate pisicilor și pisicilor adulte. Pentru pisoi, aceste conserve nu sunt concepute, deoarece nu există alimente specializate, de exemplu, pentru pisici sterilizate. Deci, dacă decideți să vă tratați animalul de companie cu conserve Sheba, cereți sfatul medicului veterinar. Dar recenziile proprietarilor de pisici arată că, în general, baleenul sănătos este fericit să mănânce o porție de alimente, iar unele pisici cer suplimente..

Producătorul promite că în interiorul ambalajului nu veți găsi soia, coloranți artificiali și conservanți. Deși unii vizitatori ai forumurilor tematice despre pisici observă că aditivii artificiali sunt încă conținuți în conserve. Un miros puternic se simte la deschiderea ambalajului. Acest lucru se remarcă și prin reacția tetrapodelor la mâncare: chiar și pisicile fastidioase se aruncă cu lăcomie pe alimente, chiar dacă acest lucru nu a fost observat până acum..

Este demn de remarcat faptul că pungile sunt de trei ori mai scumpe decât conservele. Această diferență este justificată de compoziția mai bogată în carne a conservelor. Deși limitată în ceea ce privește hrana specială, Sheba are o mare varietate de arome. Să analizăm mai atent ce sortiment oferă această companie..

Tabelul tipurilor de conserve

Seria de hranăTipul de conserveStructura
Plăcerea păianjenilorCu păstrăv și crevețiCantitatea de carne și organe: cel puțin 4% creveți și păstrăvi
Rață și pui Cantitatea de carne și organe: 30% carne de rață și cel puțin 4% carne de pui
 Carne de vită și mielCarne și organe: 30% carne de vită și 5% miel
 Cu ton și somonCantitatea de carne și organe: 4% fiecare ton și somon
 Conserve clasiceCocktail de ton și crevețiCantitatea de carne și organe: 45% ton și 5% creveți
Sote de piept de puiCantitatea de carne și organe: 50% file de pui
Ton suculent în sosCantitatea de carne și organe: 50% ton
Conserve FusionPui cu vita in sos TogliataCantitatea de carne și organe: 40% carne de pui și 4% carne de vită
Pui cu curcan în sos TournedoCarne și organe: 40% pui și 4% curcan

După cum puteți vedea, seria de alimente umede din păianjeni are cea mai mare varietate de arome. Această serie este considerată completă, adică acest aliment satisface pe deplin toate nevoile corpului felin pentru nutrienți. Și, deși nu există atât de multă carne în alimentele umede (de la 4% până la 30%), producătorul se asigură că produsul conține suficiente vitamine și minerale. Adică trebuie să înțelegeți că nu există bucăți întregi de carne în interior (în special pentru fructele de mare), dar există produse de care are nevoie o pisică. De asemenea, producătorul se asigură că alimentele umede nu conțin soia și conservanți artificiali..

Mâncarea Sheba sub formă de conserve are recenzii mai măgulitoare, deoarece există mult mai multă carne într-un astfel de pachet (până la 50%). Trebuie remarcat faptul că costul acestui tip de furaje este adecvat: de trei ori mai scump decât produsul acestei mărci într-o pungă. Producătorul însuși nu sfătuiește să se limiteze doar la conserve în hrănirea pisicii, ci mai degrabă să le folosească ca răsfăț sau recompensă. Având în vedere că o pisică va avea nevoie de 5 astfel de pachete pe zi pentru a se satura, aceste recomandări sunt destul de rezonabile..

Avantajele și dezavantajele furajelor

Rezumând, aș dori să spun că mâncarea Sheba este destul de consistentă cu categoria premium. Printre tipurile similare de alimente pentru pisici, prezentate în supermarketuri, Sheba are o compoziție mai naturală și mai bogată. Deci, printre avantajele acestui brand de alimente se numără următoarele:

 1. Folosind ingrediente proaspete, necongelate;
 2. Prezența cărnii naturale;
 3. Prelucrarea ușoară a cărnii și a altor produse, permițând conservarea maximă a vitaminelor;
 4. Prezența substanțelor necesare pentru a vă menține animalul sănătos. Acestea includ: vitaminele A, E, taurina, acizii grași nesaturați, fibrele;
 5. Mâncarea este ușor de digerat, ceea ce este bun pentru digestia pisicilor;
 6. Conserve sunt vândute gata consumate, ceea ce economisește foarte mult timpul proprietarilor;
 7. Preț acceptabil.

În ciuda numeroaselor sale avantaje, Șeba are și dezavantaje. Dacă decideți să cumpărați furaje gata preparate, trebuie să fiți pregătit să cântăriți avantajele și dezavantajele..

 1. Produs doar ca furaj umed, compania nu produce furaj uscat.
 2. Nici o serie de tratamente specializate.
 3. Potrivit numai pentru pisici adulte și pisici de la 1 an.
 4. Nu se produc pachete cu volum mare, ceea ce înseamnă că nu va fi posibil să economisiți la cumpărare. Pe de altă parte, acest articol este dificil de atribuit dezavantajelor, deoarece animalul de companie va primi de fiecare dată o porție proaspătă.
 5. Conținut scăzut de carne la păianjeni (până la 30%).
 6. Miros prea puternic, ceea ce indică prezența parfumurilor.

Video „Mâncare pentru pisici conservată Sheba sau Gourmet”

Experții vă vor spune despre criteriile de alegere a alimentelor umede pentru animale de companie.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Sheba - secretul seducerii pisicii tale