Avantaj pentru pisici

Avantajul pentru pisici este utilizat ca agent insecticid împotriva puricilor, păduchilor și altor ectoparaziți. Medicamentul este produs de cunoscuta companie germană Bayer, care în timpul activității sale a reușit să câștige încrederea consumatorilor.

Avantajul pipetelor

Extern, lichidul are o culoare galbenă sau maro deschisă. Un miros destul de specific este caracteristic, dar nu este foarte pronunțat. Ingredientul activ este imidacloprid. Concentrația sa în medicament este de 10%. Structura include, de asemenea, componente suplimentare:

 • alcool benzilic;
 • butilhidroxitoluen;
 • carbonat de propilenă.

Cum se

Substanța activă perturbă transmisia impulsurilor nervoase, ceea ce provoacă paralizie la insectele parazite. Drept urmare, ei mor într-un timp destul de scurt. O caracteristică specială a picăturilor Advantage pentru pisici este aceea că substanța activă este distribuită uniform pe întreaga piele. Capabil să se acumuleze în lână, glande sebacee și foliculi de păr.

Medicamentul are efect înainte ca puricii sau păduchii să-ți muște animalul. Acțiunea medicamentului durează 4 săptămâni, astfel încât tratamentul trebuie efectuat lunar. Afectează nu numai adulții, ci și larvele, ouăle.

Indicații de utilizare

Conform instrucțiunilor, trebuie să utilizați Advantage pentru pisici atunci când este infestat cu insecte parazite:

 • puricii;
 • păduchi;
 • lingitori.

Avantaj pentru pisici

Medicamentul poate fi utilizat și pentru a preveni apariția insectelor care parazitează animalele. Ectoparaziții externi trebuie prevenite la pisicile și pisoii adulți. Asigurați-vă că procesați în mod regulat animalele de companie care merg adesea pe stradă sau intră în contact cu alte animale.

Beneficii

Medicamentul are mai multe avantaje:

 1. Eficiență ridicată. Ucide puricii, păduchii și păduchii în decurs de 12 ore. Afectează paraziții în orice stadiu al dezvoltării.
 2. Acțiune pe termen lung. Medicamentul protejează animalul de paraziți timp de 1 lună.
 3. Siguranță. Conform GOST, aparține clasei a 4-a de pericol (substanțe cu pericol scăzut), nu conține substanțe toxice puternice.
 4. Aprobat pentru utilizare de către femelele însărcinate și care alăptează, pisoi (de la 8 săptămâni).
 5. Nu intră în sânge. Acționează numai extern.
 6. Ambalare convenabilă. O pipetă pe tratament.
 7. Diferă în ceea ce privește rezistența la umiditate. Eficacitatea medicamentului nu scade după scăldat sau expus la ploaie.
 8. Ușor de folosit. Animalul nu are nevoie de antrenament special sau de măsuri suplimentare.
 9. Practic nu are contraindicații și rareori provoacă efecte secundare.
 10. Distruge insectele nu numai pe animal, ci și în habitatele sale, de exemplu, pe așternut, ceea ce reduce riscul de reinfecție.

Preț

Picăturile de purici pentru pisici Advantage au un preț mai mare comparativ cu omologii interni. Costul unei pipete este aproximativ după cum urmează:

 • 0,4 ml (până la 4 kg) - 160-200 ruble;
 • 0,8 ml (peste 4 kg) - 220-260 ruble.

Pisica se întinde pe pat

Instructiuni de folosire

Dacă se folosește un insecticid pentru uciderea insectelor, tratamentul se efectuează o singură dată. Următoarele simptome indică de obicei apariția puricilor și a altor paraziți externi:

 • animalul mănâncă mult;
 • devine neliniștit;
 • lâna cade în grămezi;
 • strălucirea frumoasă a hainei dispare;
 • apetitul poate scădea. Animalul va refuza să se joace și să mănânce.

În scop preventiv, Advantage se aplică animalului o dată pe lună. Dacă pisica sau pisica se află în mod constant în casă și nu intră în contact cu alte animale, prevenirea poate fi efectuată la fiecare 3 luni.

Dozajul se calculează după cum urmează:

 1. Pentru animalele care cântăresc mai puțin de 4 kg, este necesară o pipetă Advantage 40 (0,4 ml).
 2. Pentru animalele de companie care cântăresc între 4 și 8 kg, este necesară o pipetă Advanteijda 80 (0,8 ml).
 3. Dacă greutatea unei pisici sau a unei pisici depășește 8 kg, atunci trebuie combinate pipete de volume diferite, luând în considerare faptul că sunt necesari 0,1 ml de medicament pentru fiecare kilogram de greutate.

Pisică pufoasă de ghimbir în zăpadă

Cum se folosește

Spălați animalul cu șampon pentru purici înainte de al utiliza. Lăsați haina să se usuce complet înainte de a aplica produsul. Urmați acești pași:

 1. Ia o pipetă. Deșurubați capacul. Întoarceți-vă și puneți-l din nou pentru a străpunge membrana de protecție.
 2. Ține animalul cu mâinile tale.
 3. Întindeți haina ușor pentru a permite medicamentului să intre pe pielea animalului.
 4. Aruncați câteva picături. La animalele de companie mari, aplicați produsul în mai multe locuri..
 5. Medicamentul trebuie picurat în locuri inaccesibile animalului pentru lins. Excelent pentru partea din spate a capului și în jurul gâtului.

Caracteristici ale aplicației

Pentru a face Advantage pentru pisici eficient și sigur, trebuie să urmați o serie de recomandări și reguli simple:

 1. Nu procesați dacă există răni, vânătăi, zgârieturi sau alte leziuni pe corpul animalului.
 2. După aplicarea medicamentului în primele zile, scăldatul și contactul accidental cu apa (pătrunderea în ploaie, mersul pe iarbă umedă etc.) trebuie excluse.
 3. Dacă există mai multe animale în casă, în prima zi trebuie să fie izolate unele de altele, astfel încât să nu poată linge medicamentul.
 4. În caz de infecție severă, se recomandă prelucrarea suplimentară a așternutului și a obiectelor de uz casnic..
 5. Nu depășiți doza recomandată.
 6. Pentru tratament și prevenire, agentul este utilizat în aceleași doze..

Contraindicații și efecte secundare

Deoarece agentul este puțin toxic și nu are un efect negativ asupra organismului, practic nu are contraindicații. Nu trebuie să-l utilizați pentru pisoi cu vârsta sub 8 săptămâni și cu intoleranță individuală la componente. În acest caz, pot apărea reacții alergice..

Pisoii pe iarbă

În cazuri rare, Advantage provoacă roșeață și iritații ale pielii. De obicei, simptomele neplăcute dispar de la sine în câteva zile. Dacă acest lucru nu se întâmplă sau dacă iritația se intensifică și dă disconfort animalului, trebuie să vă contactați medicul veterinar.

În caz de supradozaj, un animal de companie poate prezenta:

 • tremurături musculare;
 • salivare crescută;
 • pupile dilatate;
 • stare deprimată.

Când apar astfel de simptome, este necesar să spălați imediat animalul cu săpun sau șampon și, de asemenea, să luați măsuri pentru a elimina substanța activă din corp. Poate fi necesar un tratament simptomatic, în funcție de semnele de supradozaj existente.

Dacă medicamentul intră în corp, apetitul se poate deteriora, pot apărea vărsături și greață, slăbiciune generală și așa mai departe. În acest caz, este necesar să îi dați animalului cărbune activ sau alt sorbent și să solicitați ajutor medical..

Pisica pe pat

Măsuri de securitate și reguli de depozitare

Conform instrucțiunilor de utilizare, Advantage este sigur pentru pisici și oameni, dar totuși, atunci când îl utilizați, trebuie să urmați măsurile de precauție de bază:

 1. Purtați mănuși de cauciuc atunci când tratați cu insecticid, mai ales dacă sunteți sensibil și predispus la reacții alergice.
 2. Spălați-vă bine mâinile la sfârșitul procedurii..
 3. Nu mângâiați animalul cu mâinile până când preparatul nu este complet uscat..
 4. În primele 1-2 zile, este necesar să se excludă contactul unei pisici (pisici) cu copii mici.
 5. Se recomandă efectuarea procedurii în aer curat sau într-o zonă ventilată..
 6. Pipetele goale nu trebuie utilizate în scopuri casnice sau lăsați copiii să se joace cu ele. Ele trebuie aruncate fără greș..
 7. În caz de ingestie accidentală a unui medicament în organism, trebuie să mergeți imediat la spital. Nu uitați să vă aduceți ambalajul.

Medicamentul trebuie păstrat în ambalajul original, protejat de soare și umiditate excesivă. Temperatura aerului ar trebui să fie între 0 și 25 0С. Atenție la datele de expirare, nu utilizați Advantage pentru pisici după expirarea lor.

Recenzii proprietarului

Lyudmila, proprietarul unui pisoi de 5 luni:

„Am luat un pisoi drăguț de la un prieten. Când am mers la dacha, am observat că am început să mă mâncăr. Am cumpărat picături Bars, nu a urmat niciun efect. La întoarcerea în oraș, am mers la clinică. La sfatul medicului veterinar, am folosit picături germane. După câteva zile, pisoiul a încetat să se zgârie complet. Nu au existat reacții negative ".

Galina, proprietarul unei pisici de 5 ani:

„Nu folosesc agenți antiparazitari, deoarece pisica noastră nu iese din casă și nici măcar rar pe balcon. Odată am observat doi purici. Am decis să iau măsuri imediat. Am cumpărat picături Advantage (recomandat în farmacie). Trei zile mai târziu, am efectuat o examinare detaliată, nu s-au găsit insecte, așa că pot spune despre eficacitatea produsului ".

Pisică pe umărul gazdei

Recenzii ale medicilor veterinari

Serghei, medic veterinar cu 12 ani de experiență, parazitolog:

„Avantajul este un medicament sigur, dar, ca orice alt insecticid, poate provoca reacții nedorite. Personal, prefer să lucrez cu Frontline, așa că îl recomand întotdeauna clienților mei. ".

Karina, medic veterinar cu 5 ani de experiență:

„Nu este un medicament rău și sigur, dacă nu depășiți doza. Am auzit recenzii negative (provoacă efecte secundare și poate deveni chiar fatală), dar acest lucru nu a fost cazul în practica mea. Animalele au tolerat bine medicamentul. Dezavantajele includ faptul că nu funcționează împotriva căpușelor. Vine să aplice măsuri suplimentare ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Avantaj pentru pisici