Doctor grădină zoologică: vitamine pentru pisici

Vitamine pentru pisici „Doctor ZOO” este un supliment la hrana principală pentru animale de companie pentru a oferi microelementele utile necesare. Suplimentele vitaminice sunt utile în special dacă pisica are un corp în creștere sau nu obține cantitatea optimă de micronutrienți și vitamine necesare din alimente. „Doctor ZOO” poate fi, de asemenea, oferit ca un stimulent care nu numai că va încânta papilele gustative ale animalului de companie, dar va fi și benefic pentru sănătatea acestuia..

Pisică cu ochi galbeni

 • gulere parfumate;
 • sampoane de igiena;
 • agenți antiparazitari;
 • corectori de pulverizare;
 • boluri.

Complexele multivitaminice sunt formulate în așa fel încât să satureze organismul cu nutrienții necesari. De asemenea, au un gust și un miros plăcut, așa că devin un tratament preferat al animalului. Acestea contribuie la normalizarea metabolismului, îmbunătățesc funcționarea sistemului imunitar, promovează buna funcționare a diferitelor organe și sisteme..

Complexul are un efect pozitiv asupra stării stratului, ghearelor, dinților, oaselor. Acesta adaugă energie animalului, îmbunătățește aspectul acestuia, este o măsură preventivă împotriva scăderii imunității și, în consecință, a dezvoltării bolilor.

Pisică cu ochi verzi

Compoziția include:

 • proteine ​​30%;
 • grăsimi 4%;
 • componente de cenușă 25%;
 • minerale: calciu 4%, fosfor 2%, potasiu, sodiu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, seleniu;
 • umiditate 12%
 • L-carnitină 50 mg / kg;
 • taurină 1 g / kg;
 • biotină;
 • drojdie de brutar;
 • făină de oase;
 • lapte praf;
 • vitamine: A, D, E, C, grupa B (B1, B2, B3, B4, B5, B6, B12), K;
 • aminoacizi: lizină, argenină, histidină, fenilamină, triptofan, metionină, cistină.

Comprimatele sunt de formă rotundă, cu un miros plăcut pentru pisici. Produsele sunt produse în ambalaje din carton. Numărul de tablete dintr-o cutie - 90 de bucăți.

Vitamine Doctor ZOO

Principiul de funcționare

Vitaminele „Doctor ZOO” sunt un supliment gustos și nutritiv pentru dieta principală. Componentele acestora asigură funcționarea normală a corpului, îmbunătățesc coordonarea mișcărilor, mențin echilibrul microelementelor.

Compoziția complexului este îmbogățită cu proteine ​​(proteine ​​animale), care este o componentă indispensabilă a nutriției unei pisici. Felinele sunt prădători prin natură și necesită proteine ​​animale. Animalele de companie rareori obțin cantitatea optimă de proteine ​​din dieta lor. În acest caz, li se recomandă să o dea pe lângă dieta principală..

Taurina inclusă în compoziție trebuie să intre în mod necesar în organism cu alimente sau aditivi alimentari, deoarece nu este sintetizată în corpul pisicii (spre deosebire de om). Este o componentă esențială a tuturor țesuturilor, inclusiv a mușchiului cardiac. Cu lipsa sa, inima și organele vederii sunt primele care suferă.

Taurina contribuie la activitatea cardiacă normală, asigură o digestie adecvată și susține sistemul imunitar. Cantitatea sa suficientă în organism reduce riscul de a dezvolta procese degenerative în retină.

Doctor ZOO conține o cantitate optimă de biotină. Biotina afectează starea pielii, a ghearelor și a părului. Cel mai adesea, deficitul de biotină apare la pisoi și la animalele în vârstă. În mod normal, această vitamină este produsă în intestine, dar încă nu este suficientă pentru a satisface pe deplin nevoile organismului..

Pisica mănâncă vitamine

Biotina este implicată în multe procese importante ale vieții:

 • îmbunătățește efectul zincului;
 • favorizează eliberarea de energie din carbohidrați;
 • procesează acizi grași;
 • este un „transport” pentru sulf în celule.

Previne căderea părului, menține pigmentarea optimă, menține sănătatea pielii, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.

Combinația de componente utile din complexul Doctor ZOO este concepută pentru întărirea generală a animalului, completarea oligoelementelor necesare și prevenirea diferitelor boli.

Preț

Vitaminele pentru pisici „Doctor ZOO” pot fi cumpărate într-o farmacie ZOO, un magazin ZOO sau pe site-uri specializate. Costul ambalării este de aproximativ 100 de ruble.

Indicații de utilizare

„Doctor ZOO” este utilizat ca supliment alimentar pentru vitaminizarea suplimentară a corpului animalului. Comprimatele pot fi utilizate la tineri și adulți. Se recomandă includerea în dieta animalelor de companie în vârstă, în timpul năpârlirii, în timpul reabilitării, în timpul sarcinii și alăptării.

Gamă

Compania Zolotaya Rybka produce mai multe varietăți de complexe de vitamine care pot fi selectate în funcție de nevoile și preferințele individuale ale animalului de companie:

 • Sanatate si frumusete;
 • Sănătatea pielii și a hainei;
 • Pisică sănătoasă;
 • Pisoi sănătos;
 • Cu gust de somon, carne de vită, șuncă, ficat, afumături, brânză.

Doctor vitamine ZOO pentru pisici

Mod de aplicare

Comprimatele se administrează animalului în fiecare zi cu alimente. Doza recomandată: 5-6 bucăți pe zi. Dacă există o sarcină crescută, după stres, în timpul sarcinii și alăptării, doza poate fi crescută de o dată și jumătate până la două ori.

Vitaminele pot fi amestecate atât cu alimente uscate, cât și cu alimente naturale.

Contraindicații și efecte secundare

Intoleranță individuală la componentele constitutive. La utilizarea aditivului alimentar la doza indicată, nu au fost observate reacții adverse. Dacă apare o reacție negativă, ar trebui să încetați să luați pastilele..

Conditii de depozitare

Perioada de valabilitate este de un an de la data fabricației. Vitaminele trebuie păstrate la temperaturi de la -10 la + 25C.

Pisica mănâncă vitamine Doctor Zoo

Recenzii proprietarului

Katerina:

„Folosesc regulat vitamine pentru pisici de Doctor ZOO. Îmi iau diferite arome pentru schimbare. Au ajutat la rezolvarea problemei cu căderea constantă a părului. După ce le-a luat, pisica s-a oprit atât de mult, iar aspectul hainei s-a îmbunătățit semnificativ. Pisicii îi plac foarte mult vitaminele. Le dau nu numai cu mâncare, ci și așa, ca delicatesă (care nu depășește cantitatea indicată pe pachet). Sunt mulțumit de calitatea produselor ".

Larisa:

„Cunosc marca„ Doctor ZOO ”de mult timp. Întrucât blănurile noastre trăiesc într-o casă privată, folosim constant un guler de purici de la această companie. Recenziile despre guler pot lăsa bine, animalul nu este chinuit de paraziți, nu interferează, nu provoacă alergii. Așa că am decis să încercăm vitamine pentru pisici „Sănătatea pielii și a hainei”. Rezultatul a fost dublu: pe de o parte, pisicii i-a plăcut foarte mult deliciul, dar pe de altă parte, reacția la aceasta a fost inadecvată. Se pare că valeriană intră acolo, pentru că pisica era gata să se urce peste mine, doar pentru a lua pastilele prețuite. Nu mi-a plăcut această reacție, așa că nu le mai oferim ”.

Recenzii ale medicilor veterinari

Antonina:

„Vitaminele pentru pisici Doctor ZOO sunt delicatese multivitaminice, care vizează satisfacerea diferitelor nevoi ale nutrienților din corpul animalului. Producătorul susține că conțin doar componente care sunt necesare pentru funcționarea normală a organelor și sistemelor. Cu toate acestea, compoziția nu explică comportamentul ciudat al animalului după ce le-a luat. Crescătorii spun că pisicile se rostogolesc pe podea, ronțăesc și se află într-o euforie ciudată. În teorie, componentele complexului nu ar trebui să provoace o astfel de reacție. În mod corect, trebuie remarcat faptul că alergiile și alte efecte secundare la administrarea acestor vitamine nu au fost întâlnite în practica mea. Prin urmare, proprietarii de animale de companie trebuie să decidă singuri dacă cumpără sau nu acest tratament. ".

Gleb Viktorovici:

Brandul Doctor ZOO este destul de popular, combinând un raport optim preț / calitate. Mulți dintre clienții mei folosesc produse de igienă și coliere bio pentru pisici și câini. Feedback-ul cu privire la produsele companiei a fost întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, cred că vitaminele pentru animale ar trebui să fie fabricate de producătorul de furaje sau medicamente veterinare și nu de acaricide și vase insecticide. Este părerea mea personală. Animalelor le plac foarte mult, chiar și prea mult, ceea ce ridică întrebări suplimentare pentru producător. Nu am primit plângeri cu privire la aceste vitamine, nu am văzut reacții alergice sau alte fenomene negative ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Doctor grădină zoologică: vitamine pentru pisici