Vitamine neo omega pentru pisici

Vitaminele Omega pentru pisici este o linie întreagă de preparate pe bază de acizi grași omega 3, suplimentate cu anumite componente utile animalului. Medicamentele sunt produse de o companie rusă, care utilizează componente de înaltă calitate care îndeplinesc toate standardele sanitare pentru a le crea. Acest complex de vitamine și minerale este complet sigur pentru sănătatea animalului de companie. Firma garantează că produsele sale sunt de cea mai înaltă calitate. Prețul său este accesibil și fiecare proprietar poate cumpăra vitamine. Recenziile medicilor veterinari despre produs sunt pozitive.

La ce se folosesc vitaminele Omega pentru pisici?

Suplimentele vitaminice au o gamă întreagă de efecte pozitive asupra corpului pisicii și, de asemenea, vă permit să antrenați efectiv animalul, deoarece tratamentele Omega pentru animal sunt chiar mai interesante decât carnea. Beneficiile pentru sănătate ale unei pisici care mănâncă un complex multivitaminic sunt:

 • menținerea unei stări bune a hainei și aspect frumos;
 • îmbunătățirea stării pielii și prevenirea apariției unor probleme cu aceasta, cum ar fi dermatita;
 • reducerea intensității exacerbărilor bolilor de piele;
 • îmbunătățirea proceselor metabolice în țesuturi, în special în piele;
 • conservarea acuității vizuale până la bătrânețe;
 • facilitarea perioadei de moltare sezonieră;
 • menținerea unei stări bune a sistemului cardiovascular;
 • eliminarea efectelor negative ale stresului.

Dacă dați în mod regulat unui animal complexe de vitamine Omega, atunci starea acestuia va rămâne bună chiar și la bătrânețe extremă. Pisicile le percep ca o delicatesă și mănâncă de bunăvoie, obținând caroten și alte substanțe necesare.

Principalele ingrediente active

Efectul vitaminelor Omega asupra corpului pisicilor este asigurat de substanțele care alcătuiesc compoziția lor. Toate sunt potrivite cu nevoile pisicilor de diferite vârste.. Principalele componente ale complexului vitaminic sunt:

 • acizi grasi omega-3. Nu sunt produse la animale, dar sunt necesare pentru un metabolism adecvat. Se obțin din ulei de pește sau ficat de calmar. În vitamine, omega-3 este în stare ester, ceea ce face absorbția mai ușoară, iar pisica primește cantitatea maximă de acizi grași esențiali. Vitaminele Omega 3 pentru pisici sunt necesare pentru animalele de companie la orice vârstă.
 • Drojdie (adăugare necesară). O sursă naturală a majorității aminoacizilor și vitaminelor B de care pisicile au nevoie pentru a menține un sistem imunitar bun și rezistența generală a corpului. Drojdia poate accelera, de asemenea, procesul de recuperare a unei pisici după boală și intervenție chirurgicală..
 • Biotina. Este necesar să se mențină o stare bună a hainei animalului și să se mărească densitatea acestuia..
 • Taurina. Un aminoacid care nu este produs în organism la pisici, dar este necesar pentru ca animalele să funcționeze pe deplin ficatul, rinichii și inima. De asemenea, taurina este necesară pentru o pisică atunci când transportă pisoi și se hrănește..

Vitaminele Omega pentru pisici trebuie administrate în mod regulat, astfel încât animalul de companie să nu experimenteze un deficit de nutrienți. Pentru pisoi, există, de asemenea, tratamente Omega sănătoase care ar trebui administrate pisicilor imediat ce sunt înțărcate. Dacă se observă că animalul de companie are alergie la produs (ceea ce este extrem de rar), atunci suplimentul trebuie abandonat urgent și animalul trebuie prezentat medicului veterinar.

Furnizarea cantității necesare de vitamine în dieta unei pisici este o garanție a sănătății acesteia până la o vârstă matură.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Vitamine neo omega pentru pisici