Dr. Clouder - mâncare pentru pisici

Se știe că pisica este foarte disprețuitoare în alegerea mâncării. Se plictisește repede de dieta ei obișnuită și necesită varietate. Prin urmare, proprietarul trebuie adesea să se gândească la ce să-și hrănească animalul de companie. Hrana pentru pisici Doctro Clauder nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă. Vitaminele și microelementele sunt normale, fibrele și taurina necesare sunt prezente. Prețul este, de asemenea, o problemă importantă, deoarece mâncarea scumpă pentru pisici poate avea un impact foarte semnificativ asupra bugetului familiei, iar producătorul de alimente pentru pisici din Germania Dr. Clauder’s menține prețurile la un nivel mediu. Poate că ar trebui să-i fii atent..

Această hrană pentru pisici este produsă exclusiv în Germania și în nicio altă țară din lume. Prin urmare, standardele sunt europene, controlul calității este strict. Standardele sanitare sunt respectate cu strictețe. Prin urmare, produsele cu performanțe slabe nu pot intra în producție. Numai ingrediente de înaltă calitate, potrivite pentru feline.

Furajele sunt ușor de digerat, bine absorbite de corpul animalului. În plus, pisicilor în sine le place foarte mult, deoarece sortimentul de produse de pe piață astăzi poate satisface gustul felin exigent cu varietatea sa..

Compoziția furajului Klauder este bine echilibrată:

 • Carne - carne de vită, iepure, pui, miel.
 • Subproduse - ficat.
 • Peste si fructe de mare.
 • Cereale.
 • Legume.
 • Grăsimi vegetale și animale.
 • Vitamine si minerale.

Se folosesc doar ingrediente naturale. Furajul nu conține conservanți, coloranți, potențatori de aromă, arome și alte ingrediente artificiale.

Toate aceste produse sunt combinate în proporții stricte conform unei rețete realizate de experți. Prin urmare, pisicile care consumă astfel de alimente nu vor suferi de probleme digestive. Aceștia vor primi substanțele nutritive necesare pentru ca sistemul lor nervos sensibil să nu sufere, inima și rinichii să funcționeze perfect. Dinții, părul și ghearele erau întotdeauna în ordine, iar imunitatea era mare și rezista cu succes la infecții.

Ce fel de hrana face Dr. Clauder

Hrana de la marca germană DR.Clauder`s este produsă, nu numai ținând cont de diferitele preferințe gustative ale animalelor de companie, ci și de vârsta și sănătatea pisicii.

 • Clauders pentru alimente umede - conserve, care sunt disponibile în cutii, pate în brichete și pungi în pungi de plastic. Puteți cumpăra pachete cu greutatea de la 100 (pungi și pate) la 400 de grame. Această linie de alimente este formată din pește și fructe de mare - somonul, creveții, carnea și organele sunt utilizate într-o varietate completă. Conținutul de umiditate al alimentelor este de 80%, componentele „vasului” fiecărei pisici sunt selectate după gust și ținând cont de cerințele nu numai ale proprietarilor obișnuiți de pisici, ci și ale crescătorilor profesioniști.
 • Hrana uscată Dr. Klauder - produsă în ambalaje din plastic cu greutatea de la 40 de grame la 15 kilograme. Ingredientele alimentelor uscate sunt selectate optim, astfel încât nutrienții să fie bine absorbiți. Linia de alimente uscate se distinge prin faptul că are un tip special pentru nutriția dietetică folosind carne slabă. Acest aliment este destinat pisicilor adulte care nu tolerează alimentele grase și pisicile supraponderale. Toate tipurile de carne, pește și fructe de mare sunt, de asemenea, prezentate în alimentele uscate. Este mai bogat în grăsimi, fibre și proteine ​​decât alimentele umede, deoarece este mai concentrat.
 • Mâncare pentru pisoi - conserve umede de trei tipuri - carne tocată, pateu și bucăți mici. Conceput pentru copii cu vârsta peste șase săptămâni. Există, de asemenea, mâncare uscată cu bile mici, ușor de mestecat. Nu conține soia sau substanțe de umplutură artificiale: conservanți, coloranți, potențatori de aromă, emulgatori etc..
 • Hrana pentru pisici în vârstă și pisici - aici principalul ingredient constitutiv, 95%, este carnea. Reducerea cantității de alimente care conțin fosfor pentru prevenirea bolilor renale. S-au adăugat ceva mai multe fibre pentru a evita problemele digestive. Mâncarea doctorului Clauder pentru o pisică de vârstă mijlocie cu urolitiază este, de asemenea, bună..

Avantajele și dezavantajele furajelor Klauder

Mâncarea perfectă pentru pisici pur și simplu nu există. Prin urmare, fiecare producător în masă de hrană pentru pisici are avantajele și dezavantajele sale în funcție de consumator..

Beneficii:

 • Producție de înaltă calitate, standarde europene, deoarece furajele sunt produse numai în Germania.
 • Saturație cu nutrienți - până la 95% din carnea din furaje.
 • Doar produse naturale.
 • Saturație cu vitamine și microelemente.
 • Nu există ingrediente artificiale - coloranți, conservanți, amelioratori de aromă, soia etc..
 • Pisicile mănâncă bine cu acest aliment, nu trebuie să fie hrănite suplimentar.
 • Sortimentul diferitelor „feluri de mâncare” este foarte larg. Prin urmare, puteți diversifica oricând dieta pisicii, deoarece Klauder este potrivit chiar și pentru animalul cel mai pretențios..
 • Aceeași serie de alimente umede și uscate.
 • Se iau în considerare vârsta pisicii, starea de sănătate.

Dezavantaje:

 • Nu există alimente pentru pisoi mici cu vârsta de până la șase luni.
 • Fără alimente hipoalergenice.
 • Pachetele de alimente uscate au o greutate prea mare.

După cum sa dovedit, există mai multe avantaje decât dezavantaje. Trebuie remarcat separat că prețul acestor feeduri corespunde calității. Este mai mare decât cea a whiskas-urilor obișnuite sau kitikat, aproape de două ori. Cu toate acestea, în Europa, Klauder este considerat un aliment de clasă economică, prin urmare este disponibil pentru majoritatea proprietarilor de pisici.

Ce spun medicii veterinari și proprietarii de pisici despre mâncarea Klauder

După o mică cercetare pe internet a declarațiilor și sfaturilor medicilor veterinari, se pot observa următoarele. Experții cred că vă puteți hrăni pisica în fiecare zi. Ei observă că compoziția Klauder este perfect echilibrată și are o valoare nutritivă destul de bună. Lipsa ingredientelor artificiale nu face decât să adauge popularitatea acestui aliment. De asemenea, medicii veterinari percep în mod pozitiv prezența alimentelor dietetice pentru pisicile mai în vârstă.

Proprietarii de pisici se concentrează de obicei pe faptul că pisicilor îi place foarte mult Klauder, îl mănâncă cu plăcere și sunt bine hrăniți. Numeroase recenzii indică faptul că puteți ridica cu ușurință un „fel de mâncare preferat” pentru orice pisică gourmet.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Dr. Clouder - mâncare pentru pisici