Vitamine jimpet pentru pisici

Iubitele noastre pisici nu au întotdeauna suficiente vitamine și minerale în mâncare. Hrana dezechilibrată, lipsa mersului pe jos - toate acestea afectează sănătatea pisicilor. Prin urmare, trebuie să li se administreze vitamine Jimpet pentru pisici..

Vitamins Gimpet este produs de marca cu același nume, deținută de compania Gimborn. Se află în Germania și este specializată în producția de suplimente de vitamine pentru animalele de companie iubite. Compania Gimborn a fost fondată în 1855 de farmacistul Heinrich von Jimborn în Emmerich am Rhein (Germania). A fost inițial o mică fabrică farmaceutică care a devenit în curând un producător global de produse pentru animale de companie și vitamine. Inițial, compania s-a concentrat pe producția de suplimente alimentare pentru oameni. După ce a trecut printr-o cale dificilă de dezvoltare, compania a început să se specializeze în fabricarea suplimentelor de vitamine pentru animale.

Misiunea companiei este de a crea condiții de viață confortabile pentru animalele de companie. Compania respectă principiul construirii unei relații bune între animal și proprietar. Principalul lucru pentru companie este sănătatea animalelor.

De-a lungul istoriei companiei, întreaga linie de produse Jimpet a fost dezvoltată exclusiv în Germania. Echipamentul de producție este situat în Emmerich și Kelheim. Emmerich produce vitamine, paste, gustări și tablete Jimpet. Deșeurile pentru animale de companie sunt produse în Kelheim. Compania are aproximativ 150 de angajați.

Compania Gimborn își inovează în mod constant produsele. De exemplu, compania a fost prima care a produs lapte fără lactoză pentru pisici, Jimpet. Astăzi compania este lider în producția de vitamine, superalimente și gustări. Unul dintre principalele avantaje ale companiei este acceptabilitatea ridicată a suplimentelor de către animale. Iar sortimentul incredibil de larg de Jimpet este format din produse de diferite gusturi și forme. Compania Jimpet are una dintre cele mai scumpe fabrici din Europa, care produce suplimente de vitamine sănătoase și de înaltă calitate. Produsele companiei sunt vândute în magazinele de animale de companie și magazinele online din peste 40 de țări din întreaga lume..

Compania are propriul laborator în care sunt dezvoltate produse inovatoare. Împreună cu universitățile veterinare, ea a dezvoltat două brevete:

 • TGOS sunt trans-galacto-oligozaharide care formează microflora utilă în intestin. Microflora sănătoasă a corpului este unul dintre factorii importanți în viața sănătoasă a unui animal de companie..
 • Purcelina este un hidratant gras. Ajută la formarea unui strat protector pe piele. Face stratul strălucitor și matasos, previne încurcarea.

Sortimentul de produse Jimpet este larg:

 • vitamine;
 • lactat;
 • bunătăți;
 • conserve și pungi;
 • paste;
 • umpluturi de toaletă.

Sortimentul de vitamine Gimpet este foarte larg. Ele vin în diferite forme (șoareci, inimi) și cu arome diferite. Există gusturi de iepure, păstrăv, brânză de vaci, lapte. Diferitele tipuri de vitamine conțin taurină, biotină, alge marine și TGOS. Rămâne doar să alegeți vitaminele în funcție de gusturi, nevoi și vârsta pisicii.

Mâncarea umedă Dzhimpet este făcută din carne (pui, vițel, iepure), ficat și pește (ton, creveți). Fiecare aliment conține legume (dovlecei, morcovi, roșii) sau fructe (mango, măr).

Pastele Jimpet merită o atenție specială. Sunt de mai multe tipuri.:

 • paste pentru îndepărtarea părului de la pisici;
 • paste multivitamine;
 • Paste super-alimentare;
 • paste funcționale.

Compania are o selecție largă de delicatese și gustări într-o varietate de arome, inclusiv vitamine și superalimente. Acest tratament fortificat pentru pisici va atrage cu siguranță chiar și cei mai pretențioși oameni..

Pisicile iubesc foarte mult laptele. Dar nu este asimilat la pisicile adulte. Gimborn a găsit o ieșire din această situație și a dezvoltat lapte fără lactoză pentru pisici. În plus, au fost dezvoltate iaurt și budincă cu conținut redus de lactoză. Deci, dacă îi dai pisicii tale Gimpet, atunci el nu se va confrunta cu un stomac supărat. Produsele Jimpet nu conțin lactoză, amelioratori de aromă și îndulcitori.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Vitamine jimpet pentru pisici