Hrana pentru pisici sheba

Aproape fiecare rezident al țării noastre este familiarizat cu videoclipul din reclama Sheba - mâncare pentru pisici în pungi. În aceste videoclipuri, pisicile mănâncă bucăți de carne suculente și frumoase într-un sos fraged făcut din pungi strălucitoare cu pofta de mâncare. Dar ce se află în spatele anunțului și este cu adevărat bună această mâncare? Să explorăm împreună toate nuanțele.

Sheba este o hrană pentru pisici de pe Marte, o preocupare imensă care produce alimente. Există mai multe fabrici ale acestei companii în Rusia care produc furaje pentru animale. Printre acestea se numără cunoscutele mărci Whiskas, Kitiket, Pedigri și multe altele. Dar compania pune un accent deosebit pe mâncarea pentru pisici sub marca Sheba - mâncare umedă produsă în cutii și plicuri. Conform asigurărilor producătorului, Sheba este alimentul super-ideal ideal și este destinat nutriției zilnice a păsărilor de toate rasele. Dar pentru a satisface toate cerințele pentru hrana super premium, aceste rații trebuie să conțină ingrediente bune. Vom lua în considerare sortimentul companiei și vom analiza în detaliu un tip de hrană pentru pisici Sheba pentru a afla dacă componentele sale corespund calității declarate.

 • Plăcere
 • Clasic
 • Naturalle
 • Appetito

Toate feedurile sunt disponibile sub formă de păianjen de 85 g pentru o singură masă, iar numai Classic este disponibil în borcane mici de 80 g.

Mâncare Sheba în borcane

În ceea ce privește gusturile, aici împărțirea este după cum urmează:

Sheba Pleasure oferă pisicii tale o alegere de opt arome diferite, inclusiv:

 • Somon și ton
 • Carne de rață cu pui
 • Limbă de vițel și carne de vită
 • Miel și carne de vită
 • Creveti cu carne de pastrav
 • Pui cu carne de curcan
 • Iepure cu carne de vită
 • Pui cu iepure

Seria Classic promite să vă trateze mustața cu astfel de delicatese:

 • Bucăți de ton fraged în sos
 • Sote de file de pui
 • Amestec de pui și rață
 • Bucăți de ton cu creveți delicioși

Naturalle nu rămâne în urmă și oferă gourmet-ului dvs. următoarele arome:

 • Miel cu carne de vită fragedă
 • File de rață cu pui
 • Bucăți de curcan amestecate cu file de pui

Și, în sfârșit, seria Appetito oferă animalului tău de companie încă 4 arome:

 • Limba de vita cu vitel
 • File de somon cu ton
 • Bucăți de pui cu curcan
 • Carne de iepure în sos de vită.

Mâncare Sheba în pungiS-ar părea că există o selecție uriașă care poate satisface orice pisică, chiar și cea mai pretențioasă. Dar din ce constau aceste diete și este adevărat că conțin toate acele bunătăți despre care reclama de mâncare pentru pisici Sheba și ambalajul în sine vorbesc atât de colorat??

Compoziția alimentelor pentru pisicile Sheba

Pentru analiză, am ales una dintre cele mai populare arome - o pungă din seria Pleasure cu pui și rață. Studiind compoziția prezentată pe ambalaj, am văzut următoarele - fiecare plic conține:

Carne și măruntaie, rață (4%), pui (4%), precum și taurină și ca ingrediente suplimentare - vitamine și minerale.

Aceasta este întreaga compoziție. Pentru a fi sincer, este destul de rar chiar și pentru clasa premium, ca să nu mai vorbim de segmentul super-premium pe care pretinde că este acest aliment. Producătorul nu ascunde că rața și puiul, care sunt declarate în nume, sunt doar 4% fiecare, adică 4 grame la 100 de grame de produs. Într-o singură pungă, respectiv - 3,2 grame. Pare o batjocură, nu-i așa??

De asemenea, pe pachet există informații despre compoziția garantată:

 • Proteine ​​- 11 g / 100 g (cifră mică)
 • Grăsime - 3 g / 100 g (mai puțin decât în ​​mod normal)
 • Cenușă - 2 g / 100 g (valoare normală)
 • Fibră - 0,3 g / 100 g (mult mai puțin decât în ​​mod normal)
 • Umiditate - 82 g / 100 g (cantitate semnificativă).
 • Valoarea energetică a furajelor - 75 kcal / 100gr.

Hrana conține 82% umiditate și doar 18% nutrienți. Deși recenziile medicilor veterinari despre mâncarea pentru pisici Sheba evidențiază aspectul cu apa ca un plus al acestui aliment.

Proteină

Ca sursă de proteine ​​din compoziție, sunt indicate carnea și subprodusele, dar nu se dă nici masa, nici procentul - acesta este un defect. În plus, nu există informații despre calitatea subproduselor, precum și despre originea acestora. Într-o formulare atât de vagă, acestea ascund adesea țesuturile conjunctive de calitate inferioară, pielea, cartilajul și alte materii prime care nu mai sunt utilizate pentru nicio producție din cauza calității scăzute. Acesta este, de asemenea, un minus pentru feed. Ei bine, despre conținutul principalelor ingrediente (conform publicității), am menționat deja mai sus.

Mâncare Sheba într-o farfurie

Gras

Glucidele

Pe pachet nu se menționează carbohidrații, care se adaugă cel mai adesea sub formă de porumb sau grâu. Nu știm dacă acest aliment conține boabe, cu toate acestea lipsa de informații despre acest lucru este considerată un dezavantaj imens care nu permite mâncării pentru pisici Sheba să primească recenzii excelente..

Componente suplimentare

Taurina este un supliment foarte util. Corpul unei pisici nu o produce, spre deosebire de câini, însă are mare nevoie de ea. O astfel de componentă este un plus clar pentru furaje..

Vitaminele și mineralele sunt formulări foarte vagi. Cel mai probabil, aceasta înseamnă un premix de bază care conține un set minim de oligoelemente esențiale și vitamine.

Asta este tot ce trebuie știut despre acest aliment. Astfel, concluzionăm că bucățile care se află în pungă nu sunt deloc carne, ci formate, în cel mai bun caz, din măruntaie mărunțită. De asemenea, nu am găsit un cuvânt despre compoziția sosului - rămâne un mister, acoperit de întuneric. În ceea ce privește componentele suplimentare, totul este complet rău aici: nu există legume, fructe sau ierburi. Cu alte cuvinte - nimic care ar putea fi util pentru corpul animalului tău de companie..

Compoziția furajelor Sheba

Dar există și un plus: producătorul susține că alimentele Sheba nu conțin conservanți, soia, precum și potențatori artificiali și coloranți. Se pare că nici ele nu se află pe lista ingredientelor, dar conform unor recenzii despre Sheba, mâncarea are un miros destul de pronunțat. Aceasta înseamnă că, cel mai probabil, conține un fel de aditiv care sporește mirosul - astfel încât animalele să mănânce mai bine mâncarea. Să lăsăm acest moment pe conștiința producătorului.

Cu toate cele de mai sus, prețul mâncării pentru pisici Sheba este destul de tangibil: cu o normă nutrițională conform instrucțiunilor, un animal de 5 kg va mânca 2-3 plicuri pe zi. Acest lucru este cu siguranță mai scump decât alimentele naturale și, de asemenea, depășește multe alimente uscate din segmentul super-premium..

Recenzii despre mâncarea pentru pisici Sheba

Am studiat multe recenzii ale acestui aliment și, în general, toți proprietarii de animale de companie sunt mulțumiți de acest aliment. Mulți chiar scriu că sunt gata să cumpere mâncare pentru pisici Sheba în vrac, pentru care deseori caută promoții în lanțurile de retail..

Dacă o pisică sau o pisică nu are o intoleranță personală la o componentă, atunci ei mănâncă cu plăcere acest aliment, lăsând doar un bol curat lins. Acest lucru susține parțial opinia noastră despre prezența potențierilor și aromelor.

Dar, uneori, există și comentarii negative care descriu problemele digestive la animale după ce au mâncat acest aliment. Cel mai probabil, acest lucru este cauzat de alergiile alimentare și nu permite deplasarea completă a responsabilității pentru astfel de incidente la alimente..

În ceea ce privește medicii, recenziile medicilor veterinari despre hrana pentru pisici Sheba nu au o colorație puternic negativă. Medicii spun că este o hrană acceptabilă pentru animale de companie, subliniind efectele benefice ale umidității în formulare asupra digestiei și a tractului urinar. Dar există un „dar”: medicii veterinari recomandă utilizarea păianjenilor Sheba exclusiv ca hrană - un tratament pentru animal. Acesta trebuie combinat cu alte alimente complete, capabile să asigure o saturație completă și sănătoasă a organismului nu numai cu proteine, grăsimi și carbohidrați, ci și cu vitamine..

Prețurile furajelor Sheba

Având în vedere că toate pungile sunt vândute la același preț, nu este dificil să găsești informații despre prețul acestei diete. În magazine, prețul începe de la 26 de ruble pentru un pachet de 85 de grame și de la 80 de ruble pentru o cutie de 80 de grame. Puteți cumpăra acest feed mai ieftin, obținând promoții în diferite lanțuri de retail, economisind în același timp bani buni.

Vă dorim multă sănătate animalelor dvs. de companie și amintiți-vă că cel mai bine este să consultați medicul veterinar al animalului dvs. de companie ori de câte ori schimbați hrana.!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru pisici sheba