Cum să picurați picăturile de purici la o pisică

Ai observat anxietatea animalului tău de blană? Mâncărime des, roșind ceva în haina de blană? Fără îndoială - animalul de companie este infectat cu purici. Cel mai important lucru în etapa inițială este să nu fii iresponsabil, deoarece aceasta este o problemă serioasă, deoarece nu numai că animalul suferă, întreaga familie poate suferi și infectându-se cu paraziți periculoși. În articol, vom analiza cum să ajutăm un animal dacă a fost infectat cu insecte dăunătoare și vom afla unde să picurăm picăturile de purici la o pisică.

Principalele simptome la un animal infectat:

  • Zgâriere frecventă epuizantă;
  • impotență și oboseală;
  • lipsa de somn;
  • pierderea poftei de mâncare;
  • stare nervoasă.

Toate cele de mai sus indică faptul că pisica sau pisica sunt infectate cu purici care mușcă animalul fără milă. Prezența fraierilor de sânge poate fi detectată la pieptănarea blănii pe un prosop de culoare deschisă. Împreună cu vilozitățile, punctele negre în mișcare vor fi vizibile pe așternut - acest lucru indică prezența puricilor în pufos. Dacă ipoteza este confirmată, atunci nu ezitați să contactați medicina veterinară și să obțineți un remediu bun, precum și să consultați un medic despre cum să picurați picăturile de purici la o pisică, aflați despre utilizarea lor.

Cum să tratezi părul animalului tău de companie cu repelenți la purici

Informații despre utilizarea produsului și aplicarea acestuia pot fi găsite în instrucțiunile care vin împreună cu picăturile sau alt preparat.. Dacă, dintr-un anumit motiv, nu este acolo, atunci următoarele reguli generale vor ajuta la procesarea corectă a animalului.

  • Nu vă scăldați animalul de companie cu două zile înainte și după tratamentul prevăzut..
  • Aplicați la greaban prietenului cu blană la baza capului. Întindeți blana în acest loc și picurați compoziția. Există o serie de medicamente care se aplică în partea superioară a coloanei vertebrale a patrupedului, astfel încât este imposibil să lingi medicamentul.
  • Frecați produsul în piele, răspândindu-l uniform.
  • După tratarea animalului de companie, nu pieptănați haina timp de două zile..

Tratează blana pisicii cu un preparat pentru purici în acele locuri în care nu poate ajunge să se lingă singur. Împărțiți stratul aplicând produsul pe piele. Așteptați apoi să se usuce locul verificând cu degetele. Picăturile sau șamponul vor începe să funcționeze la scurt timp după aplicare.

Utilizați produsul foarte atent, astfel încât să nu cadă în gura, urechile, ochii și nasul pisicii. Dacă totuși se întâmplă - clătiți, contactați medicul veterinar. Acum știi cum să scapi de puricii de la o pisică folosind picături, principalul lucru este să o faci la timp.

Alegerea picăturilor de purici potrivite pentru pisici

Cel mai important criteriu pentru mulți proprietari de animale de companie este costul remediului pentru purici. Dar atunci când cumpărați, ar trebui să vă ghidați după alți indicatori și caracteristici. Luați în considerare vârsta pisicii, sănătatea și locul în care locuiește prietenul cu blană. Pisicuțele sunt prescrise pentru a picura preparate speciale, pot fi tratate și cu o pisică însărcinată sau care alăptează. Prezența constantă a unui prieten cu patru picioare pe stradă va necesita utilizarea unui instrument mai puternic. Alegeți cele mai bune picături pentru a vă vindeca în mod eficient prietenul cu blană.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să picurați picăturile de purici la o pisică