Medicament veterinar "dyufalight": modul de utilizare pentru pisici și câini

DufalightUneori la animale de companie, câini sau pisici, apar condiții dureroase, însoțite de o scădere a activității lor și o scădere a apărării organismului. Acest lucru este adesea cauzat de lipsa de vitamine sau tulburări metabolice. Un remediu eficient pentru acest tip de afecțiune a animalelor de companie este preparatul de vitamine "Dufalight".

Descriere, compoziție și formă de eliberare

Acest remediu aparține preparatelor multivitamine. Conține în compoziția sa Vitamine B, aminoacizi, electroliți, dextroză (glucoză). O astfel de compoziție vă permite să normalizați metabolismul celular, să înlocuiți sărurile care au fost îndepărtate din corp și să oferiți organismului nutriție suplimentară..

Medicamentul a fost dezvoltat în laboratoarele corporației americane PFIZER. Acest produs este injectabil. În exterior, pare un lichid transparent gălbui. Ambalat „Dufalight” în sticle de plastic cu o capacitate de 500 ml, sigilate cu dopuri din cauciuc-metal.

Sticlele duphalite sunt marcate cu cuvintele „pentru animale”, data fabricației și data expirării. Medicamentul este, de asemenea, furnizat cu instrucțiuni de utilizare..Medicamentul

Știați? Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință finlandezi, prezența în casă câini sau pisici are un efect pozitiv asupra imunității copiilor. Deci, numărul bolilor infecțioase ale urechii interne este redus cu 44%, iar manifestările alergice apar cu 11% mai rar..

Proprietăți farmacologice

Acest remediu este utilizat în timpul terapiei de întreținere pentru animalele de companie slăbite. Vitaminele B normalizează funcția enzimelor (enzimelor), care sunt catalizatori pentru diverse procese din corpul animalelor. În plus, aminoacizii participă la sinteza proteinelor - dextroza este o sursă de nutriție pentru organism și ajută la eliminarea toxinelor din acesta - electroliții furnizează organismului sărurile necesare și previn deshidratarea acestuia.

Indicații de utilizare

Conform instrucțiunilor de utilizare, „Dufalight” este utilizat în medicina veterinară, atât în ​​scop profilactic, cât și pentru tratamentul hipovitaminozei de tip B, adică cu lipsă de vitamine B în corpul pisicilor sau câinilor. Acest remediu este, de asemenea, utilizat pentru încălcările metabolismului proteinelor la animalele de companie, precum și pentru întărirea apărării naturale a corpului, cu pierderi semnificative de sânge, otrăvirea animalelor.Câine

Important! Se recomandă utilizarea acestui medicament în timpul sarcină pisică de sex feminin și câini, precum și în perioada în care îi hrănesc pui.

Aplicare și dozare

Duphalite se administrează pisicilor și câinilor atât subcutanat, cât și intravenos. În al doilea caz, injecția se face încet. Medicamentul este absorbit rapid și este excretat din corpul animalului cu urină și bilă..

Câini

Doza acestui agent pentru câini este de 50 ml la 5 kg din greutatea animalului de companie, injecția se administrează o dată la două zile, durata tratamentului este de până la 10 zile. Dacă agentul este utilizat pentru profilaxie, atunci volumul unei doze se reduce la jumătate și durata de utilizare poate fi mărită (până la maximum 30 de zile).

Știați? Se crede că câinele a fost domesticit de om în urmă cu aproximativ 14 mii de ani, iar pisica în urmă cu aproximativ șapte mii de ani..

Pisicile

Pentru pisici, atât dozajul, cât și durata tratamentului și prevenirea coincid complet cu cele pentru câini..Injecție de pisică

Atât câinii, cât și pisicile pot suferi dirofilarioza, aspergiloză, demodicoză, puricii, căpușe, viermi.

Precauții și instrucțiuni speciale

Deși acest produs este considerat sigur, este recomandat să respectați regulile de igienă atunci când îl utilizați și nu trebuie să fumați în timpul procedurii în sine. Dacă această substanță intră în contact cu pielea sau membranele mucoase, clătiți cu apă.

Important! Sticlele uzate de sub „Dufalight” nu pot fi utilizate ca recipiente pentru substanțe, ele trebuie aruncate.

Contraindicații și efecte secundare

Singura contraindicație pentru utilizarea acestui remediu este intoleranța individuală a animalelor de companie la substanțele care alcătuiesc Dufalight. Efectele secundare cu dozarea corectă și ordinea de aplicare nu sunt observate.Pisică și câine

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare

Cel mai bine este să depozitați acest produs la frigider, dar separat de alimente. În orice caz, medicamentul nu trebuie expus la lumina directă a soarelui și umezelii. Temperatura de depozitare - de la +2 ° С la +20 ° С. Perioada de depozitare este de doi ani.

Se poate argumenta că remediul complex „Dufalight” susține efectiv animalele slăbite ca urmare a lipsei de vitamine sau expuse la influențe externe negative. Această substanță este complet sigură pentru animalele de companie, cu excepția cazurilor foarte rare de intoleranță individuală..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Medicament veterinar "dyufalight": modul de utilizare pentru pisici și câini