Liarsin pentru pisici

Liarsin este un remediu homeopat combinat utilizat pentru pisici pentru corectarea metabolismului și pentru probleme digestive. Diferă în eficiență ridicată, poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte medicamente. Dezvoltarea medicamentului aparține companiei "Helvet", specializată în producția de homeopatie pentru animale.

 • Injecţie. Un lichid limpede care nu are culoare este ambalat în fiole sau flacoane sigilate din sticlă, care sunt sigilate cu dopuri de cauciuc pentru a menține etanșeitatea..
 • Pastile. Comprimatele mici plate și rotunde, de culoare albă sau galben deschis, sunt ambalate în borcane de polimer, care sunt închise cu capace cu șurub.
 • Picături (pentru administrare orală). Lichidul limpede și incolor este ambalat în sticle de polimer cu picături. Această formă de eliberare este considerată foarte convenabilă pentru utilizare, dar este mai puțin frecventă în farmacii..

Liarsin pentru pisici

Datorită faptului că medicamentul este disponibil în diferite forme, este ușor să alegeți opțiunea adecvată, ținând cont de starea de sănătate și caracteristicile animalului de companie. De exemplu, în caz de patologii acute sau severe, este mai bine să faceți injecții. Dar dacă proprietarul se teme sau nu este capabil să se injecteze, puteți cumpăra pastile sau picături..

Compoziție și proprietăți

Liarsin este o combinație de tinctură de plante și componente minerale. Fiecare substanță inclusă în compoziție are propriile sale proprietăți unice:

 1. Licopidina, obținută din sporii licopenului, conține cantități mari de aminoacizi, alcaloizi, fitosterol și alte substanțe benefice. Are efect biostimulator, este capabil să regleze metabolismul sărurilor, glucidelor și proteinelor. Promovează eliminarea substanțelor toxice din organism, are un efect pozitiv asupra sistemelor hematopoietice, imune și endocrine. În plus, tinctura matricială de prune ameliorează inflamația și lansează procese de regenerare, are un efect coleretic.
 2. Arsenicul alb în doze mici are proprietăți medicinale. Are un efect antiseptic pronunțat și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sistemului circulator, crește rezistența organismului.
 3. Fosforul ajută la umplerea lipsei acestui important mineral din organism. El participă la sinteza enzimelor și a hormonilor. De asemenea, participă la importante procese biologice, întărește oasele, reface sistemul digestiv, mărește apărarea organismului.

Compoziție Liarsin pentru pisici

Un remediu homeopat are următorul efect asupra corpului animalelor de companie:

 • îndepărtează substanțele toxice;
 • promovează refacerea celulelor și funcțiilor hepatice;
 • restabilește funcția secretorie a stomacului;
 • normalizează motilitatea gastrică;
 • crește imunitatea;
 • reface metabolismul, inclusiv metabolismul proteinelor, grăsimilor și carbohidraților;
 • ajută la curățarea sângelui de substanțe nocive;
 • previne formarea plăcilor sclerotice în vase;
 • favorizează regenerarea membranei mucoase a tractului gastro-intestinal;
 • ameliorează inflamația și distruge microorganismele dăunătoare.

Liarsin normalizează activitatea stomacului, a intestinelor, îmbunătățește absorbția nutrienților (vitamine, minerale) care intră în organism odată cu alimentele. Medicamentul are un efect pozitiv asupra rinichilor, pancreasului și a altor organe interne.

Costul

Prețul Liarsin în magazinele online este aproximativ următorul:

 • picături - aproximativ 260 de ruble;
 • soluție injectabilă 10 ml - aproximativ 280 de ruble;
 • tablete 50 buc. - aproximativ 200 de ruble.

Dezavantajul medicamentului este că nu se găsește în toate farmaciile, mai ales sub formă de tablete și picături. Nu aveți nevoie de rețeta medicului pentru a cumpăra medicamentul.

Indicații de utilizare

Datorită spectrului larg de acțiune, Liarsin pentru pisici este prescris în astfel de cazuri:

 • cu pancreatită și alte boli ale pancreasului;
 • cu gastrită și gastroenterită;
 • cu constipație, colici și balonare;
 • cu diaree prelungită și alte patologii ale sistemului digestiv, care apar într-o formă acută sau cronică;
 • cu intoxicații alimentare și chimice;
 • cu hepatită, distrofie și alte boli ale ficatului;
 • cu piroplasmoză (în perioada de recuperare);
 • cu tulburări metabolice.

De asemenea, medicamentul în combinație cu alte medicamente poate fi utilizat pentru patologii degenerative ale articulațiilor și țesutului osos. Liarsin poate fi utilizat în terapia complexă pentru dermatita alergică. Eficacitatea medicamentului în acest caz se datorează faptului că componentele sale contribuie la eliminarea substanțelor toxice, care provoacă o reacție alergică, din organism.

Pisica frumoasa

În scop preventiv, se recomandă administrarea unui remediu homeopat pisicilor și pisicilor bătrâne. Odată cu vârsta, apar întreruperi ale proceselor metabolice, iar Liarsin le permite să încetinească sau chiar să se oprească complet. Adesea prescrise medicamente pentru travaliu dificil pentru a preveni complicațiile.

Cum se aplică

Conform instrucțiunilor de utilizare, se calculează o singură doză de Liarsin pentru pisici, luând în considerare greutatea lor:

 1. Injecțiile se fac cu așteptarea că pentru fiecare kilogram de masă este nevoie de 0,1 ml, dar nu mai puțin de 0,5 ml.
 2. Picăturile orale dau o picătură pentru fiecare kilogram de greutate.
 3. Dacă se utilizează tablete, doza se calculează simplu - un comprimat pe animal. Pentru animalele de companie mari, doza poate fi crescută la 2 comprimate.

Notă! În caz de boală severă, doza de medicament poate fi crescută, dar numai de către un medic.

Injecțiile sunt administrate intramuscular sau subcutanat. Tabletele sau picăturile pot fi amestecate cu o cantitate mică de furaje. Regimul de tratament depinde de patologie:

 1. Pentru bolile cronice, injecțiile se administrează de 1-3 ori pe săptămână. Durata tratamentului - 5-6 injecții.
 2. În caz de boală severă, medicamentul se injectează zilnic de 1-2 ori pe zi până când simptomele dispar. După aceea, se fac încă 2-3 injecții cu un interval de 1-2 zile..
 3. Dacă Liarsin este utilizat pentru prevenirea bolilor sistemului digestiv, injecțiile se administrează o dată pe săptămână. Procedura se repetă de 2-3 ori..
 4. Cu gastrită și gastroenterită, tabletele sau picăturile se administrează de 4-6 ori pe zi. Durata tratamentului este determinată în funcție de caracteristicile patologiei.
 5. În bolile cronice, comprimatele sau picăturile sunt luate de 1-2 ori pe zi până când simptomele dispar complet, dar nu mai mult de 1 lună.
 6. Pentru bolile severe, medicamentul este administrat la fiecare 15 minute timp de 2 ore pentru a accelera recuperarea organismului.
 7. Dacă un medicament este utilizat la animale mai în vârstă pentru a-și îmbunătăți viața, administrați-l sau injecții zilnic timp de o lună. Cursul se repetă de 2-3 ori pe tot parcursul anului..

Injecții cu pisici

În bolile acute și cronice, Liarsin în majoritatea cazurilor este combinat cu alte medicamente: remedii homeopate, analgezice, antibiotice etc..

Este recomandabil să nu omiteți următoarea doză de medicament, deoarece aceasta afectează negativ eficacitatea acestuia. Dacă nu a fost posibil să luați medicamentul la timp, administrați o pastilă sau faceți o injecție cât mai curând posibil. Doza de medicament și regimul de tratament în acest caz rămân neschimbate..

Contraindicații și efecte secundare

Când utilizați Liarsin pentru pisici conform instrucțiunilor, nu apar efecte secundare. Remediul homeopat este considerat sigur pentru animale, componentele sale nu se acumulează în organism și nu au un efect negativ.

Pisica draguta

Medicamentul nu are contraindicații. Permis pentru pisici de diferite rase și vârste. Nu trebuie să utilizați medicamentul numai pentru animalele care au o intoleranță la componentele homeopatice, deoarece poate provoca o reacție alergică.

Recenzii proprietarului

Tatiana, amanta pisicii persane:

„Ni s-a prescris pentru prima dată Liarsin când o pisică a fost diagnosticată cu pancreatită cronică. Au injectat Veracol și Gamavit. Lucy și-a revenit repede. Acum folosim periodic medicamentul pentru prevenire. Pisica noastră nu este tânără (16 ani), deci acesta este un remediu homeopat pentru noi, ca mântuire. Am observat că după curs pofta de mâncare se îmbunătățește întotdeauna, problemele de digestie dispar ".

Zina, proprietara unei pisici de 11 ani:

„Pentru al treilea an consecutiv, odată cu apariția căldurii, pisica începe să mănânce sever. Mâncărime constantă (până la sânge), părul începe să cadă, animalul de companie refuză să mănânce. Dar pentru a unsprezecea oară, Liarsin ne salvează. Folosim medicamentul timp de o săptămână și fără consecințe, haina este restabilită, rănile se vindecă și, cel mai important, pisica devine activă, apetitul crește semnificativ. Un bun remediu homeopat care funcționează cu adevărat ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Antonina, medic veterinar cu 7 ani de experiență:

„Liarsin este unul dintre cele mai bune remedii homeopate. Sincer sunt sceptic cu privire la homeopatie, dar acest medicament este o excepție. În practică, am fost în mod repetat convins de eficacitatea și siguranța acestuia. Am aflat despre acest lucru de la colegul meu, iar acum eu însumi îl prescriu pisicilor și câinilor, în special cu probleme cu tractul gastro-intestinal. ".

Andrey, medic veterinar cu 10 ani de experiență:

„Este posibil să nu fie un panaceu, ci un medicament foarte eficient. Principalul plus este siguranța absolută pentru animale. Aș dori, de asemenea, să notez o gamă largă de acțiuni. Singurul dezavantaj este că soluția pentru preparate injectabile nu este întotdeauna disponibilă în farmacia veterinară din orașul nostru mic, iar pastilele nu se aduc deloc ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Liarsin pentru pisici