Instrucțiuni detaliate pentru utilizarea globfel 4 pentru pisici

Instrucțiuni detaliate pentru utilizarea Globfel 4 pentru pisici

În articol voi descrie forma de eliberare și compoziția preparatului Globfel 4. Vă voi spune cum să îl utilizați corect și în ce cazuri. Voi descrie instrucțiunile de utilizare a vaccinului Globfel 4 pentru pisici, posibile reacții adverse. Voi numi prețul aproximativ al medicamentului și analogul acestuia. Mă voi gândi la regulile de depozitare și la termenul de valabilitate.

Forma de eliberare și compoziția medicamentului globfel 4

Medicamentul este fracțiuni gamma și beta globulină din serul de sânge de cal. În aparență, este un lichid limpede, cu o nuanță gălbuie. Globulin este ambalat în flacoane de sticlă cu o capacitate de 3 ml. Pentru etanșarea fiabilă a soluției, fiolele sunt închise cu dopuri de cauciuc, armate suplimentar cu capace din aluminiu.

Forma de dozare - lichid injectabil
Forma de dozare - lichid injectabil

Instrucțiunile de utilizare sunt plasate în fiecare cutie de carton..

Numele medicamentului, seria și data fabricației, data expirării, recipientul și ingredientele active ale medicamentului trebuie să fie indicate pe sticlă..

Indicații de utilizare și mecanism de acțiune

Medicamentul este recomandat atunci când diagnosticați astfel de boli:

  • tulburare felină sau panleucopenie;
  • rinotraheita respiratorie acută;
  • infecție cu calicivirus;
  • chlamydia.
Când utilizați medicamentul, trebuie să respectați regulile de asepsie
Când utilizați medicamentul, trebuie să respectați regulile de asepsie

Cu cât începe tratamentul mai repede, cu atât sunt mai mari șansele de a scăpa rapid de consecințele bolii. În procesul de utilizare a medicamentului, este important să respectați cu strictețe regulile de asepsie.

Dacă serul intră în contact cu pielea unei persoane, se recomandă să ștergeți acest loc cu o soluție de alcool etilic 70% și să contactați o instituție medicală.

Este mai bine să aveți la dumneavoastră instrucțiuni de utilizare a medicamentului sau a unei etichete a medicamentului.

Instructiuni de folosire

Se recomandă utilizarea medicamentului pentru pisici și câini pentru a proteja animalul de chlamydia, rinotraheită și calicivirus. Doza depinde de greutatea vie a animalului de companie. Dacă greutatea sa este de până la 10 kg, imunomodulatorul se administrează într-un volum de 1 ml, când este mai mare, doza se dublează. Remediul poate fi administrat pisicilor și câinilor. Nu sunt de așteptat diferențe în doză și în modul de administrare.

Soluția se injectează subcutanat. Cursul tratamentului este de 3-4 zile. Procedurile depind de complexitatea evoluției bolii și pot fi repetate de 1-2 ori pe zi..

Produsul farmaceutic Globfel 4 pentru pisici poate fi utilizat profilactic. Dar mai întâi este important să organizăm terapia antihelmintică și antiparazitară.

Se recomandă utilizarea medicamentului pe fondul tratamentului simptomatic, introducerea de vitamine, antibiotice, probiotice.
Se recomandă utilizarea medicamentului pe fondul tratamentului simptomatic, introducerea de vitamine, antibiotice, probiotice.

Înainte de injectarea serului, se recomandă încălzirea fiolei la temperatura camerei.

În procesul de tratare a unui animal cu Globfel 4, se recomandă în plus să utilizați terapia cu vitamine și probiotice, inclusiv antibiotice.

Veterinarul trebuie să scrie o rețetă pe baza stării și diagnosticului pisicii..

Contraindicații pentru pisici

Nu există contraindicații pentru utilizarea medicamentului. Singurul lucru este o alergie la anumite componente ale serului. Este important să acordați atenție faptului că este interzisă tragerea Globfel 4 și a unui alt medicament într-o seringă..

Nu se recomandă utilizarea medicamentului în scopuri profilactice la un animal grav slăbit și slăbit.

Efecte secundare

Testele au arătat că la majoritatea animalelor după injectare nu se observă efecte secundare. Deși, în cazuri excepționale, este posibilă o ușoară creștere a temperaturii corpului sau o reacție alergică specifică la anumite componente ale medicamentului.

La utilizarea medicamentului în conformitate cu această instrucțiune, efectele secundare nu au fost identificate
La utilizarea medicamentului în conformitate cu această instrucțiune, efectele secundare nu au fost identificate

Experții recomandă administrarea pisicii un antihistaminic, de exemplu, suprastină sau difenhidramină, cu 15 minute înainte de a utiliza medicamentul. Dozarea și aplicarea lor se efectuează conform metodei general acceptate..

Condiții de depozitare și termen de valabilitate

Perioada de valabilitate a unui produs farmaceutic după fabricare este de doi ani, sub rezerva depozitării corespunzătoare. Pentru a face acest lucru, trebuie să oferiți un regim de temperatură de 2-8 grade Celsius peste zero și să protejați compoziția de lumina directă a soarelui. Apropierea medicamentului de hrană și furaje nu este de dorit. Este important să excludeți copiii de la accesul la medicamente.

În caz de deteriorare a sticlei, apariția mucegaiului sau impurităților în interiorul compoziției sale, pierderea etichetei și data de expirare a Globfel 4, este interzisă utilizarea.

Trebuie eliminat în conformitate cu legile aplicabile. Acest lucru se aplică și resturilor medicamentului după administrarea acestuia. Eliminarea și dezinfectarea compoziției are loc prin fierbere timp de 15 minute.

Preț și analogi

Costul unei sticle de medicament este de 285 ruble. Dintre analogi, merită subliniat Novibak.

Globfel 4 este un medicament care poate fi utilizat de pisici și câini. Nu are contraindicații.

Este recomandat nu numai pentru tratament, ci și pentru prevenirea chlamidiei, rinotraheitei și calicivirusului. Principalul lucru nu este să uitați de măsurile de igienă a muncii în timpul procesului de injectare..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni detaliate pentru utilizarea globfel 4 pentru pisici