Care este cel mai bun mod de a fotografia pisici și pisici

Veterinarul și fotograful Chris Brown dezvăluie cinci tehnici pe care le folosește pentru a fotografia mai bine pisicile.

Pisicile și pisicile sunt misterioase și autosuficiente, așa că a face o fotografie bună cu ele nu este o sarcină ușoară. Aceștia acționează în conformitate cu dorințele lor, nu respectând așteptările proprietarilor lor..

Aclamatul veterinar australian Chris Brown și specialistul în fotografia animalelor dezvăluie detaliile de luat în considerare atunci când doriți să faceți o fotografie de pisică mare.

Brown este renumit în Australia nu numai pentru seria „Doctorul din Sydney” (Vondi Vet), care a avut un mare succes din 2009, ci și ca zoofotograf. Brown a fotografiat multe animale din întreaga lume, de la urși din Canada până la alpaca din Ecuador..

pisică într-o pungă

„Există motive pentru care videoclipurile cu pisici sunt întotdeauna un succes pe YouTube. Majoritatea oamenilor știu că pisicile și pisicile sunt foarte atractive, dar filmarea lor este extrem de dificilă, o problemă întreagă. Dar dacă reușești, este o mare recompensă morală, mult mai mult decât să-i scoți pe câini ”, explică Brown..

Principalul lucru este să înțelegeți că atunci când încercați să fotografiați o pisică, pareți să vă certați cu un animal cu o personalitate puternică. Cu câinii, această sarcină devine mai ușoară, animalul este ușor de chemat și îl pune în poza pentru fotografia dorită. Proprietarii de pisici știu că a face acest lucru cu animalele de companie nu este ușor. Nu vei putea să-ți pui păsărică într-o poză pentru o fotografie, oricât ai încerca.

De dragul unei fotografii bune, ar trebui să devii un mic „cercetaș”. Însoțiți pisicile dacă explorează. Coborâți la podea, dacă este necesar, și târâți-vă pe patru labe după animalul dvs. de companie. Ocazional, pisica se va opri, va face o pauză sau ceva similar și, probabil, va privi în direcția ta. Fii răbdător și pregătește-te să surprinzi momentul cu camera ta.

pisică și lapte

Nu forța păsărică

Adesea ai o idee pentru o viitoare fotografie a animalului tău de companie, pe care vrei cu adevărat să o aduci la viață. Unii oameni așteaptă să facă poze pisicilor în timp ce păsăricele joacă mingea, dar acești oameni deseori nu reușesc. Nu veți obține niciodată o lovitură dacă vă așteptați la ceea ce doriți de la pisică. Ar trebui să vă concentrați și să acceptați că pisicile pot fi spontane..

Verificați iluminarea

Iluminatul este foarte important, astfel încât să puteți aprecia trăsătura principală a unei pisici: ochii ei fermecători. Elevii ei pot spune multe despre starea de spirit a unei păsări și vă pot ajuta să luați în considerare momentul potrivit pentru o fotografie. De obicei, pisicile de bună dispoziție au ochii mari și pupilele mari. Un prim plan frumos care arată ochii pisicii este momentul în care îți surprinzi animalul de companie într-o fotografie..

Dacă animalul este somnoros sau relaxat, ochii vor fi mai strânși. Când ochii pisicilor sunt abia deschiși, pot părea îndepărtați și puțin reci, de parcă nu ar fi în același loc cu tine. Pisicile cu elevi largi par puțin nebune de privit. Cel mai bun pariu este să găsiți punctul de mijloc. Totul se poate întâmpla în competiție cu pisica, dar pentru aceasta veți primi o mulțime de compensații morale..

După odihnă

Acesta este, fără îndoială, cel mai bun moment al zilei, deși există multe încercări și erori aici. Dacă pisicile vor să continue să doarmă, nu există nicio șansă să o trezească, indiferent cât de mult li se oferă divertisment. Dacă păsăricele nu vor să mai doarmă, vor fi în această zonă de mijloc. Când pisica se trezește, aceasta este o oportunitate de a-i atrage atenția. Dar, în același timp, nu puteți conduce și forța pisica.

Coborâți la nivelul ochilor pisicii

Nu vă fie frică să vă întindeți pe podea. Cu cât te miști mai mult pe podea, cu atât devii mai interesant pentru pisică. Pisica va fi atrasă de sunetele liniștite ale mișcării tale. Trebuie să folosiți momentul pentru a coborî la înălțimea ochilor păsăricii și a face ceva care merită atenția ei. Și atunci primești o fotografie atât de dorită.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Care este cel mai bun mod de a fotografia pisici și pisici