Cheltenham deschide un nou crematoriu pentru animale de companie

Un nou crematoriu pentru animale de companie s-a deschis în Cheltenham pentru a-l ajuta pe proprietar să-și ia rămas bun de la iubitele lor animale de companie în felul lor, într-un mediu relaxat. Crematoriul oferă servicii pentru instalarea unui memorial cu plante, proiectat de deținuții locali.

Jason Cracknel, CEO CPC, spune: „Când am deschis primul crematoriu din Marea Britanie (acum peste 35 de ani), mulți oameni erau supărați pe proprietari și nu înțelegeau de ce își vor arde animalele moarte. Dar dorința de a-și lua rămas bun de la iubitul său prieten cu patru picioare, de a-și perpetua memoria, a preluat prejudecățile. Pentru a reduce acest stres de înmormântare (care este unul dintre principalele motive pentru apariția unui crematoriu pentru animale de companie), am decis să deschidem un nou centru în Gloucestershire.

Efectele asupra oamenilor și a altor animale după moarte nu sunt înțelese sau recunoscute pe scară largă. Lucrând cu comunitatea locală pentru a crea memorialele și grădinile sălbatice, sperăm să ridicăm problema dolului și să încurajăm mai multă deschidere în discuție. Aceasta îi va ajuta pe oameni să facă față acestor experiențe ca parte a ciclului lor de viață. ".

Lăzile cu cenușă pot fi îngropate în parcul memorial sau îl puteți lua cu dvs.

Adam Henson, fermier și prezentator de televiziune rurală, a deschis oficial Crematoriul pentru animale de companie Cheltenham. El spune: „De-a lungul anilor, am avut câțiva câini care aveau nevoie de un medic veterinar care să-i eutanasieze și să ajute la documentele pentru înmormântare, deoarece animalele de companie erau foarte bătrâne. Acesta este un moment destul de emoțional și trist. Cred că a crește la o fermă te va ajuta să înveți despre viață și să înțelegi că moartea face parte din viață. Toate acestea ajută la o relație mai calmă cu doliu ”.

Adam recunoaște că crematoriile pentru animale de companie oferă servicii cheie pentru proprietarii de animale de companie, familiile lor, prietenii și chiar și alte animale de companie, permițându-le să-și ia rămas bun. După cum spune Adam, „Sunt norocos pentru că locuiesc la o fermă și toți câinii mei sunt îngropați în grădină. Dar nu toată lumea are această ocazie, așa că dacă au un loc în care își pot aduce animalul de companie să-și ia rămas bun, atunci este minunat. ".

Sicriu pentru cenușă

Grupul horticol Tewkesbury a ajutat la decorarea Grădinii Memorial cu plante. Elevii au discutat totul în cadrul atelierului înainte de a lua în considerare idei pentru o grădină a memoriei. Au decis că zonele izolate și particularitatea apei creează senzația unui sanctuar..

Grădina este, de asemenea, un sanctuar pentru animale sălbatice, iar studenții construiesc ceva ca un hotel sub îndrumarea lui Keith Ubari de la Kemerton Wildlife Society. Culturile de semințe de flori sălbatice au fost dezvoltate la ferma Cotsfold. Memorial Park este plin de o mare varietate de flori, arbuști și copaci.

Crematoriul pentru animale de companie, deschis în urmă cu doar câteva luni, oferă servicii de incinerare proprietarilor de animale de companie împreună cu medicii veterinari locali în scopuri compătimitoare. Crematoriul nu este doar o cameră în care un animal de companie decedat este transformat în praf, ci și o zonă pentru vizitatori și o sală de rămas bun unde proprietarii își pot vedea animalul de companie pentru ultima dată, înainte de incinerare, precum și un parc memorial cu plante unde vă puteți vizita animalul de companie.

Parcul este foarte frumos

Gary Brown, director regional, ZAO CPC spune: „Toată lumea este diferită și, prin urmare, implicarea cu publicul este foarte importantă pentru a răspândi mesajul că pierderea unui animal de companie este ca și pierderea unui membru al familiei pentru mulți..

Unii clienți sunt mângâiați de conversația, care îi pregătește puțin pentru doliu. Puteți alege un cufăr pentru cenușa animalului lor de companie și să îl luați acasă, în timp ce unii preferă să scrie în cărți de memorie sau să stea doar în grădină.

Pentru a comemora deschiderea oficială a Crematoriului pentru animale de companie Cheltenham, Adam, cu ajutorul unor studenți, a plantat un copac în grădină. Clienții, medicii veterinari și alți oaspeți invitați ar putea inspecta în liniște totul în jurul și în interiorul crematoriului, să afle mai multe despre dolul unui animal de companie.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cheltenham deschide un nou crematoriu pentru animale de companie