Cum se utilizează coterwin pentru pisici

Coterwin Printre toate afectiuni ale pisicilor nu pe ultimul loc sunt sindromul urologic și boala urolitiaza, provocând consecințe neplăcute nu numai pentru animal, ci și pentru proprietarul acestuia. Desigur, cu o boală atât de gravă, nu se poate face fără consultarea unui medic veterinar. Este probabil ca într-o astfel de situație să întâlniți „Coterwin”, deoarece, conform recenziilor multor proprietari, acest medicament face față cu adevărat acestor afecțiuni, motiv pentru care este atât de des prescris de medici.

Pentru cine

Inițial, medicamentul a fost destinat tratamentului bolilor urologice pisici, cu toate acestea, în practică, efectul său pozitiv asupra pacienților cu urolitiază a fost deja dovedit câini.

Cu toate acestea, pentru animalele mari va trebui să utilizați o cantitate mare de medicamente, deci ar fi mai rațional să îl înlocuiți, de exemplu, cu „Kanefron” sau „Cyston”.

Structura

CoterwinCoterwin este complet pregătire naturală, conține 1,5% tufă de pasăre, 0,5% coadă de cal, 1% oțel (rădăcina sa), 0,5% tufă și până la 100% apă distilată.

Produsul este prezentat sub forma unui lichid transparent de culoare maro deschis sau maro închis cu miros specific de plante.

Dacă se formează un mic precipitat în timpul depozitării, atunci este ușor să se rupă prin agitare.

Știați?Imprimare nas pisici la fel de unic ca o amprentă umană.

Formular de eliberare

„Coterwin” este o infuzie sterilă plasată în flacoane de sticlă cu volum 10 sau 16 ml. La rândul lor, două sau trei dintre aceste sticle, împreună cu un capac convenabil pentru picurător și instrucțiuni de utilizare, sunt plasate într-o cutie de carton. Toate tipurile de ambalaje trebuie să conțină numele organizației producătoare, marca comercială și adresa.Pregătirea CoterwinDe asemenea, ambalajul conține numele medicamentului în sine, cantitatea acestuia în sticlă, cantitatea acestuia din cutie, compoziția, scopul, metoda de aplicare, termenul de valabilitate și condițiile de depozitare ale medicamentului. Printre alte inscripții de pe cutie veți găsi „Pentru animale”, „Steril”, „Materiile prime au trecut de control radiobiologic”, data fabricației, numărul lotului și marca de calitate.

Citiți instrucțiunile pentru alte produse feline: „Gamavit”, „Milbemax”, Drontal, "Sinulox".

Proprietăți farmacologice

Efectul „Coterwin” asupra corpului animalului este determinat de activitatea substanțelor sale biologic active (extracte din plante medicinale).

Deci, infuzie pasăre highlander (ierburi) include taninuri, un complex de flavonoide, compuși ai acidului silicic și vitamine. Prin urmare, toate medicamentele bazate pe acesta contribuie la eliminarea calculilor cu urolitiază și au un efect diuretic general. În plus, au un efect antiinflamator și îmbunătățesc semnificativ starea pereților capilari..Preparat Coterwin pentru pisiciAre proprietățile sale utile și coada calului de câmp. Conține până la 25% acid silicic (sub formă solubilă în apă) și complexele sale cu compuși organici, saponine triterpenice și flavonoide, care oferă un efect antiinflamator hemostatic, diuretic și pronunțat, care este foarte important pentru afecțiunile tractului urinar și ale vezicii urinare.

Highlander pochechuyny are aproape aceleași proprietăți ca tufa de pasăre, care se datorează similarității compozițiilor compușilor biologic activi, dar substanțelor active, solubile în apă (saponine, glicozide izoflavonice, taninuri, triterpendiol și acizi organici) oțel de câmp capabil să normalizeze tonul mușchilor netezi, să crească fluxul de urină și să amelioreze durerea în spasme.

Știați? Conform estimărilor aproximative, datorită pisici este posibil să economisiți 10 tone de cereale care ar putea fi consumate de șoareci. Pentru a le proteja de rozătoare, aceste animale sunt păstrate chiar în British Museum..

Indicații de utilizare

"Coterwin" este prescris pentru tratamentul urolitiazei și sindromului urologic la pisici și în diferite stadii. De asemenea, acest medicament este utilizat cu succes în scop preventiv..

Instrucțiuni de utilizare și dozare

În situații diferite, este prescrisă o doză diferită de medicament, care se datorează puterii necesare a efectului componentelor sale în fiecare caz individual. Mai mult, modul de administrare a Coterwin unei pisici depinde de caracteristicile evoluției bolii (în majoritatea cazurilor, aceasta este o cale orală).

Pentru prevenire

Ca măsură preventivă, dacă doriți să vă protejați pisica de posibile boli ale sistemului genito-urinar, medicamentul trebuie administrat pe cale orală. În acest caz, doza recomandată va fi 2-4 ml o dată pe zi, timp de 5-7 zile (durata cursului depinde de predispoziția animalului tău la aceste afecțiuni și de prezența lor în trecut). Pentru a consolida efectul, se recomandă efectuarea unei astfel de profilaxii la fiecare 3-4 luni..

În stadiul inițial al bolii

Dacă animalul dvs. de companie are un stadiu inițial de urolitiază sau sindromul urologic începe să se dezvolte, ca și în prevenire, Cotervin este prescris intern și în aceeași doză (2-4 ml), dar deja de doua ori pe zi. Cursul tratamentului este de 1 săptămână. De obicei, medicamentul este combinat cu alți agenți simptomatici..Aplicarea medicamentului

Dacă există sânge în urină

Dacă vorbim despre o afecțiune care se manifestă prin sânge în urină și o creștere a nivelului pH-ului, atunci medicamentul trebuie administrat pe cale orală prin 2 ml de 2-3 ori pe zi. Deși în acest caz, tratamentul bolii nu se limitează la „Coterwin”, iar medicul va prescrie probabil alte formulări.

În absența urinării spontane

Există momente în care o pisică nu poate merge spontan la toaletă, ceea ce cauzează probleme proprietarului ei. Într-o astfel de situație, sunt necesare metode mai radicale și se administrează medicamentul descris direct în vezică (de obicei la o doză de 10-16 ml) o dată la două zile.

Important! Resturile de urină din vezică trebuie mai întâi îndepărtate și abia apoi, cu ajutorul unui cateter, injectați medicamentul acolo.

La injectarea soluției, este necesar să luați cantitatea necesară de lichid din flacon (este cel mai convenabil să utilizați o seringă, dar numai cu un ac steril) și, înlocuind acul cu un cateter steril, injectați medicamentul în vezică.Coterwin

Pentru ameliorarea sindromului inflamator

"Coterwin" este utilizat cu succes în caz de nevoie de relaxare a tractului urinar și ameliorarea sindromului inflamator, dar pentru eliminarea și infecția concomitentă se administrează împreună cu "Neoferon", continuând cursul tratamentului timp de 3-5 zile.

Va fi util ca proprietarii de pisici să citească despre posibilele boli ale animalelor de companie: calciviroza, aspergiloză, priva, acarianul urechii.

Posibile „efecte secundare”

În majoritatea cazurilor, utilizarea medicamentului nu este însoțit de efecte secundare, cu toate acestea, în orice caz, ar trebui să acordați atenție componentelor sale. Dacă cel puțin una dintre componente nu se potrivește pisicii dvs. (este foarte posibil ca reacțiile alergice la aceasta să se fi manifestat deja mai devreme), atunci este mai bine să înlocuiți „Coterwin” cu un alt remediu similar.

Important!Utilizarea medicamentului la domiciliu este permisă numai cu respectarea strictă a regulilor de asepsie și, dacă se găsesc incluziuni de neînțeles în flacon sau se schimbă culoarea medicamentului, este mai bine să refuzați utilizarea medicamentului.
Coterwin

Contraindicații

Dacă cumpărați „Coterwin” și studiați instrucțiunile de utilizare a acestuia, veți observa cu siguranță că singura contraindicație pentru pisici este insuficiență renală acută, deși nu trebuie uitat de posibilele reacții alergice.

Termenul și condițiile de depozitare

La fel ca majoritatea celorlalte medicamente, produsul descris trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat, respectând regimul de temperatură la 0 ... 25 ° C. Nu uitați să aveți grijă ca copiii să nu ajungă la medicament..

Înainte de a utiliza produsul, trebuie să consultați un medic veterinar, astfel încât medicamentul să beneficieze numai și să nu dăuneze animalului dvs. de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se utilizează coterwin pentru pisici