Cum să dai milgamma unei pisici?

Milgamma este un medicament care este foarte solicitat în Rusia. De obicei, este prescris persoanelor cu boli ale sistemului nervos, cu slăbirea corpului și pentru a crește tonusul general. Milgamma pentru o pisică este prescrisă pentru indicații similare.

  • Tiamina (B 1).
  • Piridoxină (B 6).
  • Cianocobalamină (B12).

Instrumentul este disponibil în următoarele forme: soluție injectabilă și tablete. Există și cremă Milgamma.

Medicamentul este fabricat în Germania. Acesta trebuie păstrat în condiții de temperatură nu mai mare de 15 C. Durata maximă de depozitare este de 2 ani..

Prețul mediu al unui pachet cu cinci fiole este de 300 de ruble. Un pachet cu 30 de tablete costă aproximativ 650 de ruble.

De asemenea, în vânzare este Milgamma compositum. Conține o abundență de vitamine B1 și B6. Este adesea prescris pentru a trata durerea severă și sindroamele musculare la pisici. Este, de asemenea, popular printre culturisti. Acesta este un agent profilactic excelent care ajută la prevenirea tensiunii excesive a sistemului musculo-scheletic..

Acest medicament are analogi domestici. De exemplu, acestea sunt: ​​piracetam, actovegin, diclofenac, mexidol etc. Veterinarii le prescriu adesea pisicilor..

Indicații

Veterinarii prescriu adesea injecții Milgamma atât pentru câini, cât și pentru pisici. Este mai probabil ca câinii, în special cei mai în vârstă, să aibă probleme cu coloana vertebrală și articulațiile. De asemenea, pot avea labele eșuate. Sau pot exista ticuri pe ele. Pentru tratarea acestor atacuri, medicul recomandă injectarea Milgamma. Metoda este intramusculară. Frecvență: de 1-2 ori pe zi. Durata 10 zile.

Pisicile peste 5-6 ani pot avea și afecțiuni similare.. Și doza de Milgamma pentru o pisică este prescrisă identic. Dacă, după cursul de tratament, convulsiile nu se opresc, animalul este trimis pentru un RMN. Această procedură se efectuează sub anestezie generală..

Alte indicații pentru utilizarea Milgamma la pisici și câini

  • Rahitism.
  • Conținut foarte scăzut de calciu.
  • Articulații slabe.
  • Nervi ciupiți.
  • Paralizia membrelor.

Informare

Instrucțiunile pentru utilizarea Milgamma pentru pisici implică un curs de îmbunătățire a sănătății. Mai întâi i se administrează injecții zilnice. Metoda este numai intramusculară. Minim 5 zile. Maxim - 10 zile. În funcție de gravitatea cazului. Apoi puteți folosi Milgamma sub formă de drajeuri. Pentru leziunile grave, cu acest remediu se utilizează analgezice..

Injecțiile cu Milgamma pot fi prescrise unei pisici în conformitate cu indicațiile indicate. Mai mult, la pisici, conform statisticilor veterinare, nervii sunt mai des ciupiți și există probleme cu mobilitatea labelor. Membrele nu se îndoaie bine sau eșuează complet. Unii experți asociază această afecțiune cu o mobilitate redusă a pisicilor. Urmează o injecție de comprimate Milgamma + 5 mg din același medicament de două ori pe zi. Adică dimineața - o injecție. După-amiaza, seara, acordarea pisicii Milgamma este necesară în format - drajeu.

Milgamma este necesară și pentru pisoii slabi. Și, mai presus de toate, ca sursă de vitamine. În acest caz, injecțiile pot fi omise. Este suficient să dați 1-2 capsule zilnic. Până când starea bebelușului se îmbunătățește.

Lista contraindicațiilor

În primul rând, mulți proprietari sunt îngrijorați dacă este posibil să se trateze o pisică însărcinată cu Milgamma. Răspunsul experților este nu. Alte contraindicații sunt după cum urmează:

  • Intoleranță personală la elementele medicamentului.
  • Reacții alergice: mâncărime mai rar urticarie și chiar mai puțină febră.

Nu trebuie să tratați niciodată în mod independent o pisică folosind Milgamma. Asigurați-vă că primiți sfatul unui medic. El va stabili doza și cursul pentru pisica ta..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să dai milgamma unei pisici?