Lista alimentelor super premium pentru pisici

Mâncarea gata preparată câștigă popularitate în rândul proprietarilor de animale de companie. Datorită programului aglomerat, este mai ușor pentru oameni să deschidă pachetul cu alimente și să-l toarne într-un castron, mai degrabă decât să stea ore întregi la sobă în timp ce pregătesc mâncarea pentru un animal de companie. Producătorii industriali produc atât crochete pentru pisici, cât și conserve, printre care este mai bine să alegeți mâncare umedă super premium pentru pisici. Deci, să începem în ordine.

 • Economie. Produs ieftin și de calitate scăzută;
 • Premium. Mai scump decât economia datorită prezenței unui procent redus de ingrediente naturale;
 • Super premium. Produs de înaltă calitate cu compoziție naturală, dar are un preț ridicat;
 • Holistică. Furaje specializate de cea mai înaltă calitate cu un preț ridicat;

Animalele de companie sunt foarte pretențioase și este posibil să nu mănânce conserve premium pentru pisici, caz în care este mai bine să treceți la un produs super premium. Internetul este plin de publicitate, inclusiv publicitate și produse pentru pisici și pisici, dar un produs foarte bun poate fi sfătuit de un medic veterinar.

Înainte de a cumpăra conserve pentru animalul dvs. de companie, ar trebui să studiați cu atenție în ce constă produsul. Și în acest articol vom analiza evaluarea produselor pentru pisici, pe baza compoziției produsului și a recenziilor clienților..

Pro și contra ale alimentelor umede

Producătorii produc alimente umede sub diferite forme. Dar nu este atât de important în ce hrană este vândut, în orice caz are practic aceleași argumente pro și contra

 • Conținut ridicat de umiditate. Foarte convenabil mai ales pentru cei cărora animalul de companie nu îi place apa.
 • Soi dietetic. O gamă largă de arome diferite vă va permite să treceți la un alt gust dacă cel anterior este plictisitor.
 • Conținutul porției. Majoritatea alimentelor umede sunt produse în loturi, ceea ce facilitează foarte mult hrănirea.
 • Naturaleţe. Textura este cât mai apropiată de nutriția naturală a animalului.

Dar, ca orice mâncare, mâncarea umedă pentru pisici și pisici are dezavantajele sale.

 • Preț. Spre deosebire de alimentele uscate, prețul conservelor este mai mare.
 • Nu este bun pentru dinții de pisică. Spre deosebire de un produs uscat care îndepărtează piatra de pe dinții pisicii.
 • Termen de valabilitate redus. Hrana deschisă este stocată nu mai mult de o zi, după care pierde nu numai gustul, ci și proprietățile utile.

Lista alimentelor umede

Odată ajuns în magazin, toată lumea se confruntă cu alegerea mâncării, marca care este mai bine să cumpere. Fiecare produs are propria compoziție, ambalaj și marcă, dar cum să îl alegeți pe cel mai bun. Principala diferență între un feed bun va fi prețul ridicat, deoarece principiul prețului, calitatea funcționează pe piață. Iată evaluarea alimentelor umede:

 • Almo Natur - producător Italia. Conține proteine ​​animale din pui și ton, în total 28%. Sursa de carbohidrați este orezul. Complexul vitaminic este reprezentat de morcovi și ulei de pește.
 • Akana - producător Canada. Proteina animală este reprezentată de carne de vită, pui și curcan. Glucidele sunt reprezentate de cereale și cartofi. Complexul vitaminic este format din mere, afine și alge marine.
 • Bozita - producător Suedia. Compoziția include somon proaspăt, pește uscat, bulion de pui, sunt o sursă de proteine. Legumele, mărarul, drojdia alcătuiesc complexul vitaminic al orezului și făina de porumb este o sursă de carbohidrați.
 • Hills Ideal Balance - SUA Producător. Pe lângă sursele de proteine ​​animale și carbohidrați, compoziția conține taurină, fosfor, calciu și antioxidanți necesari pentru menținerea funcționării normale a unui animal de companie.
 • Pro Plan - producător Rusia. Compoziția conține până la 40% din proteine ​​animale. Sursele de carbohidrați din acest produs sunt orezul, grâul și cerealele. Complex vitaminic, minerale și probiotice.
 • Royal Kanin - producător Rusia. Carnea de pasăre deshidratată este indicată ca bază a proteinelor animale. Orezul și grâul sunt indicate ca carbohidrați. Complexul vitaminic este reprezentat de ulei de pește, drojdie, extract de gălbenele și multe altele.
 • Sheba - producător Thailanda. Prezența proteinelor animale în compoziția cărnii indicate de pasăre, pește sau carne de vită. Carbohidrații sunt furnizați de orez, care este semnificativ mai bun decât cerealele. Compoziția conține, de asemenea, vitamine și minerale..
 • Natura Petrite - compoziția conține doar ingrediente naturale, un conținut ridicat de proteine ​​animale. Sortiment mare de arome, conținut ridicat de vitamine și minerale. De asemenea, va exista un preț relativ scăzut din avantaje..
 • Brit Kare - producător Republica Cehă. Numai ingredientele naturale sunt sursa proteinelor. De asemenea, compoziția nu conține coloranți și aditivi chimici. Singurul aspect negativ, produsul conține alergeni.
 • Yams - producător SUA. Produsul conține doar ingrediente naturale, dar proteinele animale sunt prezentate din subproduse din carne. Nu este perfect echilibrat și nu este potrivit pentru utilizare continuă. Dar, în același timp, hrana este mult mai ieftină decât alte produse super premium..

Această evaluare enumeră mâncarea umedă super premium pentru pisici. Produsele sunt aranjate în ordine descrescătoare de calitate. Oricare dintre tipurile de alimente furnizate în listă au diferite linii de vârstă, ceea ce este foarte convenabil dacă aveți un pisoi acasă.

Conserve pentru pisici și pisici de clasă premium și super premium au o gamă largă de gusturi, astfel încât este ușor să alegeți gustul care se potrivește pisicii dvs. Există, de asemenea, alimente pentru animalele sterilizate și castrate printre produsele alimentare conservate..

Chiar dacă vă hrăniți hrana uscată pentru animalele de companie, nu uitați de hrana umedă. Sunt cât mai aproape de nutriția naturală, iar animalele sunt mult mai dispuse să le mănânce..

Concluzie

După ce ați analizat toate aspectele pozitive și negative ale alimentelor umede pentru animale de companie, este sigur să spuneți că trebuie să le adăugați la dieta pisicii dvs. De asemenea, în cazul conservelor, este mai ușor să dați medicamente animalelor, trebuie doar să adăugați o tabletă zdrobită în pulbere sau să aruncați un amestec. Pisica este mult mai dispusă să mănânce medicamentul cu alimente și nu trebuie să forțeze pilula în gura pisicii.

De asemenea, alimentele umede conțin ingrediente exclusiv proaspete, din acest motiv, ambalajele deschise nu pot fi depozitate mai mult de o zi.. Un alt avantaj al conservelor este că puteți lua în considerare bucăți sau fibre de componente, fie că este vorba de carne sau bucăți de legume. De asemenea, conservele sunt cât mai aproape de nutriția naturală a unei pisici, ceea ce facilitează digestia și asimilarea substanțelor. Trebuie remarcat faptul că mâncarea umedă este de obicei ambalată în porții, ceea ce face mai ușoară hrănirea și elimină îngrijorările cu privire la dozarea corectă de vitamine și minerale în dieta animalului de companie..

Dezavantajele nesemnificative ale furajelor umede sunt prețul, care datorită ingredientelor proaspete este mai mare decât cel al furajelor uscate și al termenului de valabilitate, din cauza acelorași ingrediente proaspete, furajele umede sunt stocate mult mai puțin uscate. Ultimul dezavantaj al conservelor poate fi considerat lipsa de prevenire a calculului dentar la animal, dar acesta este completat cu o porție de alimente uscate. Rezultă că atât conservele, cât și crochetele pentru pisici și pisici trebuie administrate împreună.

Astfel, animalul dvs. de companie va primi nu numai o nutriție bună și satisfăcătoare, ci și alimente care vor fi îmbogățite cu vitamine, minerale și oligoelemente necesare pentru o creștere și o dezvoltare adecvate..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Lista alimentelor super premium pentru pisici