Alegerea celei mai bune conserve pentru animalul dvs. De companie pufos

Ce hrănești comoara ta pufoasă? Am dori să vorbim în mod special despre conservele pentru pisici adulte și bebelușii lor. Și a clasat cele mai bune diete umede pentru un proprietar grijuliu!

Deci, mâncarea umedă pentru pisici poate fi ambalată după cum urmează:

  1. Într-o cutie de conserve - un tip clasic de servire pentru acest tip de mâncare. Jeleurile, plăcintele și mousses-urile pentru pisici, precum și carnea tocată sau bucățile de apă-gură în bulion pot fi ambalate într-o cutie de conserve.
  2. Într-un păianjen - o pungă moale metalizată.
  3. În lamister - un recipient moale din plastic cu un capac moale care se deschide cu o „limbă”.
  4. În pachetul Tetra - o cutie metalizată din carton, cel mai adesea acest tip de ambalaj implică faptul că produsul este ambalat în vid sub vid.
  5. Oală - „oală” din plastic transparent cu capac metalizat.
  6. Borcan de sticlă - un borcan obișnuit de sticlă cu un capac înșurubat strâns.
  7. Bagheta este un „cârnați” înfășurat într-un film subțire de plastic. Cârnații și cârnații speciali pentru pisici sunt prezentați în această formă..

Cele mai bune zece alimente conservate pentru pisici adulte și bebelușii lor, conform recenziilor medicilor veterinari și crescători, sunt prezentate în evaluarea de mai jos. Rețineți că aproape toate produsele din calitatea super-premium, ceea ce înseamnă că orice mâncare din această listă vă va încânta foarte mult animalul de companie. Conserva considerată pentru pisici și pisici adulte poate fi folosită pentru hrănirea animalelor de reproducție și a celor care participă în mod regulat la competiții și expoziții.

În videoclipul de mai jos, puteți vedea cu ce zel și pofta de mâncare pisoiul vrea să mănânce conserve de pisici!

Primul loc - Almo Nature Alternative

Conserva alternativă Almo Nature pentru pisici constă aproape în întregime din produse din carne sau pește. Carne sau pește natural în aceste diete 91-99%!

Dietele umede alternative Almo Nature au, de asemenea, o rețetă unică: carnea este ambalată crudă și sterilizată la temperaturi ridicate. Datorită acestui fapt, se păstrează toate calitățile nutriționale și gustative ale cărnii sau peștelui.

Locul doi - Leonardo

Conserva Leonardo pentru pisici încântă, de asemenea, pisicile și stăpânii lor prin compoziția lor. Iată compoziția dietei umede Leonardo Carne cu inimă: carne - 90%, inimă - 10%, minerale. După cum puteți vedea, nimic inutil, atât de umed Mâncare pentru pisici cât mai aproape de dieta unui prădător în condiții naturale. În plus, aceste diete se caracterizează printr-un conținut redus de grăsimi și, prin urmare, pot fi utilizate pentru animalele de companie care sunt supraponderale..

Locul al treilea - Applaws

Această hrană umedă pentru pisici are și o compoziție decentă. Componentele din carne sau pește din ele sunt de 50-60%, poate fi piept de pui, piept de rață, file de curcan, ton sau file de sardină. Bulionul dulce de pui sau de pește ia aici 35%, aproximativ 5% provine din orez. În conservele Applaws, puteți găsi creveți sau caviar de ton ca aditiv. Culorile, aromele și intensificatoarele de aromă nu sunt utilizate pentru producerea acestor rații.

Locul al patrulea Seria de semnături Evanger

Dietele umede Evanger`s Signature Series sunt super premium și fără cereale. Curcanul, ficatul de curcan sau puiul sunt special fierte la foc mic într-un sos cu afine și afine! Să luăm în considerare compoziția acestui aliment folosind exemplul conservelor de curcan: curcan, ficat de curcan, sos, afine, afine, rozmarin, taurină și vitamine.

Locul cinci - Petite Cuisine

Mâncarea pentru pisici Petite Cuisine este de origine americană, dar este produsă direct în Thailanda. Acesta este motivul pentru care aceste diete au atât de multe arome de pește și de mare. Crab, ton, creveți - acestea sunt sugestii interesante de gust pentru animalele de companie.

Locul șase - Animonda Carny

Următorul în clasament este hrana umedă germană Animonda. Animonda are o gamă completă de alimente umede Carny care oferă rații pentru pisici adulte, pisoi și vârstnici. Acest feed conține mai mult de 50% ingrediente din carne.

Locul 7 - Brit Care

Produsele Brit Care sunt, de asemenea, produse super premium. Gama de rații Brit Care include nutriție pentru pisici și pisici adulte. Conserve Brit Care pentru pisici este hipoalergenică și ideală pentru hrănirea complementară și prima hrănire pentru pisici. Iată compoziția Brit Care Cat pentru pisici: piept de pui - 43%, brânză - 4%, orez, ulei de ton, amidon modificat, apă.

Locul opt - Bozita

Conserva Bozita pentru pisici este unică, deoarece conține complexul MacroGard - un imunostimulant natural care întărește sistemul imunitar al animalelor și pisicilor adulte.

Aceste conserve sunt, de asemenea, fortificate suplimentar și conțin aminoacizi grași necesari pentru sănătatea pielii și a hainei animalului de companie pufos..

Locul al nouălea - Sheba

Conserve umede Sheba pentru pisici are o gamă solidă de produse și o calitate excelentă, precum și toate rațiile din ratingul nostru. Printre produsele Sheba se află conserve cu pui tradițional, există cu rață și există cu ton, calmar, midii sau iepure pentru adevărați gurmanzi de pisică. În plus, la Sheba, veți găsi atât bucăți întregi de carne, cât și pateuri și mousses potrivite pentru consumul celor mai mici pisoi..

Locul al zecelea - Schesir

Schesir închide primii zece în clasamentul celor mai bune conserve pentru pisici și pisici. La fel ca toate alimentările enumerate, această dietă nu conține cereale, deci putem spune că întreaga noastră evaluare a ieșit complet fără cereale! La Schesir veți găsi conserve atât pentru pisici adulte, cât și pentru pisici. De exemplu, pisicuțul Schesir este ideal pentru hrănirea pisoiilor și este bine potrivit ca supliment la dieta principală. Conține file de pui (62%), ulei de floarea soarelui, gelatină vegetală, minerale.

Nu există coloranți și conservanți în compoziție.

 Video „Cum se prepară mâncarea conservată pentru pisici”

Și în videoclipul de mai jos puteți vedea cum arată producția de conserve pentru pisici din interior, folosind exemplul unei întreprinderi interne.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Alegerea celei mai bune conserve pentru animalul dvs. De companie pufos