Brandul nostru este mâncarea pentru pisici

Atitudinea proprietarilor de pisici, în special a raselor scumpe și rare, față de alimentele domestice este ambiguă. Stereotipul ferm înrădăcinat în mintea rușilor cu privire la calitatea inadecvată a produselor și tehnologiile de producție învechite îi determină să facă o alegere în favoarea unei propuneri străine. În acest din urmă caz, se poate urmări un model enervant: de îndată ce corporațiile internaționale își plasează producția mai aproape de publicul țintă, calitatea se deteriorează semnificativ la un preț constant. „Nasha Marka” este o hrană pentru pisici care se compară favorabil cu majoritatea analogilor de pe piață..

Pisica adulmecă mâncare

Compania merită atenție și pentru că își fabrică produsele în Rusia încă de la înființare. Exploatația integrată vertical produce produse extrudate pentru pisici de toate vârstele, conform propriei rețete. Din 2006, Gatchinsky KKZ CJSC produce alimente pentru animale Terra Kot, Stout și Nasha Marka. Compania include ferme mari de păsări și pești, care stau la baza produselor oferite de marcă..

Furaj umed

Produsul fabricat intern are o compoziție 100% naturală și anume:

 • componentă din carne 30-40% (pui, pește, vițel, miel, carne de vită, ficat etc. - în funcție de tipul de hrană);
 • extract de proteine ​​vegetale;
 • cereale;
 • Sahara;
 • celuloză;
 • vitaminele A și E;
 • minerale;
 • oligoelemente.

Potrivit experților, „Nasha Marka” conține nu numai componente utile animalului. De exemplu, un agent de îngroșare - o componentă de natură chimică nu ar trebui să fie prezentă în compoziție nici măcar într-o cantitate minimă. Nu oferă beneficii pentru sănătatea animalelor și este bogat în fibre. Absența completă sau parțială a acestei componente distinge calitativ feedul din clasa premium (care include „Brandul nostru”) de toate celelalte.

Potrivit medicilor veterinari, hrana pentru pisici Nasha Marka include coarnele, pielea și ciocurile animalelor. Ceea ce este inacceptabil, datorită imunității acestuia din urmă cu tractul gastro-intestinal al animalelor de companie cu blană.

Cost: 100 de grame - de la 25 de ruble.

Mâncare uscată

Prezentat cu o listă similară de ingrediente:

 • componentă din carne - 25-30% (miel, carne de vită, iepure, pește - în funcție de tipul de produs);
 • făină de carne și oase;
 • ficat hidrolizat;
 • gluten de porumb / porumb;
 • ulei vegetal, în principal ulei de floarea-soarelui;
 • orez;
 • drojdie de bere;
 • vitamine;
 • aditivi mineralizați;
 • taurină.

Acțiunea suplimentelor minerale și a vitaminelor vizează îmbunătățirea procesului de digestie a pisicilor, creșterea imunității și prevenirea problemelor de auz. Feedback-ul proprietarilor de animale de companie cu privire la alimentele uscate Nasha Marka este unanim pozitiv. Cumpărătorii notează sănătatea și energia bună ale animalelor de companie atunci când îl consumă, absența problemelor cu tractul gastro-intestinal și golirea.

Compoziția furajelor

Prețul hranei pentru pisici Nasha Marka este determinat de volumul ambalajului: 400 de grame - de la 70 de ruble, 2 kg - 320 de la ruble, 15 kg - 2200 de la ruble.

Sortimentul ofertei „Nasha Marka” pentru adulți

Pentru animalele mature, producătorul casnic oferă hrană uscată, produse hipoalergenice, hrană pentru pisici după castrare / sterilizare, precum și pateuri, conserve și delicatese.

Diferite tipuri de alimente uscate

Mâncare pentru vârsta de patru picioare de peste 7 ani

Particularitatea produsului este un conținut scăzut de fosfor, ceea ce va asigura un nivel adecvat de performanță la rinichi. Glucozamina va începe procesele de regenerare a articulațiilor uzate de-a lungul anilor de activitate. Având grijă de dinții sensibili și fragili ai pisicilor în vârstă, producătorul a creat granule special formate - mai mici și mai moi.

Hrana pentru pisici după sterilizare / castrare

Oferta pentru animalele supuse intervenției chirurgicale conține cantitatea maximă de vitamine și minerale pentru a susține funcționarea normală a tractului urinar.

Mâncare hipoalergenică

Animalele din rase crescute artificial sunt cel mai adesea susceptibile la alergii alimentare. Următorii factori provoacă mâncărime, roșeață a pielii și iritabilitate crescută a animalului de companie:

 • Intoleranță la proteinele din lapte. După consumul de lapte și produse lactate, animalul începe să vomite, diaree etc., este posibil să existe o aversiune congenitală la lapte..
 • Intoleranță la gluten. Glutenul, care se găsește în majoritatea cerealelor, este un alergen puternic. Boala este congenitală, nu poate fi tratată.
 • Intoleranță la proteinele animale. Corpul unei pisici cu un astfel de diagnostic nu asimilează carnea grasă și păsările de curte..

Cel puțin unul dintre produsele listate este inclus în marea majoritate a alimentelor gata preparate. Cumpărarea de alimente hipoalergenice vă va oferi animalului de companie cu patru picioare o sănătate bună și un impuls de vivacitate..

Oferta de la marca rusă „Nasha Marka” este bogată în fibre, utilă pentru digestie. Taurina va oferi vigoare și bună dispoziție. Vitaminele vor întări sistemul imunitar, vor îmbunătăți structura stratului, vor crește puterea dinților și a ghearelor.

Mancare la conserva

Disponibil într-o gamă de arome: pui, carne de vită, mezeluri, miel, pește, ficat și legume. Potrivit producătorului, produsul nu conține soia, conservanți și OMG-uri. Saturația alimentelor conservate cu vitamina E stimulează activitatea sistemului imunitar al animalului.

Recomandări de hrănire:

 • adult sănătos - 2 până la 4 porții pe zi;
 • pisici însărcinate - de la 4 la 5 pachete pe zi;
 • animale de miel (prima sau două luni după apariția descendenților) - de la 4 la 5 pachete pe zi.

Pates

Delicatete delicat aerisit este prezentat în trei tipuri: cocktail de fructe de mare cu legume, curcan cu morcovi, iepure și ficat cu orez. În plus, conține un complex de vitamine necesare pentru o viață deplină a unei pisici. Nu conține OMG-uri, culori artificiale și arome.

Conform recenziilor clienților despre acest tip de mâncare pentru pisici „Nasha Marka”, devine clar că pateul este o delicatesă preferată a prietenilor pufoși umani..

Recomandări pentru utilizare de către animale:

 • adult sănătos - 2 până la 2,5 porții pe zi;
 • pisici însărcinate - de la 2,5 la 3 pachete pe zi;
 • animale de miel (prima sau două luni după apariția descendenților) - de la 3 la 4 pachete pe zi.

Pateul trebuie să fie la temperatura camerei înainte de servire. Se recomandă utilizarea unei porții în 2 doze. Pentru digestia normală și asimilarea alimentelor, proprietarii ar trebui să ofere pisicilor apă proaspătă de băut imediat după ce au mâncat..

Tratează

Producătorul a făcut o treabă bună pentru a crea delicatese originale de păsări de curte, pe care puiul pufos cu siguranță nu le va refuza. Soluțiile propuse nu pot înlocui alimentele principale și sunt un supliment care poate fi utilizat în procesul de predare sau formare a unui animal de companie. Bucățile de carne naturale sunt o sursă excelentă de proteine ​​cu aminoacizi sănătoși.

Sortimentul mărcii interne:

 • benzi de file de pui;
 • felii de file de pui;
 • file de pasăre pe un băț;
 • Răsucitoare de pui;
 • gantere pentru pasari;
 • rulouri de pește și păsări de curte;
 • felii de file de rață.

Mancare "Nasha Marka" pentru pisoi

Micile bucăți de fericire au nevoie de o îngrijire specială, care se bazează pe topirea unei nutriții echilibrate care să răspundă nevoilor unui corp în creștere. Gama de oferte de la „Nasha Marka” include mâncare uscată și conserve pentru pisici.

 1. Mâncare uscată. Proprietarii de bebeluși nu vor trebui să aleagă, producătorul oferă un singur gust - orezul cu pui. Cu toate acestea, recenziile clienților despre mâncarea Nasha Marka pentru pisici cu vârsta de până la un an nu sunt ambigue - animalele de companie o mănâncă de doi obraji și necesită suplimente. Conținutul ridicat de calciu și fosfor contribuie la creșterea activă a oaselor și a dinților, crește rezistența acestora. Valoarea nutritivă ridicată a produsului oferă bebelușului energie pentru creșterea activă și cunoașterea lumii din jur. Cost: 400 de grame - de la 75 de ruble, 2 kg - 330 de la ruble, 15 kg - 2000 de la ruble.
 2. Mancare la conserva. Aici clienții au de unde alege - vițel suculent, pui delicios și cel mai fraged iepure. Textura moale a alimentelor îi permite să fie hrănită bebelușilor de 2-3 luni. Produsul este bogat în proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și microelemente, în timp ce nu conține OMG-uri, conservanți și aditivi nocivi, ceea ce este deosebit de important pentru un organism sensibil. Aminoacidul taurin din conserve reglează activitatea inimii și creierului și dezvoltă vederea. Proprietarii de pisoi ar trebui să-și amintească că acest tip de mâncare compensează parțial nevoia de apă a bebelușului..

Pisoi plin de fum

Recomandări de hrănire:

 • individuale de 6-12 săptămâni (greutate aproximativă 1-1,5 kg) - de la 100 la 150 de grame pe zi;
 • animal de 13-26 săptămâni (greutate aproximativă 1-2,5 kg) - de la 120 la 220 de grame pe zi;
 • animal de companie în vârstă de 27-52 de săptămâni (greutate aproximativă de la 3 kg) - de la 220 la 330 de grame pe zi.

Sfaturi de depozitare

Alimentele uscate trebuie scoase din ambalajul de hârtie și turnate într-un recipient de sticlă bine închis. Cu condiția ca produsul să evite contactul cu apa, acesta va avea o durată lungă de valabilitate. În caz contrar, se umflă și nu poate fi mâncat.

Se recomandă păstrarea alimentelor umede în frigider după deschidere. Gazdele trebuie să calculeze porția, astfel încât să fie consumată într-o singură masă.

Nasha Marka este un produs de o calitate decentă, a cărui gamă largă vă permite să alegeți o delicatese în funcție de preferințele animalului de companie cu patru picioare. Prețul său rezonabil este un alt avantaj al ofertei interne.

Recenzii

Unii cumpărători aleg Nasha Marka ca un tratament pentru animale.

Victoria:

Animalul de companie nu este pretențios, de obicei mănâncă de la masa stăpânului. Din când în când, vreau să te răsfăț cu delicioase. Cumpăr un pachet mic de marca noastră cu pui. Compoziția nu este o superclasă, dar puteți mânca o dată pe săptămână.

Alții au decis să treacă la hrana naturală..

Alexandru:

Compoziția furajelor este contradictorie, pe de o parte, nu există OMG-uri, coloranți și alte substanțe nocive, dar nu există niciun beneficiu special - un porumb și cereale, trebuie să fiți de acord, nu sunt o dietă adecvată pentru un prădător. Am cumpărat-o pentru încercare, dar nu o voi hrăni tot timpul, este mai bine să gătesc singură mâncarea, cel puțin voi fi sigur că animalul de companie mănâncă.

Există, de asemenea, recenzii negative datorită compoziției feedului..

Anna:

Pe ambalaj scrie „premium”. Masha a mâncat-o puțin peste un an, apoi pete chele au apărut în spatele urechilor ei. Speriați, au fugit la veterinar. Medicul a examinat, a spus, cel mai probabil, mâncarea nu este potrivită, deoarece nutrienții lipsesc. După aceea, au început să mănânce alimente obișnuite. Mai drag de tine. În două luni totul a fost crescut

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Brandul nostru este mâncarea pentru pisici