Mancare pentru pisici terracot

Mâncarea gata preparată pentru pisici „Teracotă” este produsă de exploatația agricolă „Gatchinsky KKZ”. Producătorul este specializat în alimente uscate și umede pentru pisici adulte, inclusiv pisici însărcinate și care alăptează. Greutatea conservelor - 85 g, pachete cu crochete - de la 400 g la 10 kg.

Fabrica de producție de hrană extrudată pentru animale de companie funcționează de 12 ani - în acest timp a reușit să se stabilească ca un furnizor de încredere al produselor ieftine, dar de înaltă calitate. Toate produsele sunt conforme cu standardele internaționale ISO 22000 și ISO 9001: 2008.

Mancare pentru pisici Teracota

 • susține imunitatea;
 • faceți haina și pielea sănătoase;
 • întărește dinții și oasele;
 • dezvoltă mușchii;
 • îmbunătăți viziunea și funcția inimii;
 • protejează tractul gastro-intestinal;
 • satura organismul cu vitamine;
 • menține echilibrul energetic.

Mâncarea internă Terracot aparține liniei bugetare. Mai mult, acestea conțin ingrediente exclusiv naturale cu o cantitate optimă de nutrienți, minerale și vitamine. Nu există OMG-uri, culori, arome sau conservanți în furaje. Iar structura și forma granulelor de alimente uscate contribuie la curățarea delicată a dinților.

Valoarea energetică a Teracotului uscat în termeni de 100 de grame de produs este de 345 kcal, umed - 67 kcal.

Crochetele includ:

 • tărâțe de grâu - necesare pentru îmbunătățirea funcției intestinului și prevenirea constipației;
 • cereale - umple corpul cu vitamine și microelemente importante;
 • suplimente minerale - necesare pentru buna funcționare a sistemelor de auto-vindecare și auto-curățare;
 • drojdie de bere - un supliment de proteine ​​și vitamine pentru normalizarea sistemului nervos și tratamentul bolilor de piele;
 • legume - o sursă de apă și fibre;
 • carne și produse de origine animală - cheia sănătății și energiei;
 • vitamine - îmbunătățesc imunitatea, previn căderea părului

Pisică albă în brațele fetei

 • pulpa de sfeclă de zahăr - o sursă suplimentară de energie care are un efect benefic asupra sistemului digestiv;
 • ulei de floarea-soarelui - saturează cu acizi grași și vitamina E;
 • extract de proteine ​​vegetale - util pentru pisici alergice la proteine ​​animale;
 • taurină - întărește sistemul imunitar, normalizează zahărul din sânge, întărește vasele de sânge și vederea;
 • antioxidant - păstrează valoarea nutritivă a produsului, previne deteriorarea gustului ca urmare a oxidării grăsimilor.

Alimentele uscate conțin 27% proteine, 10% grăsimi, 9% umiditate, 7,5% cenușă, 3% fibre, 1,3% calciu și 1,2% fosfor.

Printre dezavantajele acestui produs, merită evidențiate granulele prea mici, incomode pentru mestecat, precum și lipsa unui miros atractiv, motiv pentru care unele animale de companie nu acordă atenție mâncării..

Datorită aromei specifice, amestecurile de conserve au un succes mai mare la animalele de companie. Acestea includ 83% umiditate, 6,5% proteine, 3,5% grăsimi, 2,5% cenușă și 0,3% fibre. Compoziția conține produse de origine animală și carne, ulei de floarea-soarelui, vitamine, agenți de îngroșare, ingrediente pe bază de plante și aditivi minerali.

Atenţie! Producătorul recomandă administrarea unei pisici adulte cel puțin cinci pachete de alimente umede „Teracotă”, o pisică însărcinată - 6,5–8 și o pisică care alăptează - de la 8 sau mai mulți păianjeni pe zi.

Gamă

În funcție de preferințele animalului de companie, puteți cumpăra ambalaje cu granule sau amestecuri de conserve.

Mâncare uscată

O soluție ideală pentru pisicile ai căror stăpâni sunt rareori acasă: pot umple complet castronul și nu se pot îngrijora de dieta animalului cu patru picioare. Crochetele nu se deteriorează mult timp, în plus, curăță dinții de placă. Principalul dezavantaj este nivelul scăzut de umiditate, motiv pentru care animalul de companie are nevoie constant de apă proaspătă.

Granulele Terracot vin în patru arome: pui, prepeliță, somon norvegian și carne de vită cu legume. Toate pachetele conțin trei tipuri de granule (rotunde, sub formă de inimă și pește).

Sortiment de alimente pentru pisici Teracotă

Mâncare umedă

În mod obișnuit, un plic de bucăți care-i gură într-un sos este destinat pentru o singură masă. Dacă pisica nu mănâncă o porție la un moment dat, mâncarea va trebui aruncată, deoarece resturile se usucă rapid, pierzând valoarea nutrițională..

Producătorul prezintă următoarele opțiuni pentru a alege:

 1. Cu somon.
 2. Sortat de carne de vită și ficat de miel.
 3. Cu ficat de curcan și vițel.
 4. Cu prepelițe și legume.
 5. Cu ficat de iepure.
 6. Cu ficat de miel.

Fiecare tip de amestec diferă prin culoare, densitate și consistența condimentului lichid. De exemplu, o hrană cu somon și prepeliță conține mai puțin sos decât un păianjen umed și ficat de vită. La vânzare există atât pateu, jeleu, cât și bucăți destul de mari.

Teracotă conservată umedă

Notă! Originea internă a materiilor prime este considerată a fi un avantaj important al produselor. S-a dovedit că produsele obținute în regiunea de reședință aduc cele mai mari beneficii animalelor, sunt mai ușor de digerat în organism.

Preț furaj

Deoarece Terracot aparține segmentului bugetar, o dietă umedă va costa doar 16 ruble pe ambalaj. Costul alimentelor uscate depinde de volumul ambalajului:

 • 400 g - de la 57 de ruble;
 • 2 kg - de la 253 ruble;
 • 10 kg - de la 1127 ruble.

Mâncarea prezentată poate fi achiziționată de la o clinică veterinară, magazin pentru animale de companie sau magazin online. Această din urmă opțiune implică adesea reduceri, promoții și bonusuri plăcute. Dar dacă decideți să faceți o achiziție pe internet, amintiți-vă întotdeauna despre cheltuielile suplimentare pentru livrarea bunurilor comandate..

Recenzii proprietarului

Victoria, amanta angorei turcești:

„Principalele avantaje ale alimentelor din teracotă sunt ambalajul original și, bineînțeles, prețul. Dar pisica mea de trei ani, Marchiz, nu a fost încântată de delicatese. Cu toate acestea, ea a mâncat mâncare umedă de somon. La fel ca în cazul „Whiskas” a doua zi, marchizul avea stomacul supărat. Aici s-a încheiat experiența noastră de a folosi un tip de mâncare dubioasă. ".

Peleți de teracotă pentru pisici

Maria, amanta unei pisici siberiene:

„Animalul meu de companie este modest în mâncare: mănâncă aproape totul și cu plăcere. Cu toate acestea, Dani a refuzat amestecurile conservate „Teracotă”, deși înainte a mâncat calm produse similare (Friskies și Kitekat) ... Patru zile mai târziu am decis să încerc din nou să hrănesc pisica cu o noutate. A început brusc să mănânce în mod activ feliile presărate cu sos. Dar bucuria mea a fost de scurtă durată: Dani a devenit considerabil mai subțire, iar blana lui și-a pierdut strălucirea, a început să cadă din abundență ".

Olga, proprietarul a două pisici mongrel:

„Murka și Lucy sunt nebuni după Terracot. Sunt mulțumit de costul redus, iar animalele mele de companie sunt mulțumite de abundența gusturilor. Tratamentul lor preferat este hrana umedă cu ficat de miel, pe care o mănâncă într-o clipă. Nu am observat efecte secundare, dimpotrivă, părul pisicilor a devenit mai moale și mai plăcut la atingere. ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Gennady, medic veterinar cu 4 ani de experiență:

„Judecând după calitatea și compoziția alimentelor din teracotă, este foarte potrivit pentru pisicile sănătoase. Dacă animalul dvs. este adesea bolnav și are o imunitate slabă, ar trebui preferată o dietă premium mai echilibrată. Crochetele și conservele sunt potrivite pentru utilizatorii fără pretenții, pentru care accesibilitatea este mai importantă decât calitatea produsului ".

Kirill, medic veterinar cu zece ani de experiență:

„Nu recomand utilizarea alimentelor uscate Terracot ca dietă principală, iar mâncarea umedă nu este cea mai bună opțiune pentru un tratament suplimentar regulat pentru animale de companie. Motivul este în caracteristicile materiilor prime: chiar și în spatele inscripției „carne și produse din carne”, cartilajul cu o cantitate minimă de pulpă este de obicei ascuns. În plus, compoziția nu include procentul de extract de proteine ​​din plante. Dar în exces, este periculos pentru sistemul digestiv și activitatea organelor interne ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mancare pentru pisici terracot