Revizuirea hranei pentru pisici sanabelle

Sub binecunoscutul nume Bosch, nu se produce doar o varietate de echipamente germane, ci și produse alimentare Sanabel de înaltă calitate pentru pisici. Cu toate acestea, aceste două mărci au în comun doar denumirea. De 50 de ani, compania creează aditivi și furaje premium pentru animale, care sunt prezentate într-o gamă extinsă în magazinul online https://zoopassage.ru/catalog/koshki/korma/filter/brend-is-sanabelle/apply/ ... Dar marca a decis să răsfețe pisicile și pisicile abia din 2001, după ce a dezvoltat o linie specială numită Sanabelle.

Sortiment larg pentru animale de companie cu blană - tipuri de alimente Sanabelle

O gamă largă de hrană Sanabelle

Mâncarea acestui brand este creată luând în considerare grupele de vârstă și nevoile individuale ale pisicilor, stilul lor de viață și caracteristicile rasei. Toate produsele sunt împărțite în mai multe categorii principale:

 • Pentru pisoi sub 12 luni, animale însărcinate și care alăptează.
 • Pentru animalele de companie cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani.
 • Pentru animalele de companie mai în vârstă.

Furajele Sanabel sunt produse exclusiv sub formă uscată. În ceea ce privește ambalarea, printre opțiunile posibile, alegerea dvs. poate fi oprită pe pachetele cu greutatea de 400 g-10 kg.

Linia Sanabelle de la Bosch este reprezentată de următoarele tipuri de furaje:

 • Seria KITTEN, care, din punct de vedere al proprietăților și compoziției sale nutritive, este ideală nu numai pentru cele mai mici pisici, ci și pentru hrănirea și purtarea descendenților.
 • Produsele ADULTI sunt special concepute pentru animalele de companie adulte care nu merg. Aceste alimente pot avea gust de păstrăv, păsări de curte și chiar struț..
 • Pentru pisicile mai în vârstă a fost creată dieta SENIOR.
 • Dacă pisica are probleme cu funcționarea sistemului digestiv, atunci merită să le hrăniți cu produse din linia NO GRAIN sau SENSITIVE. Opțiunile posibile de hrană includ cereale fără păsări și miel..
 • Gama de ALIMENTE UȘOARE și STERILIZATE va fi capabilă să satisfacă nevoile animalelor care au fost sterilizate și tind să câștige excesul de greutate.
 • Produsele GRAND sunt ideale pentru pisicile grele și pisicile Maine Coon.
 • Linie DENTARĂ și PĂR&PIELEA are grijă de aspectul animalului și de sănătatea cavității sale bucale.
 • Alimentele urinare vor simplifica și îmbunătăți foarte mult viața animalelor care suferă de probleme urinare.

Brandul Bosch s-a asigurat că printre alimentele Sanabelle există soluții pentru pisici de toate vârstele și cu diferite nevoi..

Compoziție unică a produselor - din care se face furaje?

Mâncare Sanabelle pentru pisici de diferite vârste

Potrivit producătorului însuși, toate produsele Sanabel sunt create folosind exclusiv carne proaspătă și de înaltă calitate. În același timp, furajele nu conțin soia, produse OMG și o varietate de aditivi artificiali. Toate componentele sunt obținute într-un mod natural și utilizează doar tehnologie delicată pentru prelucrarea lor.

O analiză analitică a compoziției tuturor tipurilor de furaje Sanabelle a arătat următoarele rezultate:

 • Nivelul de proteine ​​este de aproximativ 31-32%.
 • Cantitatea de grăsime - 16%.
 • Ponderea fibrelor în 3-4%.
 • Conținutul de cenușă este de aproximativ 6,8%. Potrivit medicilor veterinari experimentați, indicatorul optim este de 7%.
 • Cantitatea specifică de umiditate din furaje - 10%.

O componentă obligatorie a tuturor furajelor Sanabel este, de asemenea, aditivii alimentari reprezentați de compuși minerali și vitaminici. De asemenea, rețeta produsului implică utilizarea de pește și grăsimi animale, făină de pește și carne, fructe, fructe de pădure, ierburi și legume..

Avantajele și dezavantajele furajelor Bosch

Sanabelle ca hrană perfect echilibrată pentru pisici

Alegând produsele Bosch Sanabelle pentru pisici, puteți obține alimente cu multe avantaje:

 • Nutriție echilibrată și completă pentru animalele de companie de toate categoriile de vârstă și caracteristicile fiziologice.
 • Garanții ridicate de siguranță și calitate.
 • Fără coloranți, conservanți și arome.

În ceea ce privește neajunsurile, în conformitate cu numeroasele recenzii ale consumatorilor și specialiștilor, merită subliniat doar un cost destul de ridicat. Cu toate acestea, este mai bine să nu economisiți calitatea alimentelor pisicilor, deoarece sănătatea și bunăstarea lor vor depinde de aceasta..

Recenzii

Destul de recent, a apărut în casă un pisoi adorabil, care s-a dovedit a fi foarte pretențios în ceea ce privește mâncarea. A fost necesar să se caute urgent un înlocuitor de înaltă calitate și gustos pentru laptele matern pentru animal. La sfatul prietenilor, ne-am oprit la pupa KITTEN Sanabelle. Copilul îl mănâncă cu mare plăcere.

Elena

Deoarece pisicuța noastră merge constant pe stradă, a trebuit să o sterilizăm. După procedură, medicul veterinar ne-a sfătuit imediat să schimbăm dieta și să oferim animalului hrană specializată. Exact asta am găsit printre produsele Sanabelle - STERILIZATE. Am fost foarte mulțumit atât de calitate, cât și de preț.

Nataliya

Am un Maine Coon. Este foarte dificil să mențineți greutatea optimă la aceste pisici. Mâncarea Sanabelle, care produce o serie specială de GRAND, a ajutat. Animalul de companie este bine hrănit și fericit, dar nu trebuie să-mi fac griji că sunt obez.

Anton

Preț

Mâncare pentru pisici Sanabelle cu diferite formulări

Costul alimentelor pentru pisici Sanabel va depinde de compoziția și ambalajul lor:

 • Produsele ambalate în 400 g vor costa între 322 și 550 de ruble.
 • Furaj cântărind 2 kg - 1390-2385 ruble.
 • Furaj mare de 10 kg de la 4580 la 5840 ruble.

Înainte de a achiziționa pachete mari, trebuie mai întâi să îi dați animalului dvs. de companie o probă de 400 g de produse pentru a vă asigura că i se potrivește.

Concluzie

Printre produsele Sanabelle, toată lumea poate găsi cea mai potrivită opțiune pentru animalul său de companie. Toate hrana pentru acest brand sunt de înaltă calitate și benefice pentru animale..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Revizuirea hranei pentru pisici sanabelle