Recenzie perfectă a hranei pentru pisici

Pentru proprietarii de pisici domestice care, datorită angajării lor, nu au ocazia să pregătească de fiecare dată mâncarea pentru animalul lor de companie, cea mai bună cale de ieșire este să folosească furaje gata preparate.

Astfel de alimente nu numai că economisesc timp, dar sunt complet echilibrate, hrănitoare, sigure..

Tipuri de furaje

Marca „Perfect Fit”, care produce hrană pentru pisici, aparține corporației americane „Mars”. Fabricile sale sunt situate în Rusia, Germania, Ungaria.

Mâncarea accesibilă pentru pisici cu arome de pui (miel, iepure, curcan) este potrivită pentru păstrarea animalelor de diferite vârste și condiții de sănătate. Disponibil ca alimente uscate (190 g, 650 g, pungi de 1-3 kg) și umede (pungi de 85 g).

Diverse scopuri
Diverse scopuri

Toate produsele sunt împărțite după scop:

 • pentru pisoi, pisici însărcinate și care alăptează;
 • pentru animale active;
 • pentru pisicile mai în vârstă;
 • pentru pisici care locuiesc permanent în apartament;
 • pentru animale castrate;
 • pentru pisici cu probleme digestive (predispuse la alergii).

Structura

Compoziția alimentelor uscate pentru pisicile adulte:

 1. Proteine:
 2. Făină de pasăre (proteină de pui - 20%);
 3. Făină de origine animală;
 4. Concentrat de proteine ​​din porumb și soia.
 5. Grăsimi:
 6. Ulei de floarea soarelui;
 7. Animal gras.
 8. Carbohidrați:
 9. Orez, porumb, grâu;
 10. Făină de soia.
 11. Drojdie - pentru o piele și un strat sănătos.
 12. Fibră - pulpă de sfeclă de zahăr (probiotic natural - normalizează digestia, susține microflora intestinală, formează scaun).
 13. Hidrolizat de proteine ​​animale - aromă naturală puternică (face alimentele mai atractive pentru carnivore).
 14. Taurina este un aminoacid care este întotdeauna deficitar la pisicile domestice. Afectează aproape toate procesele din corpul animalului de companie:
 15. întărește sistemul imunitar;
 16. îmbunătățește funcționarea ficatului, rinichilor, glandei tiroide, digestia;
 17. îmbunătățește starea stratului și a pielii;
 18. întărește sistemul cardiovascular și nervos;
 19. îmbunătățește vederea;
 20. îmbunătățește funcția de reproducere.
 21. Celuloza este un liant fabricat din măcinarea porumbului.
 22. Clorură de potasiu - pentru îmbunătățirea aromei.
 23. Yucca Shidigera - pentru stimularea digestiei, combaterea bacteriilor, reducerea mirosului de excremente.
 24. Sarea este un conservant.
 25. Minerale și vitamine.
Mâncare umedă
Mâncare umedă

Comentariile medicilor veterinari asupra produselor Perfect Fit conțin nu numai comentarii pozitive, ci și critice:

 1. Compoziția furajelor conține un minim acceptabil de proteine ​​de pasăre deshidratate (uscate), cantitatea sa exactă nu este adesea indicată. Nu există deloc carne curată.
 2. Mâncarea acestui brand nu este ideală, dar conține doza zilnică necesară de vitamine, oligoelemente, aminoacizi, ceea ce înseamnă că este echilibrată..
 3. Produsele „Perfect Fit” pot fi considerate ca fiind pe deplin corespunzătoare categoriei lor de preț.
 4. Arome și potențatori de aromă sunt prezenți în cantități minime.
 5. Grâul și porumbul sunt cei mai puternici alergeni. Alimentele acestui brand nu sunt potrivite pentru pisicile predispuse genetic la alergii..
 6. Cantitatea de orez inclusă în produs nu este indicată. Dar aceasta este cea mai utilă cereală pentru o pisică..

Pentru hrănirea zilnică

Perfect Fit Adult - hrană pentru pisici active adulte. Formează baza dietei animalelor de companie, care trebuie să fie întotdeauna în formă bună. Combinația elementelor constitutive va permite pisicii să fie energică, să susțină sistemul imunitar, să mențină haina și pielea în stare excelentă.

Pentru hrănirea zilnică a pisicilor cu păr lung, vă recomandăm „Perfect Fit Hair&Frumusețe ". Este conceput pentru a îmbunătăți calitatea stratului, stimulează creșterea acestuia, îl face matasos și strălucitor. Produsul a crescut conținutul de făină de carne, taurină, vitamina A. Se exclude soia, se adaugă pulbere de celuloză și cicoare.

Pe categorii de vârstă

Pentru a usca mâncarea „Perfect Fit for kittens” (Perfect Fit Junior), bebelușii sunt învățați de la vârsta de 4 săptămâni. Conține 26% făină de pui, ceea ce crește conținutul total de proteine ​​din 100g din produs la 41%. Produsul conține ulei de pește. Conținutul total de grăsimi din furaje este de 18%. Pentru a crește conținutul de calorii din alimente, cantitatea de fibre este redusă la 1,3 g / kg.

Copiii în creștere activă au nevoie de un produs nutritiv. Feedul conține macro și microelemente.

O dietă bogată în calorii este esențială pentru menținerea sănătății unei pisici însărcinate. Ea este transferată la hrana acestei categorii și păstrată până la sfârșitul lactației..

Pentru pisoi
Pentru pisoi

Mâncarea uscată „Perfect Fit Senior” este destinată pisicilor cu vârsta peste 8 ani. La această vârstă, animalul devine mai puțin activ, toate procesele fiziologice încetinesc și apar probleme de sănătate. Alimentele pentru animalele mai în vârstă sunt îmbogățite cu glucozamină, care joacă un rol major în producerea și reținerea lichidului intra-articular. Această substanță previne dezvoltarea artritei și artrozei, întărește ligamentele. Mâncarea este îmbogățită cu taurină, vitaminele E și C.

Pentru hrănire restricționată

Mancarea uscata pentru pisici "Perfect Fit In-Home" este introdusa in dieta animalelor de companie care nu parasesc apartamentul. Activitatea acestor animale este semnificativ redusă, ceea ce le face cele mai sensibile la diferite boli..

Inulina este inclusă în compoziția hranei pentru pisici Perfect Fit pentru pisici sedentare. Această substanță este o polizaharidă. Favorizează creșterea și dezvoltarea lactobacililor, crește absorbția calciului, reduce riscul de osteoporoză, ateroscleroză și diabet zaharat de tip II, crește vitalitatea animalului.

Pentru a reduce conținutul caloric al furajelor In Home, acesta este îmbogățit cu fibre. Pulpa de sfeclă este conținută aici în cantitate de 3,9%. Fibrele dietetice, umflate în stomac, dau o senzație de sațietate - animalul nu mănâncă în exces. O altă proprietate bine cunoscută a fibrelor este curățarea intestinului. Utilizarea acestuia îmbunătățește procesul de îndepărtare a bilelor de păr din stomac..

Hrană vindecătoare

Perfect Fit In Form este destinat animalelor care urmează o dietă foarte strictă datorită creșterii semnificative în greutate. Este scăzut în calorii, sărac în grăsimi și carne.

Mâncarea hipoalergenică uscată pentru pisici cu digestie specială „Perfect Fit Sensitive” conține probiotice care susțin o microflora intestinală sănătoasă. Soia, porumbul și grâul sunt excluse din compoziția sa.

Hipoalergenic
Hipoalergenic

Hrana uscată pentru pisici sterilizate și pisici sterilizate „Perfect Fit Sterile” previne dezvoltarea urolitiazei și obezității la aceste animale. Această mâncare de specialitate nu conține soia. Conține ulei de pește, vitamine B, probiotice, substanțe nutritive (pentru a menține greutatea optimă).

Recomandări de hrănire

Fiecare pachet al produsului finit conține informații despre rata consumului său, în funcție de greutatea animalului. Indicatorii sunt calculați pentru fiecare tip de furaj și scopul acestuia.

Argumente pro şi contra

Produsele mărcii Perfect Fit au următoarele avantaje:

 1. Reputație decentă a unui producător care declară calitatea și siguranța produselor.
 2. Compoziție echilibrată.
 3. Preț accesibil.
 4. Vândut nu numai în magazine specializate, ci și în supermarketuri.
 5. Disponibil într-un sortiment pentru pisici de diferite vârste și condiții fiziologice.

Dezavantaje:

 1. Folosind proteine ​​de pui de calitate necunoscută, nu carne.
 2. Ambalajul nu indică întotdeauna originea specifică a unor componente (făină animală, grăsime animală).
 3. Componente potențial alergenice.
 4. Cantitate mare de proteine ​​vegetale, amidon.
 5. Nu este recomandat ca aliment principal pentru animalele de rasă, reproducătoare.

Analizând numărul de avantaje și dezavantaje, putem concluziona că produsele companiei „Perfect Fit” pot fi atribuite unor feed-uri de calitate medie, dar echilibrate și complete.

Concluzie

Recenziile unui proprietar despre calitatea și utilitatea hranei pentru pisici nu pot fi obiective. Efectele a două animale diferite care mănâncă aceeași mâncare în fiecare zi după câțiva ani pot fi foarte diferite..

Este mult mai sigur și mai benefic să asculți părerea experților. Sfaturile medicului veterinar vă vor ajuta să decideți ce nutriție să mâncați pentru animalul dvs. de companie. Medicul va lua în considerare vârsta, rasa, starea generală și caracteristicile individuale ale animalului. Statisticile acumulate de medic de-a lungul anilor de muncă sunt mult mai independente și corecte decât reclamele strălucitoare și părerea subiectivă a cuiva.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Recenzie perfectă a hranei pentru pisici