Hotel pentru pisici

Problema ce trebuie să faci cu animalul tău de companie în timpul unei vacanțe sau al unei călătorii de afaceri îi îngrijorează pe iubitorii de pisici din întreaga lume. Hotelurile din grădina zoologică vin în ajutorul proprietarilor. Una dintre ele se află în Uruguay și se numește Galben. Scopul angajaților unui hotel de cinci stele este de a înconjura cu dragoste fiecare „client” cu blană.

Condiții de viață luxoase

Oaspeții ronțăitori mănâncă mâncare uscată premium și beau apă purificată. Pentru a împiedica pisicile să se plictisească, hotelul are jucării, poduri, trepte, rafturi. În plus, mustața și-a perfecționat abilitățile acrobatice pe aceste simulatoare la îndemână. Unii dintre invitați se joacă sau discută între ei..

Cat Inn Yellow

Verifica

Murka trebuie vaccinat și castrat. Înainte de sosire, proprietarul este obligat să alunge paraziții de la pisică, să verifice disponibilitatea documentelor veterinare, să ofere frumuseții un remediu pentru purici..

Proprietarii sunt calmi pentru animalul de companie

Proprietarul îngrijitor este adesea îngrijorat atunci când lasă animalul pentru supraexpunere. Hotelul oferă proprietarilor un raport detaliat cu privire la starea animalului de companie.

Cat Hotel Guest Yellow

„Verifică starea pisicii prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail”, spune Virginia. O noapte într-o pensiune costă 400 de dolari. Serviciile veterinare sunt parțial plătite. „De obicei, cerem numărul de telefon al medicului veterinar personal al clientului. Dar există situații de urgență. Apoi ne sunăm medicul cu acordul proprietarului pisicii bolnave ”, explică Gomez..

Abordare individuală a oaspeților

Hotelul este conceput pentru 25 de ronronări. Personalul este pasionat de pisici. „Înțelegem starea de spirit, sentimentele, dorințele secțiilor”, subliniază managerul. Ea îi cunoaște pe toți rezidenții pe nume și îi adoră.

hotel pentru pisici Galben

De clasă mondială

Pisici din Argentina, SUA, Italia, Franța, Japonia, Singapore, Golful Persic locuiesc aici. Sunt aduși de străini care vizitează Uruguay. Yellow are și clienți VIP. Camilla Sanchez aduce mereu aici, dacă pleacă mult timp, pe Phoebe-ul ei preferat. Doamna este fericită că a găsit un hotel minunat pentru pisici.

Atmosfera caldă a hotelului îl va ajuta pe Kise să supraviețuiască separării temporare de familie și să facă noi prieteni.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hotel pentru pisici