Vitaminele sunt pentru o pisică

Vitamine Beafar pentru pisici este o întreagă linie de medicamente veterinare care, dacă este necesar, elimină lipsa anumitor vitamine din corpul animalului la un animal. Toate vitaminele Beafar sunt dezvoltate ținând seama strict de nevoile zilnice ale pisicii pentru substanțe suplimentare. Ele pot fi utilizate în mod egal pentru pisicile care sunt pe alimente naturale sau uscate. Dacă animalul nu are o lipsă de vitamine sau minerale, nu este nevoie să le oferiți, deoarece un exces din aceste substanțe este, de asemenea, dăunător, cum ar fi o deficiență.

Eliberați formularele

Suplimentele Beaphar Cat sunt disponibile în aceste formulare:

  • pastile,
  • pulberi,
  • picături,
  • pastă,
  • tampoane de delicatesă.

Forma medicamentului depinde de ceea ce este în compoziția sa. Există, de asemenea, vitamine cu aceleași ingrediente active, dar produse în lichid sau în tablete. Acest lucru se face astfel încât fiecare proprietar să poată să-și ofere animalele cât mai convenabil posibil. Puteți cumpăra un complex de vitamine și minerale într-un magazin online care are livrare sau în apropierea casei dvs..

Doza zilnică este indicată în instrucțiuni și necesită respectarea strictă. Atunci când cumpărați vitamine, trebuie să determinați imediat cât din medicament este necesar și să faceți provizii pentru remedierea întregului curs, astfel încât să nu trebuie să îl întrerupeți înainte de termen. Dacă câinele mănâncă suplimentul, nu se va întâmpla nimic rău..

Oligoelementele conținute în vitaminele Beafar suplimentează vitaminele și întăresc în plus corpul pisicii, ceea ce este deosebit de important la bătrânețe.

Tratamentele cu vitamine pentru pisici nu sunt medicinale, dar sunt administrate animalului în timpul perioadei de năpârlire și cu o încărcare naturală crescută pe corp pentru a preveni deficiența de vitamine. Nu pot fi utilizate în scopuri terapeutice, deoarece nu conțin suficiente vitamine și minerale pentru tratament. Cele mai populare delicatese Kittey, care sunt prezentate într-o gamă largă. Nu va fi de prisos să alternăm mai multe tipuri de astfel de aditivi utili.

Contraindicații

Vitaminele și hrănirea pentru pisici nu au contraindicații, cu excepția intoleranței individuale la componentele din compoziția preparatelor. Dacă pisica este predispusă la alergii, atunci selectarea vitaminelor trebuie efectuată cu implicarea unui medic veterinar, care, dacă este necesar, va prescrie imediat antihistaminice. Dacă reacția alergică se dezvoltă în mod neașteptat și brusc, atunci ca prim ajutor înainte de a vizita un specialist, poate fi utilizat suprastin, calculând doza în funcție de greutatea animalului de companie.

Pasta multivitaminică

Acest remediu pentru pisici merită o atenție specială, deoarece conține și un complex pentru menținerea unei stări bune a microflorei intestinale și îi reface țesuturile dacă nu sunt grav deteriorate. Se recomandă administrarea acestui remediu animalelor în perioada de recuperare după boală și care urmează tratament cu antibiotice, în special cele administrate pe cale orală..

După ce a scăpat de viermi, pisica poate avea nevoie și de pastă Beafar, deoarece medicamentele antihelmintice perturbă adesea microflora intestinală. De asemenea, după un atac de paraziți, va beneficia și saturația corpului cu vitaminele necesare..

Înainte de a adăuga noi compoziții de vitamine sau minerale care au efect terapeutic animalului dvs. de companie, ar trebui să vă adresați cu siguranță medicului veterinar..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Vitaminele sunt pentru o pisică