Instrucțiuni pentru utilizarea veracol pentru pisici

Instrucțiunile pentru utilizarea Veracol pentru pisici sunt, de obicei, familiare celor care au un animal de companie cu intestine slabe. Acest remediu homeopat rezolvă majoritatea problemelor tractului gastro-intestinal și vă permite să restabiliți rapid starea bună a animalului. Acțiunea medicamentului este pe termen lung, ceea ce este important atunci când animalele sunt predispuse la spasme intestinale. Medicament eficient atât pentru pisici, cât și pentru câini.

 • tărtăcuță amară - ajută la eliminarea crampelor intestinale și a durerilor de stomac;
 • arsenic alb - ajută la refacerea microflorei intestinale corecte și distruge bacteriile patogene care provoacă disbioză;
 • hellebore alb - ajută la ameliorarea vărsăturilor și la eliminarea greaței la pisici, precum și a salivației excesive;
 • gambă tiroidiană - oferă medicamentului un efect coleretic și laxativ.

Medicamentul este produs în tablete, soluție injectabilă sau picături. Forma Veracol nu afectează efectul său pozitiv asupra corpului pisicilor. În ce formă de a da pisicii un medicament, proprietarul alege în funcție de cât de convenabil este pentru el.

Indicații pentru utilizarea Veracol pentru pisici

În practica veterinară, medicamentul Veracol este indicat pentru utilizare în tratamentul gastritei și gastroenteritei la pisici. De asemenea, nu este neobișnuit să folosiți un remediu pentru a scăpa de un animal de colită (o boală frecventă a pisicilor de stradă). În caz de otrăvire, medicamentul ajută la ameliorarea vărsăturilor.

În ciuda anumitor efecte laxative, compoziția este utilizată și pentru diaree la pisici, deoarece Veracol ajută la distrugerea bacteriilor patogene care perturbă microflora intestinală.

Contraindicații pentru utilizarea Veracol pentru pisici

Nu există contraindicații și efecte secundare în medicamentul pentru pisici Veracol, motiv pentru care poate fi administrat animalului de companie fără teamă. În acest caz, este important să respectați cu exactitate doza de medicament și să nu depășiți cursul tratamentului recomandat de medicul veterinar..

Uneori, o restricție privind utilizarea medicamentului Veracol pentru pisici se numește intoleranță. Cu toate acestea, în practica veterinară, acestea nu au fost încă înregistrate..

Instructiuni de folosire

În funcție de ce s-a întâmplat cu pisica și de ce diagnostic i s-a pus, Veracol este utilizat în cantități mai multe sau mai puține. Conform recomandărilor generale, doza Verokola la pisici:

 • 0,1 ml la 1 kg din greutatea pisicii la injectarea medicamentului;
 • 1 picătură la 1 kg din greutatea pisicii atunci când se utilizează picături orale. Pentru pisicile foarte mari, doza poate fi ușor crescută.

Sub formă de soluție pentru administrare cu injecții, Veracol pentru pisici este utilizat în conformitate cu următoarele scheme:

 • gastrită și gastroenterită sub formă acută - 2-3 injecții pe zi timp de 5 zile;
 • gastrită cronică sau gastroenterită - 1 injecție pe zi timp de 1 lună;
 • intoxicații alimentare (nu otrăvuri) - 1-3 injecții pe zi, în funcție de intensitatea simptomelor, până când animalul de companie este complet recuperat;
 • diaree - 1 injecție pe zi până la recuperare. În cazuri deosebit de severe, puteți face două injecții pe zi..

Picăturile de Veracol pentru administrare orală de către pisici sunt utilizate după cum urmează:

 • gastrită și gastroenterită - de 3 ori pe zi: într-o formă acută timp de o săptămână, în una cronică timp de o lună;
 • diaree și otrăvire - de 3 ori pe zi până când pisica este complet recuperată și încă o zi pentru a preveni reapariția simptomelor.

Picăturile se dau cel mai bine animalului dvs. de companie înainte de mese. Acest lucru permite substanțelor active din preparat să fie absorbite mult mai repede și să aibă cel mai eficient efect asupra corpului pisicii. Tratamentul în acest caz este cel mai eficient.

Dacă pisica este tratată cu comprimate Veracol, atunci li se administrează 1 bucată în același mod ca picăturile. Le puteți hrăni nu numai pe stomacul gol, ci și cu o cantitate mică de alimente - mâncarea, spre deosebire de picături, nu le va afecta absorbția. Oferirea comprimatelor Veracol unei pisici nu este foarte convenabil.

Avantajele Veracol pentru pisici

Popularitatea medicamentului Veracol este asociată cu proprietățile sale pozitive.. Principalele avantaje ale utilizării acestui instrument sunt:

 • viteza de acțiune - îmbunătățirea stării animalului de companie este vizibilă într-o zi;
 • compatibilitatea cu toate medicamentele utilizate în tratamentul animalelor;
 • fără contraindicații și posibilitatea utilizării acestuia chiar și la pisici și pisici bătrâne;
 • lipsa efectelor secundare;
 • preț accesibil.

Veracol nu are analogi și nu poate fi înlocuit cu alte medicamente. În tratamentul pisicilor, remediul sa dovedit a fi extrem de eficient pentru majoritatea problemelor intestinale.

Recenziile proprietarilor de pisici cărora li s-a recomandat să trateze animalele de companie cu Veracol sunt doar pozitive. După administrarea medicamentului de două sau de trei ori, observă o îmbunătățire semnificativă a stării animalului de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea veracol pentru pisici