Veracol pentru pisici - homeopatie la paza digestiei

Veracol este un remediu homeopat. Domeniul de aplicare - tratamentul stărilor patologice ale tractului gastro-intestinal la pisici. Medicamentul are o compoziție complexă și multe avantaje. Argumentele în favoarea acestui medicament sunt absența contraindicațiilor și a restricțiilor de vârstă, debutul rapid al efectului. În cazuri rare, când apar reacții de hipersensibilitate în legătură cu Veracol, utilizarea medicamentului trebuie anulată și trebuie consultat un specialist pentru a corecta terapia.

Compoziția și forma eliberării

1549965912_5c629a56158c0.jpg

Avantajul fără îndoială al Veracol este varietatea de forme de dozare

Medicina homeopatică Veracol conține un întreg complex de componente:

 • Alb de arsenic. În doze homeopate, această substanță toxică are un efect de vindecare. Utilizarea acestuia contribuie la eliminarea microflorei patogene și la dobândirea rezistenței de către organism la influențe negative asupra mediului.
 • Dovleac amar. Această substanță are un efect antispastic. Are efect analgezic. Ajută organismul să reziste la efectele toxinelor și formează, de asemenea, un film pe mucoasa intestinală care protejează împotriva iritațiilor..
 • Extract de pulbere de tiroida. Această substanță naturală ajută la normalizarea digestiei. Combate eficient diareea cronică. În caz de ulcerație a mucoasei intestinale, stimulează procesele de vindecare.
 • Chemeritsa albă. Extractul de plante ameliorează spasmele, normalizează motilitatea intestinală, elimină greața și vărsăturile unui animal. Cu secreția excesivă de salivă, reduce cantitatea sa.

O astfel de compoziție complexă determină acțiunea versatilă a Veracol.

Medicamentul elimină diareea, vărsăturile și alte semne de tulburări ale sistemului digestiv. Reface mucoasa intestinală deteriorată și oprește efectele infecțioase.

Componentele medicamentului nu au un efect iritant.

Un alt avantaj este că Veracol este potrivit pentru utilizarea pe termen lung, deoarece nici una dintre componentele sale nu este capabilă să provoace dependență..

Disponibil în următoarele forme:

 • Injecţie. Atunci când utilizați acest formular, medicamentul intră imediat în sânge, după care este transportat la locul inflamației sau spasmului. Soluția este comercializată în flacoane de sticlă cu un volum de 10 până la 100 de mililitri.
 • Picături pentru administrare orală. Această formă de eliberare este preferabilă acelor proprietari care, dintr-un anumit motiv, nu pot administra animalului lor de companie o injecție.
 • Soluție orală. Este ambalat în flacoane polimerice echipate cu o pipetă picurătoare concepută pentru o dozare mai convenabilă a medicamentului.
 • Tablete pentru. Această formă de dozare este ambalată în borcane din material polimeric, câte 50 de bucăți.

Prescrierea medicamentului

Utilizarea medicamentului homeopat Veracol este indicată pentru următoarele boli la pisici:

 • gastrită;
 • crampe intestinale sau colici;
 • gastroenterită;
 • sindrom dispeptic;
 • otrăvire;
 • diaree, inclusiv cronică.

Ca adjuvant, medicamentul este indicat pentru utilizare în tratamentul oricărei boli însoțite de durere în cavitatea abdominală, deoarece este compatibil cu toate medicamentele.

Contraindicații

1549965824_5c6299fe36d37.jpg

Pentru a crește eficacitatea, specialistul poate recomanda o combinație de Veracol cu ​​alte remedii homeopate.

Medicamentul Veracol nu are contraindicații pentru utilizare și poate fi utilizat pentru a trata pisoi tineri sau vârstnici și animale de companie grav slăbite. Pe termen lung, slăbind corpul, bolile cronice nu sunt, de asemenea, o contraindicație pentru utilizarea Veracol.

Instructiuni de folosire

Durata tratamentului cu Veracol este de obicei determinată de medicul veterinar, în funcție de starea animalului și de modificările simptomelor în timpul terapiei..

În tratamentul gastritei și gastroenteritei, caracterizate printr-un curs acut, frecvența aplicării este de două până la trei ori pe zi. Durata de utilizare - 5 zile.

În tratamentul gastritei cronice și (sau) al gastroenteritei, frecvența recomandată de administrare este o dată sau de două ori pe zi, în funcție de gravitatea simptomelor. Cursul tratamentului în acest caz este mai lung - de la 2 la 4 săptămâni.

Pentru a elimina colicile intestinale și flatulența, medicii veterinari preferă, de asemenea, adesea o combinație de remedii homeopate. Multiplicitatea administrării Veracol în astfel de cazuri este de două până la trei ori pe zi, cu o durată a terapiei de 5-6 zile.

Când tratați un animal cu otrăvire, agentul trebuie administrat de una până la trei ori pe zi, în funcție de gravitatea stării pisicii. Utilizarea medicamentului ar trebui să continue până când simptomele dispar complet..

Sindromul dispeptic, caracterizat prin greață, vărsături, disconfort în stomac și intestine, este tratat cu două sau trei doze de Veracol până când starea se stabilizează.

Aplicarea diferitelor forme de eliberare

verakol_1549455478_5c5ad07604236.jpg

Picăturile de Veracol se administrează animalelor de companie pufoase, amestecându-le mai întâi cu o cantitate mică de apă sau cu mâncarea obișnuită a unei pisici. Soluția poate fi, de asemenea, picurată direct pe rădăcina limbii sau zona obrazului. Un punct important este necesitatea monitorizării animalului, astfel încât acesta să nu scuipe medicamentul. O doză unică de Veracol se calculează pe baza unei picături pe kilogram de greutate animală.

verakol_1549455509_5c5ad095c66ba.jpg

Comprimatele pot fi, de asemenea, amestecate cu furaje sau alimentate forțat. O singură doză este un comprimat, indiferent de greutatea pisicii. Pentru pisoii mici, vă recomandăm să o reduceți la jumătate, adică să acordați jumătate de tabletă pentru o întâlnire.

Injecțiile cu Veracol se administrează intramuscular sau subcutanat. Experții recomandă a doua opțiune proprietarilor de animale de companie care intenționează să trateze pisica singură acasă. Pentru a injecta subcutanat, trebuie să trageți ușor înapoi pielea la greabăn, să o străpungeți cu un ac de seringă și, prin apăsarea pistonului, să injectați soluția. Astfel de injecții sunt bine tolerate, deoarece administrarea medicamentului este nedureroasă. Dozarea soluției se efectuează la o rată de 0,1 ml pentru fiecare kilogram din greutatea animalului de companie.

1549456141_5c5ad3085b9a7.jpg

În acest caz, minimul este de 0,5 ml. În unele condiții, specialiștii cresc o singură doză la un mililitru și jumătate.

Reacții adverse posibile

În ciuda faptului că remediul homeopat conține microdoze de substanțe active, la unele animale, experții observă reacții de hipersensibilitate în raport cu oricare dintre componentele medicamentului. Se manifestă ca o erupție cutanată, mâncărime și / sau descuamare a pielii. Această situație este motivul pentru care nu mai luați Veracol și pentru a schimba regimul de tratament. Dacă simptomele nu dispar de la sine într-o perioadă scurtă, se recomandă o doză de agent antialergenic pentru animal.

Potrivit experților, cazurile de intoleranță la componentele Veracol sunt destul de rare. Practic, medicamentul este bine tolerat și nu provoacă efecte secundare.

Remediul homeopatic Veracol este bine combinat cu orice alte medicamente, prin urmare poate fi utilizat în regimuri complexe simultan cu antibiotice, medicamente anestezice, medicamente anticanceroase, medicamente din alte grupuri.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Veracol pentru pisici - homeopatie la paza digestiei