Instrucțiuni detaliate pentru utilizarea medicamentului veracol

Veracol pentru pisici

În articol, voi descrie în detaliu compoziția preparatului Veracol pentru pisici, instrucțiunile sale și scopul fiecăruia dintre componentele sale. Vă voi spune despre formele medicamentului și indicațiile pentru utilizarea acestuia. Mă voi gândi la doza produsului farmaceutic și la metodele de utilizare a acestuia. Voi clarifica data de expirare a medicamentului și regulile de păstrare a acestuia. Voi lua în considerare costul aproximativ al medicamentului și posibilele contraindicații.

Forma de eliberare și compoziția medicamentului Veracol

Componentele medicamentului:

 • tiroida gambelor - o plantă cu un conținut ridicat de rășină glicozidică, care are un efect antitumoral. Medicina tradițională o folosește adesea în lupta împotriva cancerului. Dar fiabilitatea rezultatului nu a fost încă confirmată. În timp ce în soluția tulburărilor digestive, legifolia s-a arătat bine. Promovează vindecarea ulcerului stomacal și duodenal, va ajuta la combaterea diareei cronice;
 • arsenic alb promovează distrugerea bacteriilor și este eficient în lupta împotriva diareei. Această componentă este foarte toxică. Este strict interzisă utilizarea acestuia singură, deoarece o supraveghere minimă a dozelor poate duce la diaree abundentă și chiar la moarte;
 • hellebore alb prezentat sub formă de alcaloizi, ameliorând eficient manifestările spasmodice cu diaree și vărsături;
 • tărtăcuță amară în compoziția sa conține glicozide, care prin mecanismul de acțiune seamănă cu alcaloizii. Acestea duc la eliberarea de spasme și creează o protecție fiabilă a intestinelor împotriva compușilor toxici și iritanți..
Medicamentul este utilizat în tablete și injecții
Medicamentul este utilizat în tablete și injecții

Veracol pentru pisici poate fi achiziționat de la farmacia dvs. veterinară în următoarele variante:

 • picături;
 • pastile;
 • soluție injectabilă.

Indicații de utilizare

Se recomandă utilizarea medicamentului:

 • dacă animalul diareea se manifestă sub formă acută și cronică;
 • cu gastrită și gastroenterită, începând de la cea mai mică tulburare alimentară și terminând cu boli infecțioase;
 • dacă un animal de companie are se diagnosticează flatulența intestinală și colici;
 • pentru pisoi cu manifestare de disbioză;
 • în scop preventiv pentru a normaliza procesul digestiv, mai ales în cazul monotoniei meniului pentru animale de companie;
 • pentru animalele vechi, care prezintă deseori perturbări în secreția glandelor intestinului subțire și gros.
Aplicația Veracol
Este folosit pentru probleme digestive

Doze și instrucțiuni de utilizare

Dozajul și utilizarea medicamentului depind în totalitate de diagnosticul pus animalului și de greutatea acestuia. Veracol poate fi utilizat nu numai pentru pisici, ci și pentru câini. Numai cantitatea de soluție injectabilă injectabilă se va modifica. În această formă de eliberare, experții recomandă utilizarea medicamentului.

Pentru 1 kg de greutate vie există 0,1 ml din compoziția medicamentului la o rată de cel mult 4 ml la un moment dat.

Dacă se utilizează picături pentru administrare orală, sunt necesare 0,3 ml sau 10 picături pentru fiecare 10 kg de greutate vie.

În funcție de diagnostic, se recomandă următoarele scheme de tratament:

 • cursul tratamentului pentru gastrita acută și gastroenterita este de cinci zile. Injecțiile se administrează zilnic dimineața și seara;
 • gastrita cronică și gastroenterita sunt tratate timp de aproximativ o lună. Procedura se repetă în fiecare zi de trei ori pe zi;
 • pentru a scăpa de otrăvirea alimentară, injecțiile se administrează de trei ori pe zi până când animalul este recuperat complet.

Acestea sunt regimuri de tratament standard cu Veracol injectabil pentru pisici. Cel mai bine este să consultați un specialist înainte de a utiliza medicamentul. Din motive de sănătate a animalului de companie și a greutății acestuia, el va fi capabil să ajusteze cursul individual de tratament. În acest caz, efectul va veni mult mai repede..

Injecțiile cu Veracol se administrează subcutanat
Injecțiile cu Veracol se administrează subcutanat

Contraindicații pentru admitere

Testarea medicamentului nu a arătat efecte secundare la animale. De asemenea, nu există contraindicații. O excepție este considerată caz ​​de intoleranță individuală specifică la o componentă separată a unui produs farmaceutic..

O atenție deosebită trebuie acordată dozei de medicament. Înainte de ao utiliza, trebuie să consultați un specialist.

Condiții de depozitare și termen de valabilitate

Perioada de valabilitate a medicamentului este de trei ani de la data fabricării sale, cu condiția respectării tuturor regulilor de depozitare. Ar trebui să fie un loc uscat protejat de lumina directă a soarelui, cu temperaturi de până la 30 de grade Celsius peste zero. Este important să se excludă accesul copiilor și animalelor la medicamente, inclusiv apropierea de alimente și hrana pentru animale de companie.

După data de expirare, produsele farmaceutice trebuie eliminate în conformitate cu legislația aplicabilă. Este strict interzisă utilizarea drogului în acest moment..
Stocarea Veracol
Medicamentul trebuie păstrat într-un loc uscat și întunecat

Preț și analogi

În practica veterinară, nu există produse farmaceutice similare în compoziție cu Veracol pentru pisici.

În funcție de forma de eliberare a produsului farmaceutic (tablete, picături sau soluție) Veracol va costa între 140-280 de ruble.

Veracol pentru pisici este un remediu unic care nu are analogi. Acesta vă va salva animalul de companie de cele mai multe boli ale tractului gastro-intestinal. Medicamentul poate fi utilizat nu numai pentru pisici, ci și pentru câini. Diferența va fi în doza de medicament.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni detaliate pentru utilizarea medicamentului veracol