Evaluarea raselor de pisici inteligente

Cum să evaluezi mintea pisicilor? Nu se împrumută la instruire, trăiesc după propriile legi, care nu sunt cunoscute de nimeni altcineva. Dar, în același timp, fuzzii sunt capabili să învețe de la oameni, adoptând treptat obiceiuri și abilități, învățând să-și articuleze nevoile. Și la unele animale, inteligența se află la nivel genetic..

Abisinian curios

Origine Etiopia
Dimensiuni Înălțime de la 28 la 30 cm, greutate de la 4 la 8 kg.
Caracter Curios
Folosind Animal de companie
Durata de viata Până la 15 ani

Top 10 ar trebui să înceapă cu o rasă ca abisinianul. Prietenul cu patru picioare va participa la orice afacere. Și acest lucru nu este facilitat de curiozitate, ci de curiozitate. Abilitățile mentale sunt ca ale unui câine. Abisinienii sunt ușor de supus unor comenzi, pot aduce jucării care au fost aruncate de către proprietar.

Savvy Balinez

Origine Statele Unite ale Americii
Dimensiuni Un animal de companie de înălțime medie. Greutatea corporală de la 2 la 5 kg.
Caracter Liniștit, calm
Folosind Animal de companie
Durata de viata Până la 15 ani

Pisica balineză este, de asemenea, în top 10. Acestui animal îi place să fie atent. O creatură cu patru picioare poate face mult efort pentru ca proprietarul să fie de acord să se joace cu el.

Nu va funcționa pentru a ascunde jucăriile de un pufos, deoarece balinezul are o memorie excelentă și o inteligență excelentă. Își va aminti imediat unde sunt obiectele care i-au plăcut și va învăța să deschidă ușile cu sertare pentru a obține o jucărie.

Pisică Sly Bengal

Origine Statele Unite ale Americii
Dimensiuni Înălțime de la 24 la 30 cm, greutate de la 4 la 7 kg.
Caracter Insidios, viclean, deștept
Folosind Animal de companie
Durata de viata Până la 15 ani

Este imposibil să nu menționăm în primele 10 astfel de rase de pisici precum Bengal. Diferă prin adaptabilitate ridicată, inteligență excelentă, viclenie și viclenie. Au o memorie fenomenală, ceea ce le face mai ușor să memoreze comenzile și să înțeleagă unele cuvinte.

Partener egal - Munchkin

Origine Statele Unite ale Americii
DimensiuniParametrii medii, greutatea de la 2 la 6 kg.
Caracter Deștept, sociabil
Folosind Animal de companie
Durata de viata Până la 15 ani

Care este cea mai inteligentă rasă de pisici? Este imposibil să nu-l identificăm pe Munchkin. Acest puss neobișnuit și amuzant are multă curiozitate. Are nevoie de societatea umană. În același timp, în rândul oamenilor, el încearcă să realizeze un parteneriat egal. Este capabil să evalueze corect situația și să se adapteze la aceasta.

Pisică orientală emoțională

Origine Statele Unite ale Americii
Dimensiuni Înălțime de la 23 la 25 cm, Greutate de la 3 la 7 kg.
Caracter Emoţional
Folosind Animal de companie
Durata de viata Până la 15 ani

Pentru pisica orientală, care se află și ea în top 10, contactul uman este important. Pentru ca ea să aibă încredere, trebuie să se formeze o legătură emoțională. Nu va ierta niciodată trădarea. Proprietarii nu reușesc întotdeauna să restabilească contactul cu creatura cu patru picioare după aceea..

Videoclipul va arăta cât de bine poate blănosul să urmeze comenzile proprietarului său.

Pisică siameză capricioasă

Origine Tailanda
Dimensiuni Înălțime de până la 25 cm, greutate de la 5 la 7 kg.
Caracter Capricios, curios
Folosind Animal de companie
Durata de viata Sub 25

Pisica siameză se distinge prin înaltă inteligență și curiozitate. Poate memora cu ușurință diferite trucuri. Dar proprietarul trebuie să arate în continuare răbdare, deoarece animalul se distinge printr-un temperament descurajat. Dacă depui efort, rezultatele vor fi excelente..

Prietenul Don Sphynx

Origine Rusia
Dimensiuni Înălțimea medie, greutatea de la 3 la 7 kg.
Caracter Prieten, calm
Folosind Animal de casă
Durata de viata Până la 15 ani

Descriind rasele inteligente de pisici, acesta ar trebui evidențiat în top 10 din Don Sphinx. Acest animal este capabil să determine cu exactitate în ce stare emoțională este proprietarul și, dacă este necesar, să ajute. Va mângâia, „vorbi”, înveseli.

Sphynx canadian pașnic

Origine Canada
Dimensiuni Parametrii medii, greutatea de la 3 la 7 kg.
Caracter Calm, pașnic
Folosind Animal de casă
Durata de viata Până la 15 ani

Sfinxul canadian se poate spune că este cea mai inteligentă pisică din lume. Nu are deloc dispoziție felină. Se poate părea că acest animal de companie nu aparține pisicilor. O creatură amabilă, pașnică, puternic atașată de o persoană. În același timp, nu se teme de câini. Usor de invatat. Se comportă pe picior de egalitate cu oamenii, uman.

Britanic sociabil

Origine Marea Britanie
Dimensiuni Creștere medie, greutate de la 3 la 7 kg.
Caracter Calm, pașnic
Folosind Blana de casa
Durata de viata Până la 20 de ani

Pisica britanică Shorthair ar trebui, de asemenea, să fie evidențiată în top 10. Este frumoasă și loială. Dacă proprietarul pleacă, animalul de companie va fi foarte plictisit. Dar, în același timp, va putea găsi ceva de făcut pentru el însuși, întinzându-l până la sosirea unei persoane. Britanicii adoră să „converseze”.

Angora turcească

Origine Curcan
Dimensiuni Înălțimea medie, greutatea de la 2 la 4 kg.
Caracter Calm
Folosind Animal de casă
Durata de viata Până la 15 ani

Descriând rasele inteligente de pisici, Angora ar trebui, de asemenea, să fie evidențiată. Are un intelect dezvoltat, ușor de învățat. Pufulul este capabil să învețe și să vină cu câteva trucuri pe cont propriu, bucurându-se de el. Ei învață repede la olit. Este suficient ca ei să arate o dată unde să meargă, astfel încât să nu mai existe bălți în locuri greșite.

Videoclip „Pisici inteligente”

Prietenii cu patru picioare pot fi inteligenți în orice decor. Și videoclipul este dovada perfectă a acestui lucru..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Evaluarea raselor de pisici inteligente