Evaluarea celor mai afectuoase pisici

Atunci când alegeți o anumită rasă, doriți ca pisica să fie nu numai ascultătoare și calmă, ci și afectuoasă. Acest lucru este important mai ales dacă există copii. Firește, temperamentul unui prieten cu patru picioare va depinde în mare măsură de condițiile de viață. Dar, genetic, bunătatea poate fi încorporată într-un animal de companie. Din acest motiv, este important să știți ce păsări vor fi amabile cu toți membrii familiei..

pisica persana

OriginePersia (Iran)
DimensiuniÎnălțime de la 10-15 cm, greutate - 7 kg.
CaracterCalm
FolosindAnimal de companie
Durata de viata15 ani

Persii au o dispoziție calmă. Ele pot fi numite îmblânzite. În dorința de a petrece cât mai mult timp posibil pe mâinile și genunchii oamenilor, ei seamănă foarte mult cu colegii lor Exot. Trebuie remarcat faptul că animalul de companie nu diferă prin jucăuș. Va încerca să petreacă tot timpul lângă proprietarul său, însoțindu-l în tot apartamentul.

Pisică albastră rusă

OrigineRusia
DimensiuniÎnălțime de până la 25 cm, greutate de la 3 la 7 kg.
CaracterMoale, independentă
FolosindAnimal îmblânzit
Durata de viata14-16 ani

Vorbind despre care rasă de pisici este cea mai afectuoasă, ar trebui să se distingă albastrul rusesc. Un animal de companie se poate uita atent la proprietarul său pentru o perioadă foarte lungă de timp, obișnuindu-se treptat cu el. Dar de îndată ce va trece această perioadă, el va deveni cel mai fidel prieten până la sfârșitul vieții sale..

Mergând cu proprietarul peste tot și mereu, frecând, dormind una lângă alta - toate acestea sunt caracteristice reprezentanților acestei rase. Ei își arată toată activitatea în principal în timpul zilei. A mângâia de la un străin este neutru, calm. Toată dragostea lor este dată doar proprietarului.

Pisică birmană

OrigineBirmania (Myanmar)
DimensiuniÎnălțimea medie, greutatea de la 3 la 6 kg.
CaracterCalm, sociabil
FolosindAnimal îmblânzit
Durata de viataPână la 15 ani

În plus față de tandrețe, puteți obține o cantitate imensă de comunicare din partea birmanezilor. Locatarul cu patru picioare are nevoie de atenția proprietarului. Fără ea, se simte foarte rău. În schimb, el este capabil să plătească cu bunătatea sa. Stând în genunchi, animalelor le place să „vorbească”.

Singurătatea nu este tolerată de pisicile bune. Ar trebui să știți acest lucru dacă sunteți interesat de acest tip de pufos.

Pisică siameză

Origine Tailanda
Dimensiuni Înălțime de la 23 la 25 cm, greutate de la 3 la 7 kg.
Caracter Calm
Folosind Animal de companie
Durata de viata Sub 16 ani

Favoritul acestei rase este plin de un număr imens de caracteristici pozitive. Și curiozitatea ar trebui să se distingă între ele. În plus, prietenilor cu patru picioare le place să fie mângâiați. Din acest motiv, vor necesita mângâieri în mod regulat. Dar, în schimb, animalul va rambursa la fel.

Papusa de carpa

OrigineStatele Unite ale Americii
DimensiuniLungimea corpului până la 60 cm, greutatea de la 7 la 10 kg.
CaracterCalm
FolosindAnimal de companie
Durata de viataPână la 15 ani

Foarte puternic atașat de proprietarul său. Un însoțitor ideal pentru copii mici și persoane singure. Un animal poate prezenta tandrețe pur și simplu în cantități nelimitate..

Veți afla despre ce este un animal de companie vizionând un scurt videoclip.

Pisică birmană

OrigineBirmania (Myanmar)
DimensiuniÎnălțime medie, greutate - până la 6 kg.
CaracterCalm
FolosindAnimal de companie
Durata de viatapână la 15 ani

Birmania poate fi nu numai blândă, ci și extrem de activă. Îi place să se jefuiască des. După un alt atac de activitate, preferă să se odihnească pe poala proprietarului, cerând dragoste. Trebuie călcat regulat. Animalul de companie afectuos poate fi alături de străini și nu numai cu proprietarul său.

Manx

OrigineAnglia
DimensiuniÎnălțimea medie, greutatea de la 3 la 5 kg.
CaracterEchilibrat
FolosindPisică îmblânzită
Durata de viataPână la 12 ani

Păsăricele fără coadă sunt, de asemenea, capabile să fie îndrăgostiți, deoarece Manks s-au dovedit de mai multe ori. Reprezentanții acestei rase doresc să petreacă fiecare secundă lângă proprietarii lor, pe mâini sau genunchi, în timp ce arată afecțiune și înțelegere. Un animal de companie este capabil să devină un prieten minunat pe viață, fără a-și părăsi stăpânul nici un minut..

Maine Coon

OrigineAmerica de Nord
DimensiuniPisici mari cu greutatea de până la 15 kg.
CaracterEchilibrat
FolosindAnimal de companie
Durata de viataPână la 20 de ani

Un reprezentant al acestei rase este potrivit pentru orice persoană. Maine Coons poate fi diferit. Perioadele lor de afecțiune și sensibilitate sunt înlocuite brusc de activitate și ludicitate. Sunt „tovarăși” minunați pentru copii.

Sfinx

OrigineCanada
DimensiuniÎnălțimea medie, greutatea de la 3 la 7 kg.
CaracterIndependent
FolosindPisică îmblânzită
Durata de viataPână la 15 ani

Dintre toate rasele de mai sus, Sfinxurile sunt cele mai loiale străinilor. Nu suportă singurătatea mult timp, de aceea nu este recomandat să le lăsați în pace. Au constant nevoie de afecțiune și tandrețe. Dar, în schimb, pot da aceleași sentimente în cantități nelimitate..

Pisică siberiană

OrigineRusia
DimensiuniPisică mare, greutate - până la 17 kg.
CaracterCalm, rezonabil
FolosindAnimal de companie
Durata de viataPână la 20 de ani

Ce rasa pisicii cel mai afectuos? Potrivit multor proprietari, nu există o pisică siberiană egală în asta. Este foarte capabilă să se atașeze de proprietarul ei, tânjind și plictisită dacă el nu este în preajmă. O creatură pufoasă poate da o mângâiere discret. Nu va funcționa să auzi de la reprezentanții rasei și miau enervant.

Creaturile cu părul lung pot fi destul de grele. Adesea, greutatea corporală a unui animal fraged și blând atinge 17 kilograme. După cum arată recenziile proprietarilor, femeile arată mai multă dragoste față de proprietarul bărbat. Si invers.

Atunci când alegeți un pisoi, nu trebuie să uitați că genetica nu este singura influență asupra unei astfel de trăsături precum afecțiunea. Atitudinea oamenilor față de chiriașul cu patru picioare joacă, de asemenea, un rol foarte important. Dacă nu acordați atenția și dragostea cuvenită animalelor, atunci ca răspuns nu va fi primită decât indiferență..

Videoclip „Prieteni afectuoși cu patru picioare”

Urmărind videoclipul, veți afla nu numai despre ce prieteni cu patru picioare pot fi afectuoși. De asemenea, vor fi furnizate fotografii de creaturi amabile și loiale.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Evaluarea celor mai afectuoase pisici