Fospasim pentru câini și pisici: scop și aplicare

Descrierea medicamentului pentru pisiciAnimalele de companie experimentează stresul la fel de mult ca oamenii. Poate că proprietarii de pisici și câini nu acordă întotdeauna atenția cuvenită comportamentului secțiilor lor, considerând starea lor proastă de oboseală obișnuită.. Cu toate acestea, în perioadele de stres sever

animalul este supus unui stres psihologic enorm, care poate duce la depresie prelungită. Puteți salva animalul de astfel de probleme cu ajutorul tratamentului homeopat. Unul dintre aceste mijloace eficiente este Fospasim.

Proprietățile sale medicinale fac față perfect sentimentelor de panică și anxietate la câini și pisici și ajută la combaterea supraîncărcării emoționale și a fricii.. Un număr mare de fobii, că fiecare animal de companie are poate fi depășit cu acest medicament. Teama de zgomotul unui aspirator, sunete puternice de stradă, țipete, furtuni și alte vremuri nefavorabile, este tratată cu fospasim.

Medicamentul Fospasim

Fospasim pentru un animal de companie poate fi achiziționat la farmacii veterinare, unde este vândut în două forme de dozare:

 1. picături pentru administrare orală;
 2. injecţie.

Aspectul ambelor forme ale medicamentului este un lichid limpede, care nu are culoare. Fospasim pentru injecție se vinde în fiole de 10 și 100 ml și picături în flacoane de polimer de 20 ml.

Păstrați medicamentul în locuri, garantând izolarea față de copii și animale de companie. Nu păstrați alimente sau alimente împreună cu medicamentul. Temperatura de depozitare de la 0 la 30 de grade, în timp ce expunerea la lumina directă a soarelui nu este permisă.

Perioada de valabilitate este de un an, iar recipientele deschise cu medicamentul nu pot fi depozitate mai mult de 21 de zile.

Fospasim pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Se crede că este destul de dificil să atribui frica câinilor, principalele lor calități fiind curajul, puterea, curajul. Dar câinii sunt susceptibili la stres, la fel ca orice creatură vie, și ei au propriile lor fobii, care trebuie tratate..

Cele mai frecvente semne de frică și stres sever la câini sunt:

 • La ce ajută forpasimRespirație grea și rapidă. Se poate părea că câinele are un simplu atac de sete, dar dacă nu există condiții prealabile pentru aceasta, există apă și vremea este rece, atunci ar trebui să evaluați cu atenție situația. Este probabil ca câinele să fie stresat..
 • Scuturarea constantă poate indica stres la animalul de companie, într-un mod atât de simplu, încearcă să amelioreze tensiunea. Uneori, sentimentele puternice pot provoca mâncărime ale pielii și apoi animalul începe adesea să se rostogolească pe sol sau în iarbă, încercând să scape de ea.
 • Apariția frecventă a vârfului penisului la un câine indică nu numai tensiunea sexuală crescută, dar poate fi și o manifestare a suprasolicitării generale de stres..
 • În caz de frustrare, câinele poate dansa pe picioarele sale din față, ridicându-le și coborând alternativ, scâncind și ridicându-și coada, urechile.
 • Salivarea abundentă este normală pentru unele rase, dar dacă câinele nu este unul dintre reprezentanții lor, atunci ar trebui să vă gândiți la ce a cauzat acest lucru, stresul poate fi unul dintre motivele.
 • În perioada de șocuri nervoase, haina câinilor își poate pierde strălucirea și aspectul îngrijit..
 • Pierderea poftei de mâncare indică, de asemenea, un stres emoțional puternic. În astfel de momente, câinele poate să nu mai mănânce și să înceapă să ridice de pe sol obiecte necomestibile, încercând să le înghită.

Cu manifestare evidentă a tuturor simptomelor sau doar unele dintre ele trebuie tratate cu Fospasim. Consecințele severe ale supraîncărcării emoționale pot fi evitate prin administrarea animalului de companie medicamentului în primele două ore, după apariția fricii severe sau a stresului..

Când utilizați Fospasim pentru câini

Fospasim pentru câini este un mod inofensiv de a face față stresului unui prieten cu patru picioare. Fospasim pentru pisici este prescris pentru simptome similare ca la câini. Acesta trebuie utilizat în următoarele cazuri:

 • înainte de a merge în locuri publice sau înainte de a vizita locuri cu un zgomot de fond crescut, unde animalul de companie poate fi foarte speriat;
 • cu separarea timpurie de mamă;
 • în timpul transportului îndelungat;
 • cu agresivitate crescută;
 • cu oboseală cronică.

Instructiuni de folosire

Caracteristicile medicamentuluiInstrucțiuni de utilizare a medicamentului Fospasim este la fel pentru pisici și câini. Doza unică este calculată pe baza greutății totale a câinelui sau pisicii. Se vor lua 0,1 ml de medicament pe kilogram de greutate. Dar mai mult de 4 ml doză unică nu poate depăși.

În timpul unei perioade lungi de apariție a simptomelor stresului sever, tratamentul trebuie să aibă loc într-un curs. În acest caz, administrarea medicamentului trebuie continuată până când simptomele dispar complet, introducându-l de 1-2 ori pe zi. Pentru stresul cronic, medicamentul trebuie administrat de 1-3 ori pe săptămână în mod continuu și cel mai bine este să utilizați picături, injecțiile pot crește starea de stres la o pisică sau un câine.

Durata cursului obișnuit nu depășește o lună, iar frecvența cursurilor este determinată de medicul veterinar. De obicei cu diverse fobii la un animal, cursul poate dura de la o zi la 14 zile. Medicamentul este prescris în picături, care trebuie administrate animalului de companie de 1-2 ori pe zi..

În timpul transportului pe termen lung, dacă în astfel de momente animalul prezintă anxietate extremă, Fospasim este prescris în picături sau ca injecție o dată.

Doze pentru câini și pisici:

 • rase mari - 30-50 picături;
 • câini de talie medie - 20-30 picături;
 • câini și pisici mici - 10-15 picături;
 • pisoi și pui - 5-10 picături.

Medicamentul Fospasim nu este prescris doar pisicilor sau câinilor, ci poate fi utilizat și pentru alte animale de companie care au fost expuse stresului sever.

Fospasim pentru pisici

Utilizarea medicamentului forpasimSimptome la câini și pisici manifestările de fobii, frici și suprasolicitare emoțională extremă sunt foarte asemănătoare, iar tratamentul se efectuează cu un singur medicament în conformitate cu aceeași schemă.

Apariția stresului la o pisică domestică se poate datora din mai multe motive, dar cele mai frecvente dintre ele sunt cele asociate prezenței animalului în locuri necunoscute și zgomotoase, expoziții și locuri cu un zgomot de fond mare.. În toate cazurile, medicamentul se aplică o singură dată și, de obicei, nu ajunge la tratamentul pe termen lung cu Fospasim.

Instrucțiunile de utilizare a medicamentului afirmă că, dacă găsiți simptome de stres la o pisică, trebuie să consultați un medic care vă va prescrie un curs de tratament și dozare. Deși nu au existat efecte secundare pronunțate pe întreaga perioadă de producție a medicamentului, nu este necesar să neglijăm contactarea unui medic veterinar.

Când utilizați medicamentul pentru pisici:

 • Cum să dați medicamentul corect pisicilorFrici obsesive la o pisică. Dacă pisica este îngrozită de o mașină de spălat, un aspirator sau alte aparate de uz casnic din casă, atunci aceste fobii pot fi eliminate cu ajutorul medicamentului Fospasim.
 • Estul puternic la o pisică poate fi baza utilizării medicamentului. Pentru a evita deteriorarea cadrelor ferestrelor prin care ar putea încerca să scape în stradă sau animalului care cade din fereastra etajului 10 din același motiv, puteți injecta un medicament care să-l calmeze pe animal.
 • Singurătatea este stresantă pentru pisicile afectuoase și sociabile. Unele persoane pot experimenta foarte mult un sejur lung într-un apartament fără proprietar, pot strica tapetul și mobilierul, pot refuza să mănânce. Cu un stres serios pe această bază, trebuie să îi dați medicamentului animalului de companie.
 • Când separați pisicuțele mici de o pisică care alăptează și le transferați într-o altă casă, le puteți străpunge cu Fospasim, ceea ce va face ca schimbarea decorului să fie mai puțin dureroasă pentru ei.

Deși Fospasim este absolut inofensiv, conform producătorului, acesta conține alcaloizi care nu sunt siguri pentru animale, a căror supradoză poate avea consecințe. Prin urmare, înainte de a începe să vă tratați animalul de companie, trebuie să vizitați cu siguranță un medic veterinar..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Fospasim pentru câini și pisici: scop și aplicare