Cum se numește un iepure: alegerea unui nume pentru un animal de companie

Iepure pătatAproape fiecare familie are propriile animale de companie. Acesta poate fi nu numai o pisică sau un câine, ci și un cobai, hamster, pești ornamentali sau, de exemplu, un iepure. Pentru a stabili contactul cu o nouă gospodărie, el trebuie să vină cu un nume la care va răspunde. A face acest lucru este la fel de ușor ca decojirea perelor, mai ales dacă știți exact ce parametri merită să alegeți o poreclă pentru un animal.

Numele scurte sonore sunt potrivite pentru iepuri., format din cel mult două silabe. Animalele cu urechi lungi sunt departe de a-și putea numi imediat numele, așa că proprietarii trebuie să-și obișnuiască animalele cu noile porecle. Pentru ca memorarea poreclei să aibă succes, proprietarii „urechilor” vor trebui să se aprovizioneze nu numai cu răbdare, ci și cu unele delicatese..

Recomandări generale

Pentru ca iepurele să răspundă la numele său, acesta trebuie pronunțat monoton și, de preferință, cu o voce puțin mai înaltă. De îndată ce animalul de companie începe să răspundă la numele său, precum și să vină la apel, acesta trebuie încurajat cu un morcov, care va servi drept un stimulent excelent pentru formarea continuă..

Următorii parametri vă vor ajuta să alegeți o poreclă pentru animalul dvs. de companie pufos cu urechi lungi:

  • aspectul animalului tău de companie;
  • metoda asociativa;
  • trăsături de caracter;
  • nume umane pentru iepuri;
  • momentul la care s-a născut animalul de companie.

Aspect exterior

Iepure pe picioarele din spateEste cel mai comun mod de a veni cu o poreclă animal de companie. Adesea, proprietarii își numesc animalele de companie după culoarea blănii. Opțiunile destul de populare sunt următoarele: Chernysh, Belka, Ryzhik, Snezha.

În plus, o gospodărie păroasă poate fi numită în siguranță pe baza formei sale, precum și a gradului de grăsime. Animalele grațioase ale acestei specii sunt adesea numite prinți sau zâne. Pentru animalele plinuțe sunt potrivite următoarele porecle: Bun, Bun, Pie.

Poate că noua ta gospodărie are urechi prea lungi, blană pufoasă, o formă interesantă a labei sau o coadă neobișnuită amuzantă? În acest caz, animalul poate fi numit Paw, Fluff, Nas etc..

Metoda asociativă

Numele pentru iepuri pot fi, de asemenea, alese pe baza asociațiilor pe care animalele de companie le provoacă în proprietari. Când te uiți la un animal de companie, s-ar putea să-ți amintești un erou al unui film sau, de exemplu, un personaj de desene animate. Prin urmare, „urechile” pot avea următoarele porecle: Funtik, Harry, Hobbitul etc..

Poate că viitorul tău animal de companie va semăna cu unele fructe exotice în culoarea blănii, apoi poate fi botezat Peach. Pastila, Confetti, Nougat pot apărea din asociații cu dulciuri. În general, multe depind de cât de bogată este imaginația proprietarilor animalului..

Trăsături de caracter

Iepure gri-albastruDacă doriți să găsiți nume mai precise pentru iepuri, atunci fii atent la comportamentul animalului tău de companie, ce iubește sau ce se teme. Vă poate dura câteva zile să observați animalul. La urma urmei, este puțin probabil să reușiți să aflați caracterul animalului în primele cinci minute de întâlnire cu el..

Dacă „urechilor” tăi iubește să doarmă, atunci nume precum: Sonya, Splyusha, otomană i se vor potrivi probabil. Un animal activ, în funcție de sex, poate fi numit Speed ​​and Spark dacă este o fată. Și, de asemenea, Igrunei și Banditul, dacă animalul tău de companie este băiat. Persoanele mândre de iepure pot fi botezate Sam, Trot, Sultan, Lada.

Numele umane pentru iepuri

Uneori se întâmplă că animalul de companie se dovedește a fi asemănător cu cineva din familia proprietarilor săi. În acest caz, animalul este adesea numit nume de om. Este demn de remarcat faptul că puțini oameni se ofensează de fapt la aceste semne de atenție..

Dimpotrivă, oamenii cu un simț al umorului bine dezvoltat simpatizează adesea cu animalele numite după ele. Adesea le aduc diverse delicatese și nu se deranjează să se joace cu ele. Yasha, Mila, Ollie, Marusya sunt destul de frecvente printre astfel de „urechi”.

Momentul în care s-a născut animalul de companie

Dacă totuși nu ați găsit o opțiune potrivită din cele de mai sus și încă nu știți cum să numiți un iepure, atunci timpul zilei vă poate ajuta, precum și anul în care s-a născut animalul dvs. de companie.

Animalele de companie născute în prima lună a anului sunt adesea numite Yang sau Yana. O altă opțiune pentru poreclele drăguțului tău „ureche” poate servi ca lunile în sine: Maya, Martin, martie, mai. Și, de asemenea, anotimpurile: Osia, Spring, Letka etc..

Cum să numiți o fată iepure?

De fapt, poate exista o mare varietate de opțiuni. Numele pentru fete iepuri nu sunt atât de dificil de ales pe cât ar putea părea la prima vedere. Mulți proprietari de fete de iepuri Vreau să-mi numesc preferatul cu tandrețe și afecțiune. De exemplu: Jay, Julie, Nezha, Belly.

Dacă doriți ca factorul apariției sale să fie luat în considerare în porecla animalului dvs. de companie, atunci puteți ridica următoarele porecle pentru animal: Snezha, Caramel, Bella. Pentru persoanele misterioase cu obiceiurile aristocraților, sunt potrivite următoarele nume: Chantal, Violetta, Alicia.

De asemenea, merită să ne amintim că porecle pentru fetele de iepure pot fi:

  • neutru (Leah, Nika, Lyra);
  • femeie (Anna, Marusya, Elsa, Nika);
  • preluat din cărți sau desene animate (Fiona, Gloria);
  • afișarea frumuseții aspectului (fulg de zăpadă, Zlata, Blondie).

Cum să numiți un băiat de iepure?

Iepure uriașIepurii-băieți sunt adesea numiți de parametri generali, precum și femelele mici cu urechi lungi. Dar trebuie să vă amintiți că numele animalului dvs. de companie ar trebui să fie plăcut pentru dvs. și, de asemenea, potrivit pentru animalul însuși. Puteți alege o poreclă pentru el în moduri diferite..

de exemplu, numește bărbatul după personajul cărții sau operei de artă preferate. Puteți alege următoarele opțiuni: Harry, Baloo, Nemo etc. Poate doriți să vă numiți animalul de companie în cinstea eroilor basmelor rusești. De aici pot apărea nume precum: Antoshka, Funtik, Donut, Nafanya.

Unii proprietari le place să aleagă porecle destul de pretențioase pentru prietenii lor blănoși: Daniel, Israel, Caesar etc. Și alții, dimpotrivă, se bazează complet pe principiul conciziei, oferind animalelor porecle laconice: Ethan, Rem, Luke.

De fapt, există mult mai multe porecle bune pentru iepuri decât cele sugerate în acest articol. Pe baza criteriilor de mai sus, puteți veni cu ceva al dvs., precum și să arătați ingeniozitate și ingeniozitate, alegând o astfel de poreclă pentru animalul dvs. de companie, încât să vă placă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se numește un iepure: alegerea unui nume pentru un animal de companie