Denumiri potrivite pentru un iepure decorativ

În zilele noastre a devenit la modă să ai un iepure decorativ acasă, în loc de pisică sau câine. Prima întrebare care apare de la proprietarul urechilor: cum să numim un iepure decorativ? În acest articol veți găsi recomandări despre cum să alegeți o poreclă pentru un animal de casă cu urechi.

Aparent

Cel mai adesea, alegerea unei porecle este influențată de aspectul animalului, în special de culoarea acestuia. Este logic să-l numim după culoarea hainei dacă iepurele are o culoare uniformă, reflectând sexul animalului în poreclă. Variația culorii este, de asemenea, importantă. Dacă iepurele este dungat, atunci cel roșu poate semăna cu un tigru, iar alb-negru - o zebră. Dacă este evidențiată o parte a corpului animalului, puteți utiliza acest lucru, de exemplu, picior sau nas. Pot exista pete interesante pe corpul animalului de companie.

Atunci când alegeți o poreclă, trebuie să acordați atenție botului, petei hainei și caracteristicilor figurii. Animalul poate fi plin și asemănător cu mingea sau să aibă o figură grațioasă, evocând asocierea unei prințese sau a unui buton. Mulți iepuri decorativi se remarcă prin pufos. Uneori rasele Angora au o coamă ca un leu. Cineva are labele, urechile, coada de cal foarte pufoase.

Natura

Animalele, ca și oamenii, au propriul lor caracter. Când cumpărați un iepure, nu-i dați un nume imediat. Merită să-i observi comportamentul timp de câteva zile. Există animale cărora le place să doarmă și să ducă un stil de viață calm. În schimb, există iepuri care nu pot sta liniștiți. Se grăbesc în jurul cuștii, au nevoie de mai mult spațiu pentru a se mișca. Astfel de iepuri fac adesea farse, răutăcioși.

Există iepuri cărora le place să se mângâie, să se mângâie pe ei înșiși. Dar există adesea urechi timide, înfricoșătoare, care trebuie să se obișnuiască treptat cu ele însele. Femeile adoră să-și echipeze cuibul, așa că adesea roagă fire, o astfel de fată poate fi numită fată obraznică. Există animale obraznice cu un caracter dăunător, care trebuie să fie în mod constant limitate în ceva, respectiv, în porecla, această caracteristică poate fi reflectată.

Prin asociații

Se întâmplă ca porecla să vină de la sine, privind animalul. Deși acest lucru se întâmplă foarte rar. Pentru un iepure, puteți veni cu porecle amuzante, de exemplu, sunați fructele sau legumele preferate. Un animal de companie cu ghimbir poate fi numit Peach, galbenul poate fi asociat cu lămâie, un iepure gras poate semăna cu un pepene verde. Iepurii decorativi sunt adesea cumpărați la cererea copiilor, astfel încât animalul poate fi numit un tratament preferat. Puteți încredința alegerea unui nume copiilor, aceștia au o imaginație violentă și pot veni cu un nume original, luând pentru porecla personajului lor preferat de desene animate sau benzi desenate.

Numele omului

Mulți nu vor să se deranjeze prea mult și vin cu niște porecle, dau nume umane animalelor de companie cu urechi. Chiar și în acest caz, puteți lua în considerare caracterul animalului și îi puteți da un nume adecvat. Aceștia pot fi eroi ai filmelor, cărților, personalități celebre. Adesea, iepurilor li se dau numele acelor oameni care au dat animalul. Este adevărat, în acest caz, ar trebui să cereți permisiunea persoanei care a dat-o.

Puteți experimenta și lăsa iepurele să aleagă un nume pentru dvs. Puteți ridica mai multe porecle și luați pe rând iepurele, numindu-l unul dintre porecle. Alege-l pe cel căruia îi va răspunde cel mai bine. Puteți învăța numele cu ajutorul recompenselor sub formă de delicatese. După ce ați repetat porecla într-o singură cheie, ar trebui să așteptați până când iepurele răspunde și să-i dați ceva gustos ca răspuns.

Un nume ales corect vă va încânta pe dumneavoastră și pe prietenul dvs. cu urechi. Mai bine să folosiți nume scurte.

Lista posibilelor porecle

Litera alfabetuluiPorecla pentru un băiatPorecla pentru o fată
 AAthos, Alex, Anton, Aslan, AdamAthena, Asya, Asol, Alice, Angelica, Afrodita
 BBob, Boria, Bingo, Alb, Brutus, Alb, Baruri, IepurașPui, Veveriță, Busya, Buka
 ÎNVasya, Jack, VoltVicky, Vasilisa, Venus,
 DHermes, Hamlet, Gray, Thunder, HephaestusNut, Galya, Gulya
 DDuke, Den, Jack, Smoke, DionysusHaze, Dasha, Dusya, Dushka, Thumbelina
EEgor, Enisey, EuroEve, Egoza, Elizabeth
 FZhivchik, Zhorka, JeanZhuzha, Giselle, Josie
 ZZeus, Zlyuk, Zephyr, Zoro, Zombie, ZephyrZaya, Cenusareasa, Angry, Zyuzya, Marshmallow
 ȘIStafide, Iris, Gambler, IgrunGamer, Toffee, Isabelle, Zest
LAKuzya, Cupcake, Krosh, Kruglyash, KefirBebeluș, Buton, Bomboane, Pisicuță, Mușcătură, Krala
LLoki, Buttercup, Lemon, Lepic, Louis, Luther, LionLelya, Lucy, Paw, Lizi
MUrsuleț de pluș, Copil, Marte, Marty, MachoMusya, Margo, Milko, Masyanya, Mouse, Molly
HNafanya, Napaleon, Sniffer, Spout, Noah, Foundling, NeroNyasha, Nyusya, Mink, Nymph, Night, Nurse
DESPREOlivier, Nuc, Vultur, Sclipire, OrfeuUleios, Ofelia, Tapet, Odel, Audrey
PPupsik, Bullet, Pigvin, Donut, Peach, Fuzzy, FawnDonut, Pusha, Pusya, Spot, Puzya, Princess, Panther
RRatatouille, Ginger, Rocky, Raphael, RudyRoșcată, Robi, Rusya, Mușețel
DINSnickers, Snowball, Grey, Stepashka, GreyZăpadă, Sonya, Cârnați, Smântână, Soare
TTema, Tishka, Tom, Tezeu, Tube, Tobik, banda de alergat, TigerTaya, Tisha, Tasha,
AveaUmka, Ushastik, MustățiUshka, Ulya
FFaust, Felix, Funtik, FantikZână, Fiona, Fibby, Fenya
XHomik, Khrum, KhrustikHoli, Homa, Khrusya
CCezar, țigan, țar, floareTsypa, Tsybulka, Tsarina
HChernysh, Chukchi, Chucha, Chuck, ChipsChernukha, Chapa, Chile
Sh, ShShanghai, Schumacher, Shtrom, dandy, Spărgător de nuci, ShustrikMinx, Bump, Shusha, Sliver

Videoclip „Iepure pe nume Kiko care se distrează”

În acest videoclip, iepurele arată de ce este capabil.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » » Denumiri potrivite pentru un iepure decorativ