Fluff sau bulgăre de zăpadă: alegerea unui nume potrivit pentru hamsterul tău

Când o minune minusculă pufoasă ne cade în mâini, începem imediat să o examinăm și să ne jucăm cu ea. O bucată mică drăguță ne devine brusc dragă și vrem să-l înconjurăm cu grijă și căldură, să îi oferim îngrijire și condiții de viață bune în familia noastră. Observăm comportamentul acestei creaturi și imediat îmi apare un gând în cap: cum poți numi un hamster? Da, despre ele - nume - vor fi discutate în articolul nostru. Veți afla cât de interesant este să vă botezați noul prieten cu blană și după ce principii sunt alese poreclele.

Inițial, acordând atenție aspectului hamsterului: culoare, tipul hainei, mărimea, oamenii îi numesc Ryzhik sau Greys, dar astfel de porecle sunt foarte obișnuite. Merită să recunoaștem că sunt destul de sătui și vreau să aduc creativitate și prospețime. Dacă doriți să numiți animalul dvs. de companie judecând după caracteristicile sale externe, atunci încercați să alegeți ceva mai interesant. Poate studiați dicționarele și vedeți cum va fi această culoare în limba germană sau engleză sau chiar în italiană.

În cazul în care animalul dvs. este prea pufos, atunci nu trebuie să-l numiți imediat Fluff sau Fluffy. Imaginați-vă, amintiți-vă filme sau desene animate, poate că au existat nume interesante de animale de companie.
Nu uitați de regulile generale de numire a hamsterilor dvs..

Principalele vor fi:

 1. Numele ar trebui să-i placă tuturor membrilor familiei, astfel încât mai târziu să nu existe dispute sau conflicte cu privire la acest lucru. La consiliul familiei, alegeți o poreclă pentru hamsterul dvs., puteți nominaliza mai multe nume și puteți vota.
 2. Numele oricărui hamster, indiferent de rasă sau caracter, ar trebui să fie eufonice și astfel încât să poată fi pronunțate ușor și rapid. Mai ales dacă aveți copii mici. Este demn de remarcat faptul că, dacă porecla este scurtă și ușor de pronunțat, atunci va fi mai ușor pentru hamster să se obișnuiască..
 3. Dacă aveți mai multe animale de companie, este de dorit ca poreclele să sune radical diferite. În caz contrar, animalele le vor încurca.

Nu pierdeți zile și nopți gândindu-vă la o poreclă pentru hamsterii dvs. Cele mai bune idei sunt cele care vin rapid. Având în vedere aceste reguli, va fi posibil să navigați rapid și cu succes cum să numiți hamsterul. În continuare, vom analiza mai atent numele bărbaților și femelelor..

Clasificarea numelor pentru băieți

Deci, dacă ați achiziționat un hamster și el este un bărbat, atunci i se poate da un nume în funcție de diferite criterii. Vom încerca să le enumerăm sau, mai bine zis, să clasificăm porecle potrivite pentru un animal de companie și puteți decide rapid cum să numiți hamsterul unui băiat.

Principalele grupuri de nume:

 1. Colorat. Pe baza culorii hamsterului, puteți alege un nume potrivit pentru el. Deci, dacă este roșu, atunci opțiunile ideale ar fi: Ruddy, persan, cais, Iris. Dacă haina este albă, poreclele pentru hamster pot fi după cum urmează: alb, bulgăre de zăpadă, ușor. Negru, Nochik, Knight este potrivit pentru un animal de companie negru. Un animal de companie gri va fi potrivit: Gri (poți chiar și Dorian), Ceață, Londra (la urma urmei, este gri și tulbure acolo, nu-i așa?). Dacă aveți un rozător pătat, va fi mai dificil să îl denumiți pe baza culorii, deci este mai bine să vă bazați pe alte criterii.
 2. Apetisant. Toți hamsterii, în special masculii, mănâncă mult, motiv pentru care pot fi numiți: Zhora, Sandwich, Khrum, Donut, Belyash.
 3. Profesional. O idee foarte creativă legată de ce nume să le dați băieților hamsteri este să-i botezeți cu porecle similare cu profesia dvs. sau cu termenii din aceasta: Batman, Fleet, Gluck, Boatswain.
 4. Stelar. De asemenea, vă puteți baza pe preferințele și hobby-urile dvs., dacă vă place fotbalul, atunci un hamster poate fi numit Zidane sau Beckham și, dacă vă plac filmele sau benzile desenate, puteți apela la un pufos Rambo, Terminator, Zorro.
 5. Comic. Un rozător mic și inofensiv poate fi numit folosind principiul contrastului. Adică îi dăm porecla unui super-erou sau boxer sau, dimpotrivă, a unei ființe malefice și atotputernice. Aceste nume pot fi: Lucic (Lucifer), Batman, Baltazar, Hulk.
 6. Clasic. În cel mai extrem caz, dacă nu vă plac toate aceste opțiuni sau sunteți sceptici cu privire la acest gen de ficțiune, atunci cel mai simplu mod de a vă numi animalul de companie este de obicei, puteți da astfel de porecle pentru hamsteri: Yasha, Grisha, Nafanya, Chih, Pyzh, Foma sau doar Homa.

După cum puteți vedea, varietatea numelor este foarte mare și aceste clasificări nu sunt limita, totul va depinde de imaginația dvs. Îți poți numi animalul de companie orice vrei, uitându-te la orice obiect din apartament sau arătând cu degetul spre orice cuvânt din dicționar. Alegerea este, desigur, a ta. Amintiți-vă, trebuie să vă placă porecla și apoi noului dvs. animal de companie cu blană îi va plăcea..

Clasificarea numelor pentru fete

Practic, dacă ați achiziționat un hamster de sex feminin, atunci imaginea cu alegerea numelui este aceeași cu cea a masculilor. Clasificările vor fi similare. Este important ca numele să fie pe placul dvs., deoarece animalul de companie va răspunde la aproape orice. Pentru el, sau mai bine zis pentru ea, principalul lucru este că există îngrijire regulată, mâncare delicioasă, prezența unor momente distractive.

Principalele criterii după care puteți alege numele hamsterilor pentru fete sunt:

 1. Colorat. Ca și în cazul sexului opus, femelele cu blană pot fi numite în funcție de modul în care arată. Doamnele cu părul roșu sau auriu se numesc Soarele, Aurul. Frumusețile albe ca zăpada pot fi numite astfel: Fulgi de zăpadă, Pearl, Snezha. Femelele negre sunt numite, de exemplu, astfel: Pantera, Bagheera.
 2. Natura. Dacă observați că micul miracol doarme adesea, atunci cu siguranță o puteți numi Sonya și, dacă lucrează din greu sau este ocupată în mod constant cu ceva, atunci Maya i se va potrivi, dacă este blândă, prietenoasă, atunci poate fi botezată Laska.
 3. Gustos. Pentru a nu gândi și observa mult timp, poți ridica porecla „mâncare”. Știm cu toții că hamsterii și hamsterii roșc în mod constant ceva, puteți alege un nume deschizând frigiderul sau pur și simplu mergând în bucătărie. Aici și Marshmallow, și scorțișoară, și Malinka și chiar Frishka.
 4. Stelar. Dacă ai o actriță sau cântăreață preferată, atunci de ce să nu o ai în apartamentul tău. Îți poți numi femeia, de exemplu, Jolie sau Adele. Fă din animalul tău de companie o stea!
 5. Standard. Pentru cei mai sceptici și cei care preferă ceva mai simplu, puteți numi hamsterul Masha, Shusha, Shura, Lusha.

Astfel de grupuri de nume pot continua. Cu toate acestea, acestea sunt principalele criterii care vă vor ajuta să alegeți o mare varietate de nume. Sperăm că, după ce le-ați citit, veți ști acum cum să vă numiți noul prieten..

Videoclip „Cum să obișnuiești un hamster cu un nume?”

Videoclipul vă va spune cum să învățați un hamster să răspundă la porecla sa cu o varietate de delicii. Dresajul nu este diferit de dresajul câinilor.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Fluff sau bulgăre de zăpadă: alegerea unui nume potrivit pentru hamsterul tău