Nume pentru fete de pisici scoțiene

După achiziționarea unui pisoi, una dintre principalele întrebări de interes va fi ce nume să alegeți pentru pisica Scottish Fold a fetei. Atunci când aleg un nume, proprietarii încearcă să sublinieze individualitatea pisoiului, stabilesc anumite trăsături de caracter și își manifestă atitudinea față de micul lor iubit animal de companie.

Uneori este suficient să alegeți un nume pentru o fată scoțiană care nu va corespunde personajului, iar micul dvs. animal de companie nu va răspunde poreclei alese de-a lungul vieții sale..

Pentru ca numele să caracterizeze pe deplin aspectul, personaj de pisică, sunt mai multe lucruri de luat în considerare.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți

Puteți alege un nume original studiind informațiile de pe Internet, precum și observând comportamentul pisoiului dvs. în primele zile după ce l-ați luat de la cattery. Există mai multe reguli generale care se aplică atunci când alegeți o poreclă pentru pisicile Scottish Fold:

  • trebuie avut în vedere că scoțienii au un caracter foarte jucăuș și în același timp pisica este docilă, frumoasă și amabilă;
  • porecla ar trebui să fie formată din mai multe cuvinte și să fie destul de consonantă și laconică;
  • cele mai bune porecle sunt cele care nu conțin mai mult de două sau trei silabe;
  • este recomandat să alegeți nume pentru pisicile scoțiene, care au litera „și” la final, deoarece pisica scoțiană va reacționa mai bine la o astfel de poreclă dacă conține sunete șuierătoare și pisica scoțiană se va obișnui rapid cu un astfel de sunet.

Proprietarii nou-născuți observă, de asemenea, că poreclele care reflectă trăsăturile de caracter principale ale unui pisoi mic sau care corespund culorii sale sunt grozave..

Porecle în funcție de tipul hainei pisoiului

Atunci când aleg nume pentru pisicile Scottish Fold, acestea țin cont adesea ce tip de haina au. Dacă pisica ta scoțiană are o haină pufoasă, atunci o haină mai moale este perfectă pentru ea, care se va potrivi cu caracterul ei jucăuș și se va potrivi cu aspectul ei chiar și după câțiva ani.

Nu trebuie să alegeți numele pisicilor care se potrivesc doar fetelor care sunt potrivite doar pentru un pisoi mic, de exemplu, Baby, Baby.

Doar pentru tine

Pentru cei care doresc să găsească o poreclă originală, sunt potrivite și numele străine și interne, care sunt adesea folosite ca nume pentru o pisică scoțiană. Printre astfel de nume Fields, Sonya sau Masha sunt foarte populare. Acesta din urmă este perfect pentru un pisoi calm, echilibrat, care preferă să fie singur și să se relaxeze de cele mai multe ori. În plus, pentru pisicile cu urechi, numele unei actrițe celebre, eroina unui film preferat sau a unui desen animat pot corespunde..

În creșe, este adesea recomandat să alegeți numele personajelor principale din cărți celebre, de exemplu, Karmen, Margarita sau vedete, de exemplu, Zemfira, Madonna sau Kylie.

Acestea sunt excelente pentru reprezentanții acestei rase, deoarece pisica scoțiană în sine este destul de nobilă, frumoasă și carismatică.

Variații de nume

Dacă cumpărați o pisică scoțiană la catedră, vi se poate oferi să alegeți o poreclă destul de lungă și frumoasă, care va fi înregistrată direct în pașaport, iar acasă veți folosi versiunea sa scurtată. De asemenea, puteți alege o poreclă dintre cele prezentate în pedigree, care constă în numele tatălui și al mamei pisoiului, care reflectă statutul și originea acestuia..

Gândește-te înainte de a alege

Dacă aveți un băiat cu urechi drepte, atunci numele de la filme și opere celebre sunt, de asemenea, potrivite pentru el, de exemplu, Romeo, Ken, Teddy. Poreclele pentru pisicile fetelor din rasa scoțiană nu sunt limitate de niciun canon și sunt selectate numai pe baza imaginației proprietarilor, cu toate acestea, cele standard și comune, de exemplu, Vaska sau Marusya, nu sunt potrivite pentru astfel de pisici.

Merită, de asemenea, să ții cont de culoarea pisicii scoțiene, deoarece numele pentru pisica scoțiană Un asterisc va arăta ridicol dacă este absolut negru..

În plus, merită să ne amintim că poreclele sunt grozave pentru o pisică - numele animalelor, de exemplu, Chinchilla și Squirrel. Cu toate acestea, atunci când alegeți astfel de nume pentru pisici îndoite, merită să ne amintim că culoarea pisicii scoțiene trebuie să se potrivească pe deplin cu culoarea animalului pe care îl numiți. O poreclă neobișnuită pe care o alegeți pentru animalul dvs. de companie nu numai că poate reflecta originalitatea și subliniază trăsăturile personajului principal.

Ce să alegeți o poreclă

La urma urmei, porecla aleasă va fi în orice caz afișată pe caracterul și obiceiurile pisicii tale scoțiene și merită să ne amintim că, numind animalul porecle destul de agresive, de exemplu, Cyrus, subliniezi automat independența animalului tău de companie. Foarte des, atunci când alegeți un nume, sunt folosite cuvinte străine, de exemplu, Star, Best, Dolly. Acestea sunt utilizate nu numai destul de des, dar se încadrează și în pașaport, ca și cum ar crea un fel de program pentru pisica scoțiană atunci când participă la viitoarele competiții și obține titluri.

O combinație de mai multe nume arată foarte frumos, de exemplu, Polly Sweetheart.

Dar acest lucru nu va fi foarte convenabil în utilizarea de zi cu zi și este recomandat numai pentru înregistrarea pașaportului veterinar al animalului, iar acasă, de regulă, se folosește o versiune prescurtată, care este convenabilă pentru toți membrii familiei și la care pisicuta ta va răspunde cu plăcere.

Cum se numește o pisică britanică

Se recomandă să luați în considerare câteva sfaturi de urmat atunci când alegeți o poreclă:

  • nu trebuie să alegeți o poreclă care a fost folosită anterior pentru animalul de companie anterior;
  • nu trebuie să alegeți prea mult și care sunt greu de pronunțat;
  • merită să renunțați la alegerea poreclelor care conțin un număr mare de consoane;
  • nu este necesar să intrați prea simplu în pașaportul veterinar dacă intenționați să participați la concursuri și expoziții în viitor.

Întotdeauna merită să vă amintiți în ce scop aveți un animal de companie: dacă pisica dvs. va participa la expoziții și concursuri, porecla pentru pisica unei fete scoțiene trebuie să fie potrivită pentru ca aceasta să sune frumoasă și să vă caracterizeze animalul de companie numai din partea cea mai bună. În acest caz draga nu poate fi numită cu porecla de Marusya, Shurochka, Murka. La urma urmei, vor fi prea simple și nu vor reflecta toată măreția și caracteristicile unui concurent de turnee de prestigiu.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Nume pentru fete de pisici scoțiene