Cum să antrenezi un hamster să răspundă la o poreclă

Pentru a scăpa de plictiseala și monotonia de zi cu zi, mulți oameni decid să-și cumpere un animal de companie care ar ajuta să se distreze și să se relaxeze, încărcându-i cu pozitiv. Unul dintre aceste animale este un mic hamster drăguț. Și dacă aveți dificultăți în selectarea unei porecle pentru rozătoare, sfaturile noastre vă vor fi utile..

Cum să alegeți un nume: sfaturi și trucuri

Pentru a nu vă confunda în selecția și selecția largă de porecle, nu ar trebui să încercați imediat toate numele existente pentru animalul dvs. de companie. Deci, nu veți agrava decât procesul și veți pierde momentul important al combinării unei porecle cu un hamster.Doar câteva sfaturi vă vor ajuta să luați decizia corectă, să restrângeți gama de nume posibile și să obțineți rezultatul dorit..

Verificați tipurile de hamsteri, cum ar fi hamster de stepă, hamster sirian, hamster dzungarian.
Deci, iată principalele modalități de a ghici un nume:

  • Prin trăsături caracteristice. În primul rând, aruncă o privire atentă asupra hamsterului tău. Poate că există câteva trăsături distinctive pe blana sau fața sa: o pată, o fâșie, un model interesant și așa mai departe, care face ca animalul tău de companie să se distingă de ceilalți. Dacă există un astfel de simptom, aveți deja un motiv de bază..
  • Urmează-i obiceiurile. Poate că hamsterul dvs. va fi foarte activ sau invers - va fi leneș. Trăsăturile de caracter devin adesea motivul atribuirii unei anumite porecle unui animal. Observați-l câteva zile și faceți-i o scurtă descriere..
  • După culoarea hainei. Acesta este cel mai simplu mod de a alege o poreclă, pentru persoanele care nu doresc în mod special să facă astfel de lucruri sau pur și simplu nu au timp. Ghidate de această metodă, poreclele sunt selectate pentru aproape toate animalele de companie, deci aceasta este o modalitate sigură de a te salva dintr-o selecție lungă..
  • Caracter. Există posibilitatea ca hamsterul tău să nu fie unul dintre „timizi” și să-și arate în mod deliberat individualitatea. Trăsăturile de personalitate vă vor ajuta să alegeți un nume din mai blând sau invers, mai nepoliticos.
  • După mărime. Dacă hamsterul tău se distinge prea mult de alți frați prin formele sale curbate - porecla perfectă este aproape în buzunar. Sau hamsterul tău este subțire și chiar puțin subțire - acesta este un motiv excelent pentru a alege un nume sofisticat, aproape aristocratic pentru el.
  • Asemănări. După cum știți, multe animale de companie sunt similare cu proprietarii lor. Dar, din moment ce tocmai ți-ai cumpărat un animal mic, încearcă să-l asociezi cu un actor sau actriță, un erou dintr-un film sau dintr-un basm. Trecând prin personajele din capul tău, cu siguranță vei da peste numele care se potrivește cel mai bine rozătorului.
Vă va fi util să știți ce rasa de hamster ar trebui sa alegi, câți ani trăiesc hamsterii, ce mănâncă hamsterii, ce ar trebui să fie o cușcă pentru un hamster.
În primul rând, atunci când alegeți o poreclă, asigurați-vă că poate fi amintită cu ușurință. Dacă aveți copii sau frați și surori mai mici, aceștia ar trebui să-și amintească și numele hamsterului și să nu alerge constant cu întrebări..Ar trebui să fie ușor de reținut, să pară fluent și să nu respingă membrii familiei. Și anume: nu alegeți nume prea complexe, lungi sau chiar mai duble.

Important! Porecla aleasă trebuie să aibă derivate - adică poate fi scurtată sau utilizată într-o formă diminutivă.

Alegerea unui nume

Odată ce hamsterul dvs. a trecut certificarea trăsăturilor, este timpul să alegeți un nume. Tot felul de nume sunt indicate pe resursele Internet, pentru orice literă a alfabetului și pentru toți băieții și fetele. Pentru a simplifica puțin căutarea, numele sunt împărțite în grupuri.

Standard

Numele standard se găsesc pe aproape fiecare sit de animale. Acesta este setul obișnuit de nume potrivite care pot fi aplicate indiferent de personalitatea animalului dvs. de companie.Această metodă vă va economisi timp și nu va dura mult timp pentru a veni cu un nume autentic. Cele mai frecvente nume pentru băieți: Keksik, Shushik, Archie, Afonya, Laki, Kuzya și Khrustik.

Pentru fete, sunt adesea folosite următoarele nume: Asya, Busya, Jesse, Zvezdochka, Eva, Irma, Motya.

In engleza

Dacă animalul dvs. de companie a arătat în continuare caracter și cu atât mai mult cu manierele sale, alegeți o poreclă din subgrupul de nume în limba engleză. Așadar, veți sublinia manierele și obiceiurile sale aristocratice..

Pentru băieți: Alain, Willie, Dean, Lord, Charles, Ezra, Wilson. Pentru fete: Emily, Emma, ​​Sheila, Sally, Mary, Adeline, Katrin.

Știați? Hamsterii își amintesc bine rudele lor care au locuit cu ei într-o cușcă pentru o vreme..

Amuzant

De asemenea, puteți să vă folosiți imaginația și să creați singur o poreclă. Aici vei fi ajutat de o alegere arbitrară de litere sau, să zicem, de asocieri cu eroul tău preferat de film.

Dacă animalul dvs. de companie este puțin ridicol și lent, acest grup este cea mai potrivită opțiune pentru a atribui permanent un nume amuzant hamsterului și a zâmbi atunci când îl sunați. Pentru băieți: Mitya, Oțet, Tsunya, Semyon, Piston, Bootstrap, Biker. Pentru fete: Tappa, Usya, Marinella, Mosya, FIFA, Frosya, Petra.

La fel ca hamsterii, rozătoarele care sunt ținute acasă includ șobolani decorativi, porcușori de Guineea, câini de prerie, gerbil, somnoros, veveriţă, veveriță, jerboa, iepure de pământ.

Aparent

Această opțiune este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente. Adesea, culoarea hainei este ghidată atunci când alegeți o poreclă potrivită. Hamsterii au de obicei mai multe culori care se potrivesc, deci decideți ce culoare predomină la animalul dvs. de companie..Potrivit pentru albi: bulgăre de zăpadă, fulg de zăpadă, sacou matlasată, albă ca zăpada, bulgăre de zăpadă, Milki, perlă. Potrivit pentru culoarea roșie: Ryzhik, Luchik, Zlata, Fox, Sun, Chips. Pentru hamsteri cu culoare neagră: Toner, Blackie, Morgan, Goga, Chernysh, Ash, Batman.

Pentru dependențe alimentare speciale

Aici observațiile dvs. anterioare vă vor ajuta: dacă ați acordat atenție modului în care hamsterul a mâncat și a roșit semințe, nu vă va fi dificil să veniți cu o poreclă..

Opțiuni aproximative pentru cei cărora le place să mănânce: pentru băieți - gogoși, copii mici, rozătoare, gourmet, Obzhorik, Bar, Puzan. Pentru fete - Donut, Cheesecake, Fatty, Yummy, Madame, Gum, Fat.

Știați? Hamsterii sunt foarte sensibili la starea de spirit a unei persoane. Prin urmare, când ești trist, hamsterul va încerca să te înveselească..

Natura

Indiferent cât de mulți oameni susțin că aceste rozătoare nu au deloc caracter, nu este cazul. Poate apărea imediat după cumpărare sau în timp. Dar mai devreme sau mai târziu, animalul se va arăta cu siguranță.

Și apoi următorul grup de porecle vă va ajuta. Pentru băieți: Obraznic, Bully, Capricios, Adjunct, Boxer, Grabber. Pentru fete: Asistentă medicală, Gum, Dodger, Lady, Sonya, Scratcher, Angry.

Ca animal de companie pufos, puteți avea și un iepure, raton, vulpe fennec, nurcă, mangustă.

Cum să obișnuiești un hamster cu o poreclă

Desigur, hamsterul nu va răspunde imediat la apelul dvs. Dar treptat se va obișnui cu sunetul constant și monoton când vei apărea. Mai întâi, încercați să dați câte un bob prin colivie, pronunțându-i numele..

Deci animalul își va aminti că atunci când apare o mâncare gustoasă, sună un anumit sunet.Apoi lăsați animalul de companie la un metru distanță de dvs. și puneți o mână de semințe sau alte delicatese în palmă. Sună-l după nume și deschide-ți palma.

Rozătoarea va ajunge la mirosul de mâncare - în timp ce el va auzi din nou sunetul caracteristic când îi pronunți porecla.

Important! Mulți proprietari plâng că animalul de companie nu răspunde chemării lor. Cu toate acestea, nu ar trebui să-l înveți cu forță pe hamster - îl vei împinge doar departe de tine și el nu va mai avea încredere în tine. Asigurați-vă că, în timp, blana dvs. se va obișnui cu sunetul constant atunci când apăreați și acest proces se va forma de la sine.

Contrar credinței populare, hamsterii sunt mult mai inteligenți decât par și, în plus, au o memorie bună. Aceștia pot fi antrenați destul de repede, astfel încât în ​​timp pot chiar să arate trucuri..Nu vă faceți griji dacă nu funcționează la început. Mizați-vă pe cursul natural al evenimentelor, iar hamsterul dvs. se va obișnui cu siguranță cu noul său nume..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să antrenezi un hamster să răspundă la o poreclă