Proprietarii de grădini zoologice au dispărut, lăsând animale în urmă

Activiștii pentru drepturile animalelor trag un semnal de alarmă. În orașul Severodvinsk (regiunea Arhanghelsk), o grădină zoologică întreagă a fost aruncată ca fiind inutilă - animalele au nevoie de noi proprietari sau cel puțin supraexpunere.

La magazinul central al orașului din Severodvinsk, o grădină zoologică de contact a funcționat de ceva vreme: ratoni, chinchilla, o maimuță, un boa constrictor și o varietate de păsări - un mic set pentru pomparea banilor. De îndată ce contractul de închiriere a expirat, proprietarii acestui colț de grădină zoologică au decis că le va fi mai ieftin să scape de animalele de companie decât să se încurce cu ei în continuare.

Imaginea pozitivă a grădinilor zoologice la modă are acum un dezavantaj inestetic. Proprietarii lor economisesc cu nerușinare la întreținerea animalelor, reducându-și catastrofal viața. În același caz, animalele de companie blânde au fost literalmente aruncate în mila sorții, când au câștigat suma planificată pentru oameni.

Maimuță într-o cușcă

Conducerea mall-ului a apelat la activiști locali pentru drepturile animalelor pentru ajutor, deoarece aceștia nu aveau nici experiența, nici capacitatea de a îngriji animale exotice. Proprietarii grădinii zoologice nu iau legătura.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Proprietarii de grădini zoologice au dispărut, lăsând animale în urmă