Să venim cu un nume pentru chinchilla!

Nu toată lumea poate apuca de un animal atât de interesant precum chinchilla. În primul rând, acest animal de companie nu este ieftin și, în al doilea rând, nu toată lumea știe cum să aibă grijă de acest animal. Și chiar și cum să numiți corect o chinchilla este, de asemenea, o întrebare pentru mulți. De aceea, în continuare veți găsi o listă cu cele mai diverse nume pentru băieți și fete de chinchilla!

După culoare

A veni cu un nume pentru chinchilla este un proces foarte creativ. La urma urmei, nu există cadre de restricție care ar putea fi prezente atunci când alegeți o poreclă pentru o pisică sau câine de rasă pură..

Uneori pedigree necesită ca numele animalului de companie să înceapă cu o literă specifică. În cazul chinchilelor, acest lucru nu este totul și, prin urmare, numele poate fi orice.

Clasicul chinchilla arată ca un animal de pluș gri. Desigur, pentru o astfel de culoare, se cere numele potrivit - Fum pentru un băiat, Fum pentru o fată. Și, de asemenea, Ceață, Cenușă, Gri, Smokey. Un nume mai original pentru animalul gri este Nibelung, care înseamnă „copilul ceații”.

Cu toate acestea, chinchilele sunt reprezentate nu numai de culoarea gri, există indivizi de culoare albă, neagră, ciocolată. Prin urmare, dacă, să zicem, un rozător alb a apărut în casa ta, îl poți numi nu numai Snowball, ci și Casper, Whitey, Artik, Frost. Fata albă de chinchilla poate fi numită Christie, Frosty, Bella.

Chinchilla neagră poate fi numit negru, amurg, cărbune, mistic. Poreclele Bagheera, Cola, Shadow, Mokko sunt potrivite pentru o fată neagră. Dacă fericirea ta de pluș are o culoare maro rară, numește-o Ciocolată sau Snickers, scorțișoară sau Caramel. Și având în vedere modul în care părul chinchilla se simte la atingere, poreclele Velvet, Fluff sau Fluffy sunt potrivite pentru acest animal..

La dimensiune

În principiu, nu există diferențe semnificative de mărime între diferite chinchille. Cineva, desigur, este mai mare, cineva este mai mic, dar nu este atât de atrăgător încât acest parametru să fie luat ca bază atunci când alegeți o poreclă pentru animal. Cu toate acestea, diminuarea fetelor chinchilla poate fi subliniată de numele Button, Flash, Manyunya, Masyanya.

Băieții, de regulă, sunt mai mari și, prin urmare, pot fi numiți ceva mai solid. De exemplu, Samson, Zeus, Byte, Shrek. Dacă animalul dvs. de companie este în mod clar mai mare decât rudele sale și doriți să subliniați acest lucru, denumiți-l Giant, Thunderstorm, Barmaley sau Simon. Și apoi pe videoclip poți admira o chinchilla numită Plăcintă, poate îți va plăcea și acest nume foarte neobișnuit pentru un animal nobil!

Natura

Chinchilele, probabil, nu prezintă trăsăturile lor individuale de caracter la fel de colorate ca aceiași câini sau pisici, dar o fac și ele. Prin urmare, cel mai adesea proprietarii de animale de pluș încearcă să afișeze caracterul unic al animalului lor de companie în poreclă.

Deci, puteți întâlni chinchilla Khrum sau Glutton și apoi devine imediat clar ce iubește acest animal să facă mai ales.

Un băiat plin de viață pentru capriciile sale poate primi porecla Bully, Bully sau Brave. Un animal de companie rapid și agil poate fi numit Shustrik, Bystrik, Zipper sau Shmyg. În plus, puteți acorda atenție aspectului animalului de companie: Eeyore, Donut, Bagel sunt, de asemenea, nume interesante pentru chinchilla. De asemenea, puteți transfera numele rozătoarelor la animalul dvs. de companie, deși nu chinchilla: Dale, Chip, Darwin. Cu siguranță copiii îți vor spune multe alte opțiuni.!

Lista de nume

Desigur, nu ne limităm la opțiunile deja anunțate și vă oferim câteva alte opțiuni din care să alegeți..

Litera alfabetuluiPorecle pentru băiețiPorecle pentru fete
AAfonya, Ike, Amigo, OrangeAbricosca, Adele, Ariel
BBingo, Bow, Bar, BiscuitBonnie, Bead, Bounty
ÎNCog, Vincent, WillieVafe, Vasilisa, Vanilie, Vivi
DGosha, Gryzlik, HenryNut, Hera, roșie, gotică
DDale, Dexter, Junior, DominicDaisy, Dayana, Lobule
A EIEfimkaajun
FJulien, Zhorik, ZhuzhikJuzha, Pearl, Jasmine
ZMarshmallow, Nibbler, ZorroAsterisc, Iepuraș, Zizi
Y, Y Irwin, RaisinZest, Spark, Iris
LA Cupcake, Kelvin, Cracker, Christian Clepa, Casey, Strawberry, Baby
LLouis, Lime, Loki, PetDoamnă, Lulu, Lelya, nevăstuică, tei
M Mickey, Kid, Muslik, MisterMorcov, Musya, Miley, Manyunya, Mouse
H Nicky, Norton, Napoleon, Nathan Nika, Nyusha, Nicole, Nancy
DESPRE Austin, Oliver, Oscar Ollie, orhidee, Olivia, Audrey
PGogoșă, Fawn, Plyushkin, Pumbaa, Turtă dulce, FluffPlush, Button, Cookie, Bullet
R Ratatouille, Rufus, Roger, Rafaello Rita, Rose, Redhead, Rosalie
DIN Simba, Simon, Cheese, Spike, Smurf Sima, Snowball, Sophie, Selena
T Tim, Theo, Truffle, Teddy Tina, Tasha, Cloud, Meatball
Avea Ushik, inteligent, mărar Ulya, Ushka, Smile
FFuntik, Felix, Fred, DateFiona, FIFA, Fistic
X Khrustyk, Khomka, Juan Hruma, Hayley, Crunching
CCent, Citrus Tsatsa, Tsvetik
H Chups, Chucky, Chipsik Cireș, Chupa
Sh, ShShannon, Shpuntik, Skipper, Shushik, ShurshikShunya, Sheila, Shushsha, Shelley
EAlvin, Elvis, Edward Ella, Emma
YU Eugene, Eustace Yula, Yusya
Eu Yasik Java, Yasmin

Videoclip „Chinchillas haioase”

Prin contemplarea următorului videoclip, puteți obține doza de afecțiune și, în același timp, poate veni cu un nume pentru animalul de companie de pluș!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Să venim cu un nume pentru chinchilla!