Neutralizator de miros odorgon: instrucțiuni de utilizare

„Odorgon”Cei care țin animale de companie acasă, mai ales pisici și câini, probabil confruntat cu problema unui miros neplăcut care apare ca urmare a activității vitale și a excrementelor animalelor oriunde în casă. Ei bine, ce să faci atunci când este imposibil să faci față acestei probleme cu mijloace obișnuite improvizate, iar finanțele nu permit apelarea la un serviciu special pentru a combate mirosurile neplăcute. Știința nu rămâne nemișcată și, în acest moment, există multe produse chimice de uz casnic care pot rezolva această problemă. În acest articol, vom lua în considerare un produs de îndepărtare a mirosurilor universal „Odorgon” și instrucțiuni detaliate pentru utilizarea acestuia..

Descriere și caracteristici

„Odorgon” există pe piață de peste 10 ani, pentru a crea condiții confortabile pentru viața oamenilor. Unul dintre produsele populare este un remediu pentru eliminarea unei varietăți de mirosuri neplăcute. Principalul avantaj al produsului este siguranța absolută a „Odorgonului”, deoarece componenta principală este apa, la care se adaugă diferite componente hipoalergenice de origine vegetală. Puteți elimina mirosurile peste tot: într-o clădire rezidențială, în zone industriale, în hoteluri, transporturi, spitale, hoteluri, restaurante - un rezultat excelent va fi obținut peste tot.

Important! Toate produsele fabricate au certificate și documente.
„Odorgon”

Tipuri de "Odorgon"

Există mai multe tipuri de produse pentru eliminarea mirosurilor neplăcute:

 • "Acasă" - destinat uzului casnic, pentru a elimina mirosurile precum fum, fum, fum de țigară, umezeală, umiditate, benzină, gaz.
 • „Animal Aur” - un remediu folosit de proprietarii de animale pentru mirosul de fecale, urină de pisică, excremente, vărsături, miros natural lână. Poate fi folosit și pentru împrospătarea aerului și ca remediu pentru baie animale de companie.
 • Animale Câini mici și cățeluși"- va permite distrugerea urmelor și mirosului câini. Este un remediu natural și vă permite să eliminați profesional mirosurile animalelor și alte mirosuri neplăcute datorate activității vitale câini. Poate fi utilizat pe orice tip de suprafață, elimină manifestările fungice și bacteriene.
 • "Profesional" - aparține departamentului de produse chimice de uz casnic, poate ajuta la eliminarea oricărui miros neplăcut. Este un produs ecologic care vă permite să eliminați mirosurile neplăcute din frigider, cuptor, cuptor cu microunde. Se referă la agenți antibacterieni cu efect antifungic.
 • „Animal Silver” - un remediu pentru mirosul animalelor de companie, vă permite să curățați suprafața de urme. Are o concentrație standard care vă permite să utilizați produsul zilnic. Acționează la nivel molecular, are ingrediente naturale care nu sunt nocive pentru oameni și animale. Ajută la combaterea ciupercilor și bacteriilor.
 • „Med” - este un remediu specializat pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute în îngrijirea pacienților cu pat. Are o concentrație maximă care vă permite să eliminați eficient mirosurile datorate activității umane, precum și mirosurile de origine chimică.
 • "Auto" - neutralizator de miros pentru a face față suprafețelor problematice din mașină. Faceți față unei sarcini de orice complexitate, fără a afecta niciun tip de suprafață. Absolut sigur, hipoalergenic. Impactul asupra mirosului are loc la nivel molecular, prin urmare nu dăunează sănătății umane.
 • „Încălțăminte” - conceput pentru a elimina mirosurile neplăcute din pantofi. Faceți față oricărei sarcini, vă va ajuta să îndepărtați mirosul de transpirație și mucegai. Este absolut sigur pentru sănătatea umană și nu are componente agresive sau periculoase, inhibă dezvoltarea ciupercilor și bacteriilor.
Pisică

Instructiuni de folosire

Modul de utilizare a „Odorgon” din mirosul animalelor depinde de suprafața care trebuie tratată, așa că vom lua în considerare instrucțiuni detaliate pentru utilizarea acestui instrument.

Va fi interesant de știut - cum să antrenezi rapid o pisică la litiera de gunoi, ce videoclipuri vor fi interesante pentru pisici, ce este îngrijirea și ce să ducă pisica.

Pe podea

Dacă este necesar să tratați podeaua cu o cârpă, atunci "Odorgon" se adaugă în recipient în cantitate de 150 g pe 8 litri de apă. Dacă este necesar să se trateze zonele dificile, pentru un efect maxim, este necesar ca produsul să fie în contact strâns cu sursa mirosului. Pentru a face acest lucru, „Odorgon” cu spray se aplică pe suprafață, se șterge bine și se aplică din nou până se obține rezultatul..

Important! Asigurați accesul maxim la aer în timpul pulverizării pentru a permite suprafeței să se usuce mai repede.
Dacă intenționați să tratați podelele cu un aspirator de spălare, se recomandă adăugarea "Odorgon" în rezervor, în cantitate de 150 g pe 20 de litri - această cantitate este considerată minimă. Concentrația trebuie crescută în cazul unui efect scăzut din procesare.„Odorgon”

Mobilier amortizat

Înainte de a aplica „Odorgon” pe zona cu probleme, este necesar să se trateze în prealabil zona cu o soluție de săpun și să se usuce bine. Dacă mobilierul tapițat sau mocheta necesită prelucrare, este necesar ca „Odorgon” să fie în contact strâns cu sursa mirosului neplăcut. Efectul poate fi obținut cu un spray sau turnând direct lichid pe zona cu probleme. Este necesar să vă asigurați că aerul este bine furnizat în zona tratată, se usucă uniform și este ventilat.

Numărul de tratamente este în medie de trei, pulverizarea se efectuează după 3 ore. Trebuie avut în vedere faptul că, atunci când se prelucrează suprafețe moi, poroase, se va cheltui mai mult "Odorgon", cantitatea sa depinde de adâncimea de penetrare și durata expunerii sursei de miros neplăcut la mobilier.

Știați? În Evul Mediu în statele europene era interzisă folosirea oricărei tămâii în viața de zi cu zi, interdicția nu se aplica doar scopurilor religioase..
îmbrăcăminte

Îmbrăcăminte și încălțăminte

A procesa haine densitate medie, se recomandă utilizarea „Odorgon” cu o sticlă de pulverizare, cu ajutorul căreia zonele cu probleme sunt tratate prin pulverizare abundentă pe sursa unui miros neplăcut. Dacă este necesară prelucrarea blănii, „Odorgon” este pulverizat uniform pe suprafața hainelor, netezit manual și pulverizat din nou până când dispare mirosul neplăcut. Înainte de a manipula hainele, se recomandă să ștergeți mai întâi zona cu apă cu săpun, dacă este posibil.

Aflați ce este furminator și cum să alegi tăietor pentru câini.
Tratament pantof produse în același mod. Dispozitivul de îndepărtare a mirosurilor cu spray este aplicat în zona cu probleme, procedura se repetă de mai multe ori, intervalele dintre aplicații ar trebui să fie de cel puțin 8 ore. Pentru a obține rezultate maxime, lucrurile sau pantofii sunt așezați într-un capac care va limita intemperiile „Odorgon”. Carcasa trebuie să aibă găuri mici pentru ca oxigenul să intre. Re-procesarea se efectuează numai după ce elementul prelucrat s-a uscat complet.premise

Prelucrarea camerei

Când prelucrați spațiile, este necesar să pulverizați „Odorgon” pe tavan, pereți și podea. Cantitatea de agent utilizat va depinde în mod direct de gradul de contaminare. După tratamentul cu agentul, ferestrele și ușile sunt bine închise, în această stare camera trebuie păstrată timp de 12 ore. După ce a trecut timpul stabilit, ferestrele sunt deschise și clădirea este ventilată. Apoi așteaptă o zi și, dacă este necesar, procesarea se repetă. Puteți utiliza o sticlă de pulverizare pentru a elimina mirosurile din aer. Un metru cub de aer va dura până la 3 clicuri.

Precauții

În timpul procesării, este necesar să se țină seama de caracteristicile de proiectare și să urmeze instrucțiunile de utilizare a produsului care trebuie procesat. Dacă Odorgon intră în ochii tăi, trebuie să le clătești imediat cu multă apă. A se păstra departe de copii și animale, nu se utilizează pentru igiena personală și nu se va înghiți.

Știați? Peste 11 milioane de celule sunt concentrate în nasul uman, care sunt responsabile de percepția mirosului, în timp ce o persoană poate distinge până la 3.000 de mirosuri unice.
„Odorgon”

Avantajele și dezavantajele utilizării

Printre avantajele neîndoielnice ale „Odorgonului” de la un miros neplăcut, se poate remarca faptul că:

 • natural;
 • sigur de utilizat;
 • nu este toxic;
 • non-alergenic;
 • ușor biodegradabil;
 • are eficiență ridicată;
 • posedă proprietăți antibacteriene și bacteriostatice.
Printre dezavantaje se numără:
 • consum ridicat de "Odorgon" la prelucrarea suprafețelor moi;
 • re-procesare multiplă cu mirosuri persistente;
 • o perioadă lungă de uscare a suprafețelor moi după tratamentul cu produsul;
 • prețul este peste medie;
 • necesitatea tratamentului prealabil al suprafețelor contaminate cu un detergent și uscarea ulterioară, care durează mult timp.
Astfel, „Odorgon” este un remediu unic în lupta împotriva mirosurilor neplăcute. Pentru a obține efectul maxim de utilizare, este necesar să urmați instrucțiunile de utilizare și să luați în considerare caracteristicile suprafeței tratate.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Neutralizator de miros odorgon: instrucțiuni de utilizare