Cum să numiți o hamster fată

Acest animal domestic drăguț, pufos și ușor de întreținut este capabil să ofere o bucurie deosebită, în ciuda diminuării sale. Are toate șansele de a deveni un membru cu drepturi depline al familiei și preferatul ei. Și dacă da, atunci are nevoie de un nume. Dar nu simplu, ci de așa natură încât reflectă toată esența și caracterul său fermecător. Nu poți numi un hamster Homa! Ce se întâmplă dacă se ofensează și încetează să mai comunice? Ei spun, așa cum numiți nava, așa că va pluti. Povestea este similară cu hamsterii. Care este cel mai bun nume pentru o hamster fată? Vă dezvăluim toate secretele alegerii unui nume original pentru un bebeluș pufos.

Cum să alegeți un nume cool pentru hamsterul unei fete

Alegerea unui nume pentru un animal de companie, oricine ar fi acesta, este supusă regulilor generale. Sunt puțini, dar sunt fundamentali.

 • Numele ar trebui să fie scurt, sonor și ușor de pronunțat.

O poreclă ar trebui aleasă nu mai mult de două silabe. Pronunțarea rapidă a Capitolina sau a marmeladei de câteva ori la rând este puțin probabil să funcționeze - limba se va confunda. Va fi deosebit de dificil pentru un copil să facă acest lucru. Dar hamsterii sunt de obicei cumpărați special pentru copii..

Din aceleași motive, porecla exclude sunetele greu de pronunțat - mârâit și șuierător. Este deosebit de dificil pentru un copil să pronunțe „r” într-o silabă închisă - Kristya, Kralja, Marmeladă, Antracit

Este foarte de dorit ca porecla să fie sonoră, cu un sunet caracteristic care atrage atenția. Acest lucru va ajuta animalul să-și amintească rapid numele - FIFA, Zhuzha, Zina, Chucha.

 • Porecla ar trebui să sublinieze caracterul și aspectul animalului de companie.

Se pare că, la ochiul altcuiva, toți hamsterii sunt „pe aceeași față”. Dar proprietarul știe că nu este așa și încearcă să sublinieze cu porecla trăsăturile animalului său de companie: Snowball, Marshmallow, Ryzhulka, Liska.

Hamsterul i-a umplut obrajii

O fată leneșă, bine hrănită, cu hamster nu ar trebui să fie numită Yula sau Maya, ci o agilă, groovy - Sonya sau Bun

 • Mai bine să dai o poreclă originală și mișto.

Să facem o rezervare că, în căutarea unei porecle reci și neobișnuite, principalul lucru este să nu exagerați și să alegeți un nume care să pară decent, care să nu jignească urechile gospodăriei și să nu fie o batjocură a animalului.

Sfat: dacă începe o pereche de hamsteri, atunci trebuie să li se dea nume radical diferite, astfel încât ei înșiși să nu se confunde mai târziu, unde este Sonya și unde este Zasonya.

Există mai multe principii pentru a găsi un nume interesant și interesant pentru hamsterul unei fete:

 1. Prin prima scrisoare. De exemplu, chiar vreau ca numele hamsterului fetei să înceapă cu litera „A”, la fel ca amanta ei. În aceste scopuri, se deschide un dicționar de ortografie sau un dicționar de nume și se selectează cuvântul corespunzător - Alya, Amelie, Asya, Aqua, Aria;
 2. Observarea animalelor. Hamsterul poate scoate sunete caracteristice sau este amuzant să-și miște nasul sau poate fi amuzant să-i atingi labele. Astfel de caracteristici stau adesea la baza poreclei - Shusha, Kuksya, Yuzi;
 3. După preferințele gustului. Se știe că hamsterii adoră să mănânce. Dependențele alimentare te pot împinge către o idee bună - pepene galben, vanilka, pesmet, fistic;
 4. Numele idolilor și stelelor, personajelor de desene animate, personajelor literare. Numele de peste mări sunt deseori alese în aceste scopuri - Jolie, Adele, Lolita, Jesse, Barbie, Winx, Peppa.

Cum să numiți o fată dzungarika

Dzungariki

Familia Dzungarik

Alegerea se bazează pe caracteristica externă a reprezentanților acestei rase de hamsteri.

Dzungariki sunt mici, chiar mici. Miniatura le conferă un farmec aparte.

Simpatia și afecțiunea proprietarilor se reflectă în poreclele:

 • Busya;
 • Dusya;
 • Paw;
 • Mila;
 • Mach;
 • Vedere din față;
 • Nyusha.

Dzungariki se disting prin dispoziția și agilitatea lor rapidă. Acest lucru trebuie luat în considerare și atunci când alegeți un nume:

 • Veveriţă;
 • Wasabi;
 • Gadget;
 • Zyuzya;
 • Sheela.

„Tema alimentară” este de asemenea relevantă, deoarece dzungariki sunt creaturi foarte economisitoare:

 • Homa
 • Caramele
 • Sămânță de floarea-soarelui
 • Fidea

Opțiuni de nume pentru hamsterii sirieni

Hamster sirian

Hamsterii sirieni sunt mai docili decât dzungariki

Hamsterii sirieni nu sunt atât de încăpățânați și le place să se odihnească pașnic într-o casă și să urce în tuneluri închise. Pentru aceste rozătoare, numele sunt grozave:

A: Ava, Anabel, Athena.

B: Iubito, Bella, Bulya.

B: Varya, Vesta, Vitaminka.

G: Gabby, Galya, Gita.

D: Dakota, Dana, Haze.

E: Eve, Blackberry, Yeni.

W: Jeanne, Jelly, Zhenya.

Z: Zaya, Zone, Cenușăreasa.

I: Iva, Izya, Irma.

K: Curry, Button, Kusya.

L: Lakomka, Lola, Lyalya.

M: Manya, Musya, Mouse.

N: Nika, Nezhka, Noapte.

A: Audrey, Olive, Osya.

P: Pint, Cannon, Plump.

R: Rita, Rose, Mușețel.

C: Samba, Sima, Sopka.

T: Tom, Tutti, Cloud.

U: Ulya, Umka, Wusya.

F: Fanya, Phoebe, FIFA.

X: Hata, Haley, Hershey.

C: Tsatsa, Zestra, Flail.

H: Chelsea, Chupsa, Chucha.

Sh: Shiza, Shmyga, Shura.

E: Elya, Emma, ​​Era.

Yu: Yuzi, Yula, Yuka.

Eu: Yama, Yana, Yara.

Lista numelor pentru alte rase

Pentru un hamster de orice rasă, o fată drăguță, pufoasă, obraznică și nu foarte, blândă sau independentă, un iubitor de evadări sau un fan al unui stil de viață măsurat, numele au o serie de modele. Evaluarea celor mai populare nume pentru hamsterii de fete include: Asha, Assol, Aziza, Bonya, BB, Bushka, Vanga, Vodka, Gadya, Gummy, Julia, Dixie, Zhuzha, Zara, Zuzu, Kusaka, Kiki, Laki, Lulu, Lady, Molly, Fly, Nicole, Yum, Peppa, Fields, Rhonda, Suliko, Tisha, Chip, Shirley, Esha.

Uneori, proprietarii vin cu un set complet pentru animalul lor de companie - nume, patronimic și prenume. De exemplu, Musya Alekseevna Mashina - numele de familie este atribuit cu numele proprietarului, patronimicul este derivat din numele capului familiei. Cu toate acestea, nu există limite pentru imaginație.

Pentru două fete, hamsterii sunt combinații bune:

 • Mouse and Bump;
 • Caramel și Cârnați;
 • Fenichka și semințe;
 • Monka și Afonka;
 • Smântână și lene.

Cum să-ți înveți animalul de companie să numească

Principiul obișnuirii unui hamster cu numele este același cu cel al mâinilor. Procesul constă în 5 etape.

 1. Spălați-vă mâinile pentru a îndepărta mirosurile încăpățânate și puternice și, prin urmare, nu speriați animalul. Vă puteți freca mâinile cu umplutură din cușcă pentru a face mirosul familiar și a inspira încredere..
 2. Luați o delicatese în mână - semințe, fructe uscate sau felii de măr proaspăt, pere.
 3. Adu-ți mâna cu deliciul în cușcă și mișcă-l în sus și în jos, astfel încât hamsterul să miroasă și să recunoască deliciul.
 4. Când hamsterul vine la mână, trebuie să-i pronunți numele în mod clar, încet și de mai multe ori. Lasă-l să mănânce o delicioasă pe sunetul poreclei sale.
 5. Repetați acest lucru de mai multe ori, de fiecare dată mutând mâna cu deliciul mai departe de hamster..

Notă: Hamsterii, în special rasele pitice, au o vedere slabă și percep mișcările externe ca un semnal de pericol și amenințare. Animalul poate reacționa diferit decât ar dori persoana respectivă - să fugă sau să muște, astfel încât mișcarea mâinii ar trebui să fie netedă și fără grabă.

Dacă faci totul corect și nu forțezi evenimentele, atunci foarte curând hamsterul va veni la apel, la mână, atât cu cât și fără delicatese..

Dzungariki se obișnuiește cu ambele mâini și porecle mai repede decât alte rase de hamsteri. Dar puii se pretează mai bine la învățat decât animalele adulte..

Hamsterii sunt creaturi inteligente și pașnice. Odată cu apariția lor în casă, bucuria crește și crește gradul de emoții pozitive. În același timp, numele animalului de companie servește ca un instrument eficient în acest proces. Strălucitor, sonor, afectuos, va provoca un zâmbet de fiecare dată când un animal amuzant se repede la apel, sclipind cu ochi mărgeleți și amuzant mișcându-și antenele.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să numiți o hamster fată