Nume frumoase pentru pisicile fetelor britanice

Când un pisoi apare în casă, acesta devine imediat obiectul atenției tuturor membrilor familiei. Și prima sarcină care apare înaintea familiei va fi să decidă cum să numească pisica britanică. La urma urmei, animalele de companie din această rasă sunt foarte sensibile la numele lor și pot chiar, dacă nu le place porecla, să nu reacționeze la aceasta. Prin urmare, trebuie să vă gândiți cu atenție și să dați un nume frumos britanicului dvs..

Există multe moduri în care puteți alege un nume pentru britanicul dvs. Principalele includ:

 • trăsături ale caracterului animalului;
 • culoarea adecvată a stratului;
 • diferențe externe față de alte rase;
 • preferințe speciale de gazdă.

După ce v-ați familiarizat cu principalele categorii prin care puteți găsi rapid un nume pentru o pisică britanică, va fi ușor să decideți care este cel mai bun nume pentru animalul dvs. de companie..

Care opțiune este mai bună?

Toată lumea are propria viziune despre ce poreclă să-i dea animalului său de companie. Dar regula principală și invariabilă este reacția animalului la aceasta. Prin urmare, trebuie să luați o atitudine responsabilă față de această sarcină, astfel încât în ​​viitor pisica să nu fie ofensată de proprietarul ei pentru un nume greșit..

Temperamentul animalelor

După ce și-a găsit propria casă, pisoiul încearcă să-și achiziționeze lucrurile preferate, cu care se va juca. Și dacă unul dintre membrii familiei devine un obstacol în calea sa, atunci își va arăta indignarea prin toate metodele posibile sau, dimpotrivă, o va lua calm. Depinde, în primul rând, de natura animalului. Și datorită acestei caracteristici, mulți proprietari dau deseori nume pentru pisicile din rasa britanică tocmai pentru acest tip..

Dacă fata este agilă și foarte activă, atunci i se vor potrivi următoarele porecle: Berta, Gerda sau Argo. În raport cu băieții din această rasă, aceștia pot avea nume similare, și anume: Pirat, Wagner sau Agent.

Pentru femeile britanice mai calme și mai echilibrate, nume precum Sonya sau Persea, Matilda sau Cleopatra sunt cele mai potrivite. Dacă pisoiul are un aspect inteligent și judicios, atunci alegerea unei porecle pentru un astfel de animal de companie poate fi îndreptată către mitologia greacă sau către femeile de știință celebre. Acestea pot fi: Artemis, Anthea, Harmony, Misa, Moreya, Fiona, Elea sau Rosalind, Hedi, Ada, Gertrude, Grace, Dorothy.

Și ce fel de blană avem?

Uneori, există momente în care proprietarul, alegând un nume pentru animalul său de companie, decide să îl numească în funcție de culoarea hainei. La fel de, având un pisoi cu părul roșu, mulți vor încă să dea porecla Ginger, Roșcată sau chiar Liska. De asemenea, numele potrivite pentru britanici ar fi:

 • cu cremă, ciocolată sau lână roșie - Trandafir, Caramel, Dună, Ocru, Goldie;
 • cu o haină de blană albă - Snowball, Squirrel, Blanca, Nymph, Crystal;
 • cu culoarea hainei negre - bazalt, bagheera, umbră, negru, mistic, noapte;
 • cu o haina de blana lila sau albastra - Malva, Shade, Blue, Haze, Voloshka, Freya, Smokey.

Și după ce ați evaluat lista cu tot felul de variante de nume pentru un animal de companie, puteți alege o poreclă potrivită și, mai important, o poreclă frumoasă.

Caracteristici externe

Este demn de remarcat faptul că atunci când alegeți o poreclă pentru pisoii britanici, trebuie să țineți cont de caracteristicile care îi disting de Scottish Fold sau alte rase similare.. Caracteristicile speciale includ un cap mare și obraji rotunzi., un gât scurt puternic, ochi mari și o coadă scurtă, rotunjită la vârf. De asemenea, băieții britanici cu părul scurt au un corp puternic, iar fetele arată mai grațios. Și conform caracteristicilor de mai sus, proprietarii pot numi o pisică britanică o fată ca aceasta: Marquise Pretty, Princess, Margot sau chiar Button, Tails.

Găzduiește preferințele personale

Mulți caută ajutor și din țara de origine a acestei rase. În acest caz, puteți numi pisoiul un frumos nume de femeie britanică. Ar putea fi Vanessa, Agatha, Patricia, Jasmine, Charlotte sau Madeleine.

De asemenea, vă puteți denumi pisica după culoare, folosind cuvinte în limba engleză combinate cu culori: negru, gri, alb, albastru sau roșu.

Alegerea unui nume pentru un animal de companie, un proprietar care are un hobby interesant sau să profite de particularitățile profesiei sale poate da o poreclă foarte frumoasă și originală femeii sale britanice. Poate fi Muse sau Laura pentru artiști, Floare, Mușețel sau Trandafir pentru floriști, Cireș sau Cireș, Caramel, Plăcintă sau Morcov pentru mâncare gourmet și dulciuri. Fanii mașinilor sau fotbalului apelează cel mai adesea la britanicii Barcelona, ​​Milano, Honda, Lada sau Prima.

Reguli pentru selectarea poreclelor pentru pisoi

Alegerea unei porecle pentru pisicile britanice este foarte importantă, deoarece arată esența animalului de companie. Prin urmare, trebuie să vă gândiți cu atenție înainte de a da unui pisoi un nume sau altul. La fel există o serie de reguli care trebuie respectate, alegând numele pisicii tale.

 • Numele unui britanic nu trebuie să fie foarte lung și să conțină 2-3 silabe.
 • Este necesar să se țină seama de particularitățile pisicilor, în principiu, datorită cărora trebuie să alegeți porecle cu sunete șuierătoare - s, w, h, sch, c.
 • Nu este nevoie să oferiți nume jignitoare sau rele pentru pisicile britanice, deoarece aceste animale sunt foarte inteligente și pot ofensa proprietarul lor.
 • Este mai bine să alegeți o poreclă care se termină cu litera „și” din cauza percepției mai ușoare de către pisici.

Și chiar dacă este aleasă versiunea finală a poreclei, trebuie să o folosiți de mai multe ori pe animalul de companie, astfel încât să-și dea seama că i se adresează. În cazul în care britanicul este chemat și acesta nu are o reacție la acesta, atunci este mai bine să alegeți o altă opțiune mai potrivită, care va provoca aprobarea pisicii dvs..

Ca rezultat, trebuie să vă amintiți că animalele acestei rase au un caracter excelent și culori frumoase de blană, permițându-vă să selectați nume adorabile de pisici britanice. Mai ales dacă pisoiul tău are un aspect inteligent și serios de aristocrat.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Nume frumoase pentru pisicile fetelor britanice