Cum se alege o poreclă originală pentru un carlig?

După ce ați achiziționat un animal de companie mic, în primul rând, se pune întrebarea cum să numiți un carlig. Este foarte important să alegeți porecla potrivită pentru el. Aceasta este o chestiune foarte responsabilă, deoarece câinele trăiește cu această poreclă. Câinii se obișnuiesc foarte repede cu numele lor și reacționează la el. Este mai bine să alegeți o poreclă pentru un animal de companie cu toată familia..

Pugs sunt inteligenți, jucăuși și jucăuși. Prin urmare, este recomandabil pentru el să aleagă porecla potrivită. Alegerea unui nume poate fi încredințată copiilor, aceștia, cu imaginația copiilor lor, pot veni cu cele mai originale porecle.

Variații pe tema poreclelor de câine

Înainte de a numi un câine, trebuie să-l observați câteva zile după cumpărare. Ființele vii au propriile lor caractere, uneori diferă în comportamentul lor particular. Pe baza acestor criterii puteți numi un animal de companie. De exemplu, un câine agil și plin de viață poate fi numit Zhivchik. Și câinele leneș și neîndemânatic - Leneșul, Sonya. Bineînțeles, atunci când alegeți o poreclă, este necesar să luați în considerare dacă este un băiat sau o fată.

Pentru carlige, sunt potrivite numele regale, care vor sublinia originile lor aristocratice. Astfel, câinele poate fi numit numele unei zeități sau al unei persoane regale, de exemplu, Zeus, Regina Margot și alții.

Numele scurte sunt ușor de pronunțat. Chiar dacă ați venit cu un nume lung și frumos, în viitor este cel mai adesea înlocuit cu un scurt analog, de exemplu, Leopold - Leo, Bonaparte - Bonya, Margarita - Margot.

Clasificarea numelor

Numele câinilor poate fi clasificat în funcție de următoarele criterii:

  • culoarea hainei;
  • diferențe fizice;
  • caracter;
  • hobby-ul gazdei.

În funcție de culoarea câinelui alb, puteți numi respectiv Belyak, Snowball. Dacă câinele este dolofan și neîndemânatic, acesta poate fi numit coc, și, în același timp, are o nuanță portocaliu de haina, atunci porecla Peach va face. Veselia pugilor face posibilă acordarea de nume amuzante, de exemplu, Kolobok, Shrek, Donut.

Deseori poreclele pentru carlige sunt alese dintre nume umane de origine străină, de exemplu, Eric, Brown, Viola. Câinii cu pedigree dau adesea nume duble, subliniind particularitatea câinelui, de exemplu, Flora Gentle Bud, Brad Sharp Eye. Deși cu o comunicare constantă, desigur, animalele de companie sunt numite analogi scurți. Chiar dacă poreclele se califică, există nume pentru băieți și fete.

Porecle pentru bărbați

Băieții încearcă întotdeauna să aleagă nume masculine. Pentru carlige, este mai bine să alegeți un nume maiestuos, mai ales dacă câinele se comportă în consecință.

Poreclă

AArchie, Achibald
BBud, Bandit, Barney, Buster, Bob, Bernard, Beatle, Brandy, Bailey, Bob, Boozer
ÎNWilbur, Wolfe, Winnie, Walton, Woody
DHermes, Google, Hamlet, Goofy, Goblin
DDreiser, Justin, Jack, John, Dominic
FJean, Jacques, Jora,
ZZuf, Zeus
ȘIIridium, Icarus
LACron, King, Kern
LNorocos, Leo, Lexus, Leonard, Luke
MMuffy, Max, Mars, Michael, Moers
HNarcis, Spout
DESPREOscar, Oris, Ogonyok
PPirat, Prinț, Potter, Bobblehead
RRex, Ruth, Rudolph
DINSpencer, Sam
TTitan, Tank, Tedddy
AveaCaise, Nod
FFuki, Feng, Fuji, Frank
XHottabych, Hulk, Hitch, Harley
CCicero
HChuck, Charlie, Chester
SHShrek, Sheriff, Sean
UClic
EEther, Einstein, Eddie
YUJulius, Juventus, Jupiter
EuIamb

 Porecle pentru femei

Alegând numele unei fete, puteți alege porecle mai blânde. Dar dacă ea este jucăușă și răutăcioasă din fire, puteți alege numele potrivit.

Poreclă

AAgatha, Asya
BBun, Fluture
ÎNVenus, Wanda
DGulya, Gabriela, Gabi, Gladys
DDora, Fecioară, Judy, Julieta
FJeanne, Janet, Giselle, Juju
ZZukhra, Zosia, Zemfira
ȘIIrma, Iriska
LAClarisse, Coco
LChanterelle, Laura, Lisa, Lima
MMargot, Monroe, Martha, Milana, Motya
HNyura, Nora, Nikki, Niagara
DESPREOphelia, Ofera
PBun, Prințesă, Pixie
RRimma, Rochelle, Rose
DINSamantha, Sophie, Susie
TTutsi, Taya, Tess
FFloris, Felisa, Zână, Fiona
XKhanum, Helza
CRegină
HChunya, Chelsea, Chucha, Chita
SHRogue
EEla, Elfina, Ashley
YUUtah, Yuna
EuIoannina

Este important, atunci când alegeți o poreclă pentru un câine, să se armonizeze cu aspectul câinelui, să fie ușor de pronunțat și să îi placă tuturor membrilor familiei, inclusiv animalului de companie în sine.

Videoclip „Nume pentru carlige”

Acest videoclip sugerează cele mai potrivite nume pentru câinii Pug.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se alege o poreclă originală pentru un carlig?