"Gestrenol": comprimate și picături pentru pisici și pisici

„Gestrenol” pentru pisiciGestrenol este un contraceptiv modern conceput special pentru animalele de companie feline. Instrumentul ajută la influențarea comportamentului animalelor în timpul excitării activității sexuale.

Luați în considerare proprietățile, efectele asupra sănătății și caracteristicile utilizării acestui medicament.

Compoziția și forma eliberării

"Gestrenol" este disponibil în picături și tablete. Medicamentul este format din hormoni sintetici: propionat de mepregenol, etinilestradiol. Comprimatele, pe lângă hormoni, includ substanțe auxiliare: amidon din cartofi, zahăr din lapte, acid stearic de calciu.„Gestrenol” pentru pisiciPicăturile conțin în plus ulei de soia și aromă. Picăturile sunt ușor de utilizat: medicamentul poate fi adăugat în alimente, picurat pe vârful nasului sau în gură. Cantitatea de medicamente depinde de cât de mult cântărește animalul de companie..

Important! Există un preparat separat pentru femele și un preparat pentru bărbați, care diferă prin culoarea ambalajului. Diferite doze de hormoni sunt utilizate pentru animalele de diferite sexe.

Caracteristicile medicamentului

Gestrenolul este un medicament hormonal pentru pisici și pisici care reduce activitatea sexuală. Remediul slăbește funcția ovarului și reduce cantitatea de hormoni naturali la animale. Medicamentul este sigur pentru sănătate, deoarece nu se acumulează în organism. Dacă este necesar, este posibilă restabilirea completă a funcției de reproducere a animalelor de companie la trei luni după oprirea medicamentului..PisicăLa bărbatul sub influența „Gestrenolului” activitatea sexuală scade, spermatozoizii nu sunt produși. Dacă o pisică ia medicamentul, microflora vaginală se schimbă, aciditatea crește. Mediul acid previne sarcina chiar dacă a avut loc împerecherea. De asemenea, cu ajutorul remediului, puteți influența estrul, întrerupe complet sau amâna.

afla ce trebuie făcut dacă pisica (pisica) cade într-un loc greșit.

Proprietăți farmacologice

Medicamentul începe să acționeze în intestinele animalului, de unde intră în sânge. Componentele active ale „Gestrenolului” sunt derivați ai hormonilor gestagen și estrogen, care au un efect asupra sistemului hipotalamo-hipofizar și reduc semnificativ sinteza hormonilor gonadotropi în glanda pituitară. Cantitatea de hormoni gonadotropi controlează procesele de foliculogeneză și spermatogeneză.GestrenolMedicamentul este complet excretat în urină după două zile. Dacă nu depășiți dozele recomandate, atunci administrarea „Gestrenol” nu poate dăuna corpului animalului.

Știați? Prima pisică îmblânzită a fost sălbăticia africană, îmblânzită de oameni în urmă cu 10.000 de ani pentru a combate rozătoarele..

Indicații de utilizare

„Gestrenol” are un efect multifuncțional: afectează nivelul fiziologic, făcând posibilă controlul și corectarea comportamentului animalelor de companie. Utilizarea medicamentului ajută la evitarea sarcinii nedorite, calmează sistemul nervos al pisicilor în timpul activității sexuale. Când bărbații iau Gestrenol, activitatea sexuală și agresivitatea lor scad, animalul devine calm.PisicăMedicamentul ajută la reducerea producției de hormon sexual și la reducerea numărului de spermatozoizi. Dacă femeia ia „Gestrenol”, dorința sa sexuală scade, perioada de est scade, sarcina nedorită este prevenită sau întreruptă, cantitatea de hormoni scade.

Contraindicații și efecte secundare

Remediul nu se administrează pisicilor însărcinate și care alăptează. De asemenea, nu puteți administra animalelor cu funcție renală afectată, urolitiază, diabet zaharat, cancer. „Gestrenol” nu se aplică pisicilor cu probleme ale sistemului urinar și reproductiv.

Important! "Gestrenol" nu este destinat utilizării la pisici care sunt prea tinere sau aflate sub pubertate.

Poate apărea intoleranță individuală la unul dintre constituenții chimici ai medicamentului. Când luați medicamentul în cantitățile recomandate, nu apar efecte secundare.

Instructiuni de folosire

Este interzisă utilizarea medicamentului pentru pisici pentru tratarea pisicilor și invers, deoarece acestea au cantități diferite de hormoni. Compania farmaceutică a realizat două linii pentru eliberarea medicamentului - pentru femei și pentru bărbați.

În tablete

Bărbații trebuie să ia 1-2 comprimate timp de până la cinci zile, până când dispare activitatea sexuală. Pentru a calma animalul de companie, este suficient să administrați 1 comprimat pe zi în fiecare lună timp de trei zile. În momentul activității sexuale maxime, se recomandă creșterea dozei la 2 comprimate pe zi..Tablete GestrenolPentru a reduce activitatea sexuală a femeilor, este necesar să luați 1-2 comprimate timp de până la cinci zile. Pentru a evita sarcina, trebuie să luați „Gestrenol” 2 comprimate pentru pisici conform instrucțiunilor de două ori pe zi, nu mai târziu de 48 de ore de la actul de împerechere.

În picături

Pentru a reduce activitatea sexuală a unui bărbat a cărui greutate nu depășește 5 kg, o singură doză de 4 picături pe zi este suficientă de la apariția simptomelor excitării timp de 3-5 zile. Dacă greutatea depășește 5 kg, este necesară creșterea dozei la 4-8 picături pe zi. Puteți calma animalul în timpul perioadei de odihnă utilizând o singură doză de medicament în cantitate de 4 picături la fiecare două săptămâni, indiferent de greutate.

Știați? În 2008, în Argentina, un băiețel de un an a fost adoptat de pisici sălbatice: au încălzit copilul cu corpul lor, ghemuit împotriva lui și i-au adus mâncare. Așa că au salvat viața unui copil și au devenit eroi.

„Gestrenol” sub formă de picături pentru pisici cu greutatea de până la 5 kg, conform instrucțiunilor, trebuie administrat în cantitate de 4 picături 3-5 zile până când se oprește căldura. Dacă pisica cântărește de la 5 la 10 kg, atunci este necesar să dați 5-8 picături în același mod. Pentru a întârzia căldura și a calma, este suficientă o picătură o dată pe săptămână între estrus, indiferent de greutate. Pentru a preveni sarcina, este necesar să se administreze 8 picături de două ori la fiecare 24 de ore, nu mai târziu de o zi după împerechere, indiferent de greutate.Gestrenol picături

Condiții de depozitare și termen de valabilitate

Se recomandă păstrarea medicamentului într-un loc întunecat cu umiditate normală, la o temperatură de 0-25 ° C. Produsul nu trebuie păstrat aproape de alimente. Este important să nu păstrați zona de depozitare la îndemâna copiilor și a animalelor. Lumina directă a soarelui poate deteriora medicamentul. "Gestrenol" este stocat la temperatura corectă timp de trei ani.

Citeste mai mult cum să alegi vitaminele pentru o pisică și depresiv.

Produsele farmaceutice moderne ajută la controlul instinctelor de bază ale animalelor, le calmează și le fac mai puțin active și agitate. „Gestrenol” face posibilă planificarea sarcinii la pisici și controlul comportamentului bărbaților. Formele convenabile ale medicamentului sub formă de picături sau tablete sunt special concepute pentru bărbați și femei, ținând cont de fondul hormonal și nu sunt dăunătoare sănătății.

Video: picături Gestrenol pentru pisici și pisici

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » "Gestrenol": comprimate și picături pentru pisici și pisici