Caracteristicile medicamentului "antisex" pentru pisici și pisici

Pisică„Antisexul” este unul dintre cele mai frecvente și ușor de utilizat medicamente concepute pentru a inhiba funcțiile activității sexuale la pisici și pisici. Cum să îl utilizați corect, citiți mai jos..

Compoziția chimică a medicamentului

Preparatul include:

 • acetat de mepregenol;
 • etinilestradiol.

Esența efectului este suprimarea regiunii hipotalamo-fizisare a creierului, care este responsabilă pentru controlul producției de hormoni gonadotropi în corpul animalului. Astfel, se efectuează un efect antiovulator și antiestrogen, care ajută la eliminarea dorinței sexuale. Principalul ingredient activ este absorbit din tractul gastro-intestinal și apoi procesat în ficat și se descompune în steroizi și conjugați liberi.

Știați? Viteza maximă a mișcării pisicii este de 50 km / h.

În această formă, este excretat natural împreună cu urina și fecalele. La sfârșitul cursului, 90% din substanță este excretată cu deșeuri timp de 15 zile.Medicamentul

Formular de eliberare

Produceți „Antisex” sub forma:

 • tablete biconvexe;
 • picături - sunt un lichid clar gălbui cu o structură uleioasă, vin cu o pipetă inclusă;
 • injecții pentru injecții.

Avantajele medicamentului "Antisex"

Principalul avantaj al medicamentului în cauză este eliminarea rapidă și aproape completă a substanței active principale din organism. Instrumentul este accesibil și durează mult timp.

Cum se poate spune dacă o pisică sau o pisică „merge”?

Pisoii ajung la pubertate în medie la 7-9 luni. Dar acești indicatori sunt foarte condiționali, deoarece, în funcție de rasă, de condițiile de detenție și de o serie de alți factori, procesul poate începe la 4-5 luni sau invers, persistă până la 11-12. Deci, de exemplu, pisica British Fold, siamez iar toate tipurile orientale se maturizează mai devreme decât rase cu părul lung.PisicăComportamentul tipic al unei pisici în est. Maturarea timpurie este, de asemenea, observată la persoanele care sunt ținute în catere, unde animalele tinere din copilărie sunt în contact cu reprezentanți adulți maturi sexuali. În acest sens, este necesar să învățați cum să determinați starea animalului dvs. de companie, concentrându-vă pe caracteristicile comportamentului. La pisici, pubertatea este asociată cu semne precum marcarea teritoriului și comportamentul agresiv..

Știați? În coloana vertebrală a unei pisici, există 53 de vertebre adiacente liber. Această caracteristică permite animalului să-și archeze spatele într-un arc.

De multe ori fac pipi pe lângă cutia de gunoi sau găsesc un loc retras pentru mișcările intestinului. Pisicile care stau în estru mai des, dimpotrivă, devin iubitori, urmează după călcâiul membrilor gospodăriei și mângâie. Femelele cad pe podea, se rostogolesc, se freacă de mobilă, îndoindu-se în partea inferioară a spatelui. Indiferent de sex, animalele scot sunete stridente, apelând astfel la un partener sexual.

La pisici, perioada de „mers” poate dura foarte mult timp. Este tipic ca pisicile să intre în faza de est de mai multe ori pe an timp de 2-3 săptămâni. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca femelele să meargă pe tot parcursul anului, adică aproape imediat după naștere, un astfel de animal începe să meargă din nou..Pisică și pisică

Indicații și contraindicații ale medicamentului

Medicamentul este indicat pentru:

 • suprimarea excitării sexuale la câini și pisici;
 • întreruperi sarcina în stadiile incipiente;
 • eliminarea efectului sensibilității false;
 • prevenirea hiperplaziei vaginale la câini.
Utilizarea agentului este contraindicată la pisici și femele care alăptează. De asemenea, „Antisex” nu este utilizat până la pubertate și în prezența neoplasmelor în sistemul genito-urinar, glandele mamare. Medicamentul nu este prescris persoanelor cu pietre în vezică..

Important! „Antisexul” este contraindicat la câinii Greyhound datorită hipersensibilității lor la ingrediente.

Agentul poate provoca următoarele reacții adverse:

 • o creștere a greutății animalului;
 • o schimbare bruscă a reacțiilor comportamentale;
 • apetit crescut;
 • umflarea glandelor mamare.

Utilizarea pe termen lung a agentului hormonal duce la diabet, disfuncție suprarenală. La femele, ca urmare a utilizării constante, apar neoplasme în sistemul genito-urinar și există, de asemenea, o perturbare a sistemului endocrin.Consecințele droguluiConsecințele medicamentelor hormonale.

Cum să dai „Antisex” pisicilor, pisicilor?

Înainte de a utiliza medicamentul, instrucțiunile pentru acesta ar trebui studiate cu atenție. Cele mai mici inconsecvențe în acțiuni vor duce la o lipsă completă de efect. Pentru a reduce manifestările agresivității, ca sedativ, pisicile împreună cu „Antisex” sunt injectate cu „Suprastin” (vândute într-o farmacie obișnuită).

Nu este recomandat să îl combinați cu alte medicamente. Astfel de injecții sunt administrate numai de către un medic. Nu puteți utiliza medicamentul mai mult de 18 luni la rând. Trebuie să faceți o pauză cel puțin o dată pe an, egal în timp cu durata căldurii.

Picături

Picături „Antisex”Este cel mai ușor să utilizați medicamentul sub formă lichidă. Pentru a întârzia estrul, picurați 3 picături pe rădăcina limbii la fiecare 7 zile. Dacă procesul este deja început, pentru a-l întrerupe, administrați 3 picături pe zi până când simptomele dispar complet. Trebuie să începeți administrarea medicamentului nu mai târziu de 3 zile de la debutul estului. Când apar primele semne de vânătoare, pisicilor li se administrează 3 picături zilnic timp de 3 zile, apoi 1 picătură pentru încă 2 săptămâni. Peste 2 cursuri intensive (utilizare zilnică) pe an sunt contraindicate.

Pastile

Dozajul zilnic este calculat în funcție de greutatea corporală și în funcție de scopul utilizării.

Scopul aplicației Doza zilnică
la primele semne de excitare sexuală timp de 3-5 zile ˃5 kg - 1 comprimat - 5-10 kg - 2 comprimate - de la 10 kg - 2-4 comprimate
pentru a menține un efect calmant și a menține o activitate sexuală scăzută la fiecare 2 săptămâni 1 comprimat indiferent de greutatea corporală
pentru a preveni sarcina nedorită, nu mai târziu de 24 de ore după împerechere, o dată 2 comprimate indiferent de greutatea corporală

Pisicile încep să administreze medicamentul cu o săptămână înainte de începerea actului sexual în fiecare zi, 1 comprimat. În următoarele 2 săptămâni, 0,5 comprimate pe zi.

Important! Medicamentul trebuie administrat cu 1-2 ore înainte de masa de dimineață. Dacă această cerință nu este îndeplinită, există o absență completă a efectului dorit..

Comprimatele sunt așezate pe rădăcina limbii. Dar va fi mai ușor să le zdrobiți în pulbere, să le diluați cu o cantitate mică de apă și să le turnați cu o seringă în golul dintre dinți..Pisică

Injecții

Cel mai mare pericol pentru animale sunt injecțiile hormonale. Se fac într-o clinică veterinară. În primul rând, cu un interval între injecții de 3-4 luni, apoi 6, 12 sau mai mult.

afla, trebuie să castrez animale.

Injecția „Antisex” duce cel mai adesea la consecințe negative sub forma unei încălcări a funcționalității sistemului endocrin, a glandelor suprarenale și a formării tumorilor maligne. În acest sens, medicii veterinari prescriu un medicament similar în cazuri foarte rare și recomandă sterilizarea sau castrarea cât mai curând posibil..

Analogi și preț

Costul medicamentului, în funcție de forma de eliberare:

 • comprimate - pentru 10 buc. într-un blister de la 20 la 30 de ruble;
 • în picături - de la 25 la 40 de ruble. pentru 1,5 ml;
 • injecție - de la 2.000 r.

Analogii acestui instrument sunt „Gestrenol”, „Stop-sex” și „Barieră sexuală”.Analogi„Antisex” aparține grupului de medicamente hormonale pentru pisici și câini. Acțiunea sa vizează inhibarea activității sexuale prin suprimarea capacității de lucru a hipotalamusului, ceea ce duce adesea la consecințe negative pentru organismul animal. Nu se recomandă utilizarea medicamentului pentru o lungă perioadă de timp - este mai bine să sterilizați cât mai curând posibil.

Știați? Pisicilor le lipsește claviculele, astfel încât animalele se pot târî în orice gaură de dimensiunea capului lor.

Condiții de depozitare și termen de valabilitate

Medicamentul trebuie păstrat la o temperatură de 0 ... + 25 ° C într-o cameră întunecată și uscată. Durata de viață a tabletelor este de 3 ani de la data eliberării. Picăturile într-un ambalaj original complet sunt, de asemenea, păstrate timp de 3 ani, iar după deschiderea sticlei nu mai mult de 30 de zile. Perioada de valabilitate a formularului de injecție este de 2 ani de la data eliberării și după deschidere nu mai mult de 2 ore.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Caracteristicile medicamentului "antisex" pentru pisici și pisici