"Tsiprovet": dozare pentru câini și pisici

TsiprovetInflamațiile ochilor sunt foarte frecvente printre pisici și câini, iar căutarea unei contracarări eficiente împotriva lor îi va conduce cu siguranță pe proprietari la „Tsiprovet” - picături oftalmice simple și eficiente.

Spectrul de acțiune

Natura bolilor oculare la animale (de altfel și la om) este foarte diferită. „Tsiprovet” pentru pisici (și câini), după cum reiese din instrucțiunile de utilizare, este exact remediul universal care vă va ajuta să scăpați de aproape orice afecțiune de acest fel.

Bacteriile cauzatoare de boli ar dori să evite contactul cu acest medicament, dacă ar fi capabile de acesta, cum ar fi:

 • Staphylococcus aureus;
 • microplasme;
 • Pseudomonas aeruginosa;
 • chlamydia.

Important! Acest remediu pentru bolile oculare are o eficacitate extrem de stabilă și pe termen lung, ca urmare a căruia nu există recăderi ale bolii la animalele de companie..

Structura

„Ciprovet” este un antibiotic ciprofloxacin, diluat în apă la o concentrație de 0,45%, cu unele componente auxiliare care nu au valoare terapeutică.Tsiprovet

Știați? Stările oculare la pisici sunt clasificate ca primare atunci când sunt majore și secundare când sunt simptome mai severe. boală.

Proprietăți farmacologice

Sensul acțiunii „Tsiprovet” se reduce la faptul că distruge extrem de repede structura ADN a microbilor dăunători, ducându-i la moartea lor inevitabilă..

Formular de eliberare

Picăturile sunt disponibile în sticle de plastic și sticlă. În interior există un lichid limpede, incolor. Vândut gratuit în clinici și farmacii veterinare.

Sticla de plastic are un dozator încorporat special pentru instilarea confortabilă.Formular de eliberare a medicamentuluiSticla de sticlă este închisă cu un dop de cauciuc. Un dozator nu este prevăzut pentru acesta, prin urmare, atunci când cumpărați, trebuie să achiziționați simultan o pipetă.

Animalele de companie suferă adesea de diferiți paraziți: ureche și căpușă subcutanată, puricii.

Mod de administrare și dozare

Indicațiile pentru prescrierea unui medicament care conține ciprofloxacină sunt procesele inflamatorii, infecțiile oculare, leziunile oculare, recuperarea și prevenirea înainte și după operație. Bolile bine studiate de către medicii veterinari includ, în special, următoarele:

 • conjunctivită (în forme acute și cronice);
 • inflamația corneei oculare (cheratită) de toate tipurile;
 • inflamația marginilor ciliare ale pleoapelor (blefarită);
 • leziune purulentă complexă a ochiului (iridociclită septică).
Conținutul tratamentului în toate cazurile este tratamentul ochilor cu medicamente și curățarea lor de descărcare dureroasă..În timpul procedurii de instilare a "Tsiprovet", capul animalului trebuie fixat, altfel picăturile, numite picături pentru ochi, pot curge rapid din ochi, fără a exercita acțiunea necesară destinată pisicilor (și câinilor, desigur).

Pentru câini

Câinii bolnavi picură 1-2 picături în timpul zilei de 4 ori.Durata standard a cursului „câine” este de la 7 la 14 zile: trebuie să vă concentrați asupra gradului de afectare a ochilor.

În cazurile severe (cu descărcare purulentă), o doză unică de picături oftalmice pentru câini este dublată și, după fiecare instilare a cipruului, puroiul (sau altul, inclusiv congelat, descărcare) este îndepărtat folosind un tampon de tifon curat.

Știați? Se pare că distincția perfectă între culorile violet și albastru, ochii câinelui nu sunt capabili să distingă între galben, portocaliu și roșu..
Tsiprovet pentru câini

Pentru pisici

Picăturile pentru ochi în cazul tratamentului pisicilor sunt instilate în același timp ca la câini, dar o singură doză este limitată la 1 picătură. În caz de complicații, doza este, de asemenea, crescută.

Important! După ce ați curățat ochiul de formațiuni purulente, trebuie să vă stropiți din nou.
Pisică cu ochelari

Precauții

La început, protejează-te - cu toată „casa” ta câini și pisici capabil să muște și să zgârie. Dacă este posibil, efectuați procedura împreună. O mănușă poate fi purtată pe mână pentru a asigura capul animalului de companie.

În al doilea rând, nu este necesar să combinați „Tsiprovet” cu alte medicamente. Dacă au căzut și la numirea medicului veterinar, atunci utilizarea lor trebuie diluată în timp (5-15 minute).

În al treilea rând, lichidul medicinal nu trebuie să fie rece. După ce ați scos sticla din locul răcoros unde a fost depozitată, asigurați-vă că o țineți în palme pentru a o încălzi.Tsiprovet În al patrulea rând, regula generală este continuitatea cursului de tratament. Este posibil să o opriți înainte de finalizare (pentru consultare cu un medic) numai în situația în care agentul are un efect iritant foarte puternic.

Efecte secundare

Când vă aflați în ochi, picăturile pot provoca:

 • roșeața lor;
 • senzatie arzatoare;
 • producție crescută de lacrimi.
De regulă, aceste fenomene dispar complet după câteva minute..

Aflați cum să vindecați lichenul câini și pisici.

Contraindicații

Contraindicații cunoscute:

 • reacții alergice care sunt pur individuale și rare;
 • dacă animalul are un accident cerebrovascular;
 • abia născut pisoi.
Câine cu ochelari

Termenul și condițiile de depozitare

Perioada de valabilitate a unui medicament pentru utilizare trebuie să fie numărată de la data scrisă pe ambalaj. Sunt 24 de luni.

Regulile de stocare sunt după cum urmează:

 • locul ar trebui să fie întunecat și răcoros;
 • contactul cu alimentele este inacceptabil (este deosebit de important să se țină seama de cei care depozitează picături pe raftul inferior din frigider);
 • flaconul trebuie să fie bine închis (nu uitați să faceți acest lucru la sfârșitul fiecărei utilizări).

Când rasa de pisică sau câine de companie are ochi răniți, nu vă alarmați - există ceva care să le vindece. Dar este mai bine să consultați un medic veterinar înainte de a începe tratamentul..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » "Tsiprovet": dozare pentru câini și pisici