5 Motive pentru care ar trebui să primești o pisică

Dacă doriți să obțineți o pisică, dar vă îndoiați și vă este teamă că nu veți putea să vă înțelegeți împreună, atunci ar trebui să aflați ce influență pozitivă pot avea pisicile asupra vieții proprietarului lor și ce avantaje fără îndoială are acest animal. Este posibil ca după ce ați citit acest lucru, să mergeți imediat în căutarea unui prieten cu blană..

Excelent vindecător

Pisicile sunt în mod inerent excelente „medici” pufoși, știu întotdeauna dacă proprietarii lor au ceva în neregulă cu corpul. Animalul de companie se va întinde pe locul dureros și puteți observa imediat că durerea dispare treptat și apoi dispare complet. Acest lucru a fost deja dovedit în mod repetat de oamenii de știință. Au descoperit că o persoană care mângâie o pisică câteva minute în fiecare zi normalizează tensiunea arterială, trece durerile de cap, ameliorează stresul și stabilizează activitatea inimii. Acest lucru se datorează faptului că pielea umană este conectată direct la sistemul nervos prin terminații nervoase..

În plus, pisicile generează curenți de joasă frecvență datorită hainei sale fine și delicate. Curenții de frecvență joasă au fost folosiți de mult în medicina tradițională. Acționând pe locul inflamației, ucid microbii. După numeroase experimente, experții au ajuns la concluzia că cea mai bună terapie felină ajută la tratamentul inflamației articulațiilor și a bolilor ginecologice. În cazul bolilor feminine, trebuie doar să puneți animalul pufos pe stomac și să mângâiați pisica timp de 5 minute.

Pururile feline au și proprietăți curative. Gama ronțăitoare a pisicilor este similară cu cea a ultrasunetelor moderne, este capabilă să îmbunătățească circulația cerebrală, să normalizeze ritmul cardiac și să stabilizeze tensiunea arterială. În același timp, proprietățile medicinale ale femelelor și masculilor diferă. Pisicile au un efect mai bun asupra îmbunătățirii organelor interne umane și a sistemului nervos. Pisicile au un efect benefic asupra „tratamentului” osteocondrozei, artrozei și radiculitei..

De asemenea, proprietățile medicinale ale focilor sunt împărțite la culoarea blănii lor:

  • negrii contribuie la combaterea oboselii cronice;
  • gri-albastru au un efect calmant și neutralizează stresul nervos;
  • roșu, tricolor și gri ajută la orice boală;
  • cele creme redau energia proprietarului;
  • albii tratează bolile asociate cu tulburări metabolice și, de asemenea, fac o treabă excelentă cu toate bolile de mai sus.

Cel mai bun antidepresiv

Când vii acasă după serviciu și vrei doar să te relaxezi, să te odihnești și să te calmezi, atunci animalul tău de companie va veni cu siguranță la tine pentru a te elibera de negativitatea și oboseala acumulată în timpul zilei. Cu cât îl călcați mai mult, cu atât veți ajunge mai repede la normal. După cum spun oamenii de știință, pisicile simt intuitiv starea și starea de spirit a proprietarilor lor. Prin urmare, dacă ești prea obosit sau pur și simplu te simți rău, atunci merită să mângâi pisica, iar oboseala te va părăsi..

El te va iubi, chiar dacă la prima vedere este imperceptibil.

Chiar dacă pisica se uită de sus la tine, demonstrând că de fapt ea, și nu tu, este principala din casă, asta nu înseamnă că animalul de companie nu te iubește. Este gata să-și ierte proprietarul pentru absolut orice - un nume ridicol, un castron gol sau o tavă necurățată. Pisica vă va sprijini întotdeauna și vă va ajuta să ameliorați stresul atunci când o persoană are cu adevărat nevoie de el..

Animal de companie îngrijit

Acest animal este unul dintre cele mai curate, iubește foarte mult curățenia, prin urmare este constant spălat și lins. Proprietarul trebuie să monitorizeze curățenia litierei și bolurilor animalului de companie, precum și să pieptene blana la timp, apoi nimeni altcineva nu va observa că a apărut o pisică în apartamentul dvs..

Un ceas cu alarmă care nu se va sparge

Dacă te ridici la culcare la o anumită oră în fiecare săptămână, atunci animalul tău de companie se obișnuiește chiar cu această oră când primește mâncare, așa că va deveni un ceas cu alarmă excelent pentru tine și nu îți va permite să întârzii la serviciu. Dar fiți pregătiți pentru faptul că într-un weekend pisica vă va trezi în același timp, deoarece animalului de companie nu-i pasă dacă este o săptămână sau un weekend și vă va cere să umpleți un castron cu o delicioasă delicatitudine în același timp.

Acestea nu sunt toate avantajele de a trăi cu o pisică, de fapt, există o mulțime de ele. Fiecare animal, ca o persoană, are propriul său caracter individual, care se dezvăluie de-a lungul vieții sale. Și dacă o persoană și un animal de companie pot găsi o limbă comună, atunci trăirea împreună nu va fi umbrită de tot felul de probleme sub formă de mobilier răsfățat sau o surpriză în papuci.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 5 Motive pentru care ar trebui să primești o pisică