Ingrijire brit: descriere și varietăți de hrană pentru pisici

Alimentele uscate și conservate pentru pisici Brit Care (Brit Kea) sunt produse de companie "VAFO PRAHA" în Republica Cehă. Aceste produse industriale sunt super premium. Compania produce, de asemenea, alte produse alimentare uscate și conservate premium și super premium, holistice pentru pisici, câini și alte animale de companie. Înainte de a cumpăra alimente pentru animalul dvs. cu patru picioare, ar trebui să vă familiarizați cu sortimentul, compoziția, precum și cu avantajele și dezavantajele acestui aliment gata preparat.

1 Descrierea produsului

Hrana pentru pisici Brit Kea este produsă sub formă umedă și uscată.

Mâncarea umedă include păianjeni și conserve. Mâncarea este o pastă de consistență omogenă sau bucăți mici de carne în jeleu. Este versatil și potrivit pentru toate rasele de pisici. Conserve sub formă de borcane mici și pungi-pungi sunt produse cu o greutate de 80 g.

Produsele uscate sunt ambalate în saci de 400 g, 2 și 7 kg. Pachetele sunt umplute cu granule de dimensiunea optimă pentru animal.

Potrivit producătorilor, numai produsele naturale sunt utilizate pentru fabricarea furajelor, iar compoziția nu conține coloranți artificiali sau conservanți. Toate mărfurile sunt certificate.

Pe ambalajul produselor uscate și umede este indicată rata zilnică, care satisface pe deplin nevoile animalului de companie. Producătorii recomandă utilizarea alimentelor uscate ca alimente principale și a conservelor și a pungilor ca alimente complementare..

1.1 Avantaje și dezavantaje

Avantajele produselor acestei mărci includ:

 • o gamă largă de produse, inclusiv alimente pentru pisoi și pisici seniori;
 • conținutul unei cantități mari de nutrienți;
 • prezența vitaminelor și a mineralelor;
 • cost acceptabil (comparativ cu alte alimente super premium);
 • prevalență (vândută la majoritatea magazinelor pentru animale de companie).

Contra alimentației Brit Care:

 • procent crescut de conținut de cenușă;
 • prezența valeriană, porumb și drojdie de bere în compoziție (poate provoca alergii și dependență).

2 Soiuri și compoziție

Atât alimentele umede, cât și cele uscate Brit Care sunt disponibile în mai multe variante.

2.1 Păianjeni

Pe rafturile magazinelor pentru animale de companie puteți găsi pungi Brit Care pentru pisici cu următoarele gusturi:

 • pui și rață;
 • dorată;
 • pui și brânză pentru pisici și pisici adulte;
 • ton.

Compoziția produselor umede conține cel puțin 42% din ingrediente din carne, indiferent de gust. Într-o hrană cu pui și rață, componenta principală este carnea de pui, iar rața acționează ca un aditiv (5%). Uleiul de ton este utilizat ca sursă de grăsimi, care are o valoare nutrițională crescută și conține o cantitate semnificativă de acizi saturați.

Următoarele ingrediente naturale sunt utilizate ca aditivi:

 1. unu. Orez. Producătorul nu specifică tipul și metoda de prelucrare.
 2. 2. Amidon. Această componentă este tehnologică și nu aduce niciun beneficiu corpului felin. Se folosește ca agent de îngroșare.
 3. 3. Brânză. Doar 4% din acest produs a fost adăugat și cel mai probabil acționează ca "condimente", nu o sursă completă de proteine.

2.2 Conserve

În ceea ce privește produsele conservate umede, acesta este reprezentat de următoarele arome:

 • piept de pui;
 • piept de pui cu branza;
 • pui (pentru pisoi);
 • ton și somon;
 • ton cu morcovi și mazăre.

Ingredientul principal, indiferent de gust, este carnea sau peștele (cel puțin 40%). În hrana pentru ton și somon, somonul acționează ca o componentă minoră: conținutul său este de 5%. Ca aditivi, pe lângă orez și brânză, care sunt prezenți și în păianjeni, se folosesc morcovi și mazăre verde. Aceste ingrediente sunt îmbogățite cu fibre, vitamine și minerale sănătoase pentru corpul felin.

2.3 Furaj uscat

Produsele uscate ale acestui brand sunt prezentate în mai multe opțiuni și răspund nevoilor diferite..

2.3.1 Crazy I`m Kitten

Această specie este special concepută pentru pisoi cu vârsta de până la un an. Mâncarea pentru pui și orez este îmbogățită cu vitamine și minerale necesare corpului în creștere al animalului de companie. Conține prebiotice și aminoacizi grași.

2.3.2 Lucky I`m Vital Adult

Mâncare pentru pisici adulte de la 1 la 7 ani cu aromă de pui și orez. Este îmbogățit cu Taurină, Arginină și Psyllium pentru a îmbunătăți digestia și pentru a vă menține pisica într-o formă bună..

2.3.3 Înger Sunt încântat Senior

Produsele cu aromă de pui și orez sunt destinate persoanelor în vârstă de peste 7 ani. Merele și fibrele solubile sunt adăugate alimentelor, ceea ce ajută la digerarea mai rapidă a alimentelor și previne creșterea în greutate în exces. Dieta conține, de asemenea, o cantitate redusă de magneziu, ceea ce ajută la salvarea pisicii de la dezvoltarea urolitiazei..

2.3.4 Monty Locuiesc în interior

Mâncare cu pui și orez pentru pisicile adulte care locuiesc în interior. Îmbogățit cu extract de yucca, care îmbunătățește metabolismul și reduce mirosul de la excrementele de pisică. Sfecla și merele sunt, de asemenea, adăugate în dietă, care ajută la dizolvarea și îndepărtarea bilelor de păr din corpul unui animal de companie cu patru picioare..

2.3.5 Ciudat, locuiesc în aer liber

Acest soi este aromat cu orez de ren și este destinat pisicilor active adulte cu acces gratuit la stradă. Produsele sunt îmbogățite cu aminoacizi necesari pentru menținerea articulațiilor sănătoase și a vitaminelor care împiedică formarea plăcii și tartrului.

2.3.6 Lilly Am o digestie sensibilă

Acest aliment hipoalergenic pentru adulți cu aromă de miel și somon este special conceput pentru pisicile cu tract digestiv sensibil. Dietei îi lipsesc porumbul, soia și grâul, care de cele mai multe ori provoacă o reacție alergică. În plus, acest produs conține ciulin de lapte, care îmbunătățește funcțiile ficatului animalului..

2.3.7 Sunny I`ve Beautiful Hair

Această varietate este excelentă pentru pisicile adulte cu părul lung. Extractul de calendula, care este prezent în acest produs, conferă hainei pisicii o strălucire naturală. Biotina și zincul îmbunătățesc starea pielii animalelor.

2.3.8 Daisy Trebuie să-mi controlez greutatea

Acest aliment cu conținut scăzut de grăsimi este special conceput pentru pisicile supraponderale. Mesele aromate de curcan și orez sunt îmbogățite cu proteine ​​ușor digerabile. Levocarnitina ajută la pierderea excesului de greutate, iar fibrele favorizează absorbția rapidă a alimentelor.

2.3.9 Missy pentru sterilizat

Această specie este destinată animalelor de casă adulte castrate. Se caracterizează printr-un conținut scăzut de minerale, din care cauză riscul de a dezvolta boli ale rinichilor și ale sistemului urinar este redus semnificativ. Compoziția conține, de asemenea, cătină, care are un efect antiinflamator și surse de fibre, care promovează digestia normală și previn creșterea în greutate în exces.

2.3.10 Cocco Sunt Gourmand

Acest soi este destinat animalelor de companie pretențioase și pisicilor cu digestie sensibilă. Produs cu arome de rață și somon. Catnip a fost adăugat la alimente, ceea ce îmbunătățește gustul produsului și substanțe utile necesare pentru întărirea sistemului imunitar al animalului.

2.3.11 Tobby Sunt o pisică mare

Această hrană pentru rață și pui este formulată pentru rasele mari de pisici. S-au adăugat acizi grași omega și condroprotectori pentru a susține articulațiile sănătoase.

Indiferent de tipul de mâncare uscată, principalul ingredient din acesta este carnea sau peștele deshidratat (cel puțin 20%).

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ingrijire brit: descriere și varietăți de hrană pentru pisici