Carnilove - mâncare pentru pisici

Carnilove este o mâncare super premium pentru pisici. În fabricarea sa, cerealele și cartofii nu sunt folosiți, iar componenta principală este carnea. Ingredientele alimentare sunt de înaltă calitate. Mâncarea satisface pe deplin toate nevoile pisicii în nutrienți, asigurând funcționarea normală a organelor și sistemelor, starea bună a stratului și a pielii. O gamă largă de produse vizează satisfacerea diferitelor preferințe gustative ale animalului de companie și vă permite să diversificați dieta.

Compania este în industria alimentară pentru animale de companie de 20 de ani. Producția de furaje se realizează în fabrici moderne situate în Republica Cehă. O atenție specială este acordată ingredientelor utilizate și cerințelor sporite de siguranță. Controlul calității îndeplinește standardele europene stricte, astfel încât acest aliment este foarte popular în Europa și Rusia.

Vafo Praha are deja o vastă experiență în prepararea celei mai nutritive rații pentru animale de companie și își îmbunătățește constant producția. Experții de frunte și crescătorii profesioniști de pisici și câini sunt implicați în crearea de produse viitoare.

La întocmirea unei diete, se iau în considerare nevoile naturale ale animalelor pentru nutrienți. Pisicile și câinii sunt, în primul rând, prădători; proteinele animale ar trebui să predomine în dieta lor. Prin urmare, Carnilove folosește carne de înaltă calitate, cu preferință acordată vânatului: mistreț, rață, fazan etc..

Structura

Pentru a se menține în formă, pisicile de toate vârstele au nevoie de alimente cu proteine ​​suficiente și niveluri echilibrate de aminoacizi. Dietele Carnilove sunt formulate cu ingrediente găsite într-o dietă naturală felină. Mâncarea este ușor digerabilă, bogată în toți nutrienții esențiali, normalizează metabolismul și susține sistemul imunitar. Conținutul de fibre alimentare îmbunătățește digestia și favorizează o mai bună trecere a bilelor de păr în intestine.

Pisica mănâncă

Principalele ingrediente sunt carnea, fructele și legumele. Acestea asigură sănătatea fizică a animalului în fiecare zi. Mâncarea include:

 • Proteine. Conținutul de proteine ​​brute din furaje este de peste 38%. În funcție de tipul dietei, se folosește făina de mistreț, miel, rață, fazan, somon sălbatic, curcan și combinațiile acestora. Făina de proteine ​​reprezintă aproximativ 60% din toate celelalte ingrediente. De asemenea, dieta include ficat de pui (aproximativ 3%).
 • Grăsimi. Pentru a furniza o cantitate suficientă de grăsimi pentru corpul animalului, grăsimea de pui conservată (6%) și uleiul de pește din salmonide (aproximativ 2%) sunt utilizate cu conservanți naturali (tocoferoli). Uleiul de pește de mare este, de asemenea, o sursă de acizi grași polinesaturați Omega-3 și -6..
 • Carbohidrați. Cerealele și cartofii nu sunt folosiți în dietă, deoarece nu satisfac nevoile nutriționale naturale ale animalului de companie. Pisicile sunt prădători și în condiții naturale, aceste produse reprezintă o mică parte din dieta lor sau nu se găsesc deloc. Producătorii adaugă adesea alimente cu o concentrație mare de carbohidrați pentru a oferi o sațietate falsă. Pentru o pisică, carbohidrații găsiți în fructe și legume sunt suficiente. În special, mazărea galbenă asigură un aport optim de carbohidrați.
 • Fructe si legume. Pe lângă furnizarea organismului cu carbohidrați, acestea sunt o sursă de aminoacizi, vitamine și fibre. Carnilove include mere, amidon de tapioca, morcovi, naut, mazăre galbenă, afine, afine, zmeură. În total, acestea reprezintă aproximativ 27% din dietă..
 • Plantele. Ingrediente utile sunt: ​​semințe de in, drojdie de bere, rădăcină de cicoare, Shidigera yucca, pătlagină, alge marine, cimbru, rozmarin, oregano.
 • Vitamine și oligoelemente. Mancarea este imbogatita cu vitaminele A, E, C, D, sodiu, magneziu, fosfor, calciu, zinc, L-carnitina si alte substante utile.
 • Sursele de glucozamină și condrotină sunt cochilii tratate special de crustacee și extract de cartilaj.

Avantaje și dezavantaje

Principalul beneficiu al Brit Carnilaw pentru pisici este conținutul ridicat de proteine. Proteinele reprezintă mai mult de jumătate din toate ingredientele alimentare. Alte avantaje ale hranei includ:

 • lipsa de cereale, care cauzează adesea alergii alimentare la pisici;
 • utilizarea conservanților naturali, a antioxidanților și a vitaminelor;
 • o cantitate suficientă de minerale și alte substanțe utile;
 • nivel optim de fibre pentru digestie (4%);
 • conținut suficient de calorii (aproximativ 3600 kcal / kg, în funcție de tipul dietei).

Carnilove - mâncare pentru pisici

Printre dezavantaje se numără următoarele puncte:

 1. Compoziția indică faptul că se folosește „făină din somon, curcan etc.”, dar nu se spune că aceasta este carne. Astfel, producătorul poate adăuga subproduse în dietă pe lângă carne. Cu toate acestea, compoziția analitică arată un nivel de proteine ​​destul de ridicat - 39%. Prin urmare, chiar dacă sunt utilizate subproduse, acestea sunt bogate în proteine..
 2. Preț mare. Cu toate acestea, pentru această holistică este destul de justificat..

Sortiment și preț

Brit Carnilove pentru pisici are o gamă largă. Produsele diferă în mai multe caracteristici principale:

 • varsta: pentru pisoi si adulti;
 • gust: cu miel și mistreț, cu rață și fazan, cu somon, cu carne de ren, cu rață și curcan, somon și curcan;
 • proprietăți suplimentare: pentru animalele de companie active, după castrare și sterilizare, pentru a îmbunătăți digestia, îndepărtați bilele.

Prețul va depinde de tipul rației și de mărimea pachetului:

 • 400 g - aproximativ 410 ruble;
 • 2 kg - aproximativ 1580 de ruble;
 • 6 kg - aproximativ 3900 de ruble.

Mancare pentru pisici Carnilaw

Recenzii

Alexandra:

„Am cumpărat mâncare pentru pisici Carnilove cu curcan și somon pentru testare. A fost atrasă atenția asupra ambalajului: foarte luminos, cu o pisică sălbatică frumoasă. Pe un studiu superficial, mi-a plăcut compoziția: aproximativ 60% - ingrediente din carne, fără cereale. Fabricat în Europa, deci se poate spera că produsul este de înaltă calitate. Pentru început am luat un pachet mic: 400 g. Granule de dimensiuni normale, mirosul este plăcut, nu ascuțit. Pisica mănâncă bine, nu este capricioasă. Controlez tariful zilnic. Se consumă aproximativ 80 g de granule uscate pe zi. Poate aș mânca mai mult, dar nu dau. Comportamentul pisicii este activ, haina este frumoasă, strălucitoare. Scaunul este regulat. Per total, sunt mulțumit. Acum avem un pachet mediu de 2 kg. Data viitoare vreau să încerc un gust diferit, astfel încât acesta să nu devină plictisitor. ".

Ruslana V.:

„Voi spune imediat că recenzia mea despre Carnilove pentru pisici va fi bună. Îl folosim de mult timp. Sunt fericit și animalul meu de companie. Am un bărbat frumos, leneș, frumos, leneș, castrat în tinerețe. De obicei cumpăr mâncare cu miel și mistreț (pentru animalele de companie sterilizate). Schimb din când în când gusturile, îl iau cu somon, rață, curcan etc. Furajul are un conținut ridicat de proteine ​​de 39%, ceea ce este foarte bun chiar și pentru alte furaje super premium. Existau reacții alergice la furaje mai ieftine, așa că medicul veterinar m-a sfătuit să iau alimente fără cereale. Manifestările alergice au trecut, scaunul s-a îmbunătățit. Prin urmare, nu intenționăm să trecem încă la un alt aliment ”.

Egor Mihailovici, medic veterinar:

„Carnilove este holistic dintr-un motiv. Are un conținut ridicat de proteine, procentul din constituenți este indicat în mod fiabil. Toate ingredientele necesare funcționării normale a corpului sunt bine echilibrate în dietă. Cu toate acestea, făina animală este utilizată pentru producție și nu carne cu drepturi depline. De obicei, atunci când se utilizează făină, aceasta poate include oase, piei și alte subproduse. Cu toate acestea, dacă ar fi utilizate în cantități mari, conținutul total de proteine ​​nu ar putea fi de 39%. Prin urmare, trebuie presupus că ingredientele alimentare sunt de înaltă calitate. Carnilove poate fi aplicat la o varietate de rase. În practica mea, alergiile la acesta nu au fost observate ".

Angelica Gudymenko, medic veterinar:

„Pot recomanda Carnilove crescătorilor de animale de companie. Nu am auzit recenzii negative de la clienții mei. Alimentele sunt bogate în proteine, conțin grăsimi sănătoase (ulei de pui și pește), fibre, vitamine și minerale. Un mare plus este absența boabelor, care poate provoca reacții alergice și probleme digestive. Prețul este optim pentru feedul super-premium ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Carnilove - mâncare pentru pisici