6 Dintre cele mai grase și mai grase pisici din lume

Cele mai grase pisici din lume

În acest articol voi examina obezitatea ca o problemă de sănătate felină. Vă voi spune despre motivul pentru care proprietarii își aduc animalele de companie într-un astfel de stat și cu ce este plin. Cititorul va învăța povești din viața celor mai grase pisici din lume, greutatea și sănătatea lor.

Cele mai grase pisici din lume

Pisica tul din Danemarca

Tulle a fost inclus în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai grasă pisică din lume. Pe atunci avea 6 ani, iar greutatea lui era de 19,3 kg.

La indicatorul maxim al greutății, proprietarul pisicii era o fată de doisprezece ani, Tabina Pedersen. În cuvintele ei, animalul a început să-și revină rapid din cauza unui stil de viață sedentar. Animalul de companie a mâncat și a dormit foarte mult, ghemuit într-o minge - de aici și problemele.

Veterinarii, după ce au atras atenția asupra supraponderalității animalului de companie, i-au sfătuit pe proprietari să trimită animalul de companie la un curs de slăbire. Acolo i se vor prescrie plimbări zilnice și jocuri care vor readuce animalul la forma fizică și sănătate. Tulul luptă acum cu obezitatea.

Pisica tul din Danemarca
Pisica tul din Danemarca

Garfield

Acest animal cântărește 18 kg.

Această pisică este oarecum similară cu puiul său de televiziune. De asemenea, are o haină roșiatică și o personalitate leneșă..

Pisica a fost poreclită Garfield din cauza asemănării cu versiunea de desene animate. În general, numele său real este Bronson. Un tânăr cuplu din Statele Unite - Mike Wilson și Megan Hanneman - au luat animalul din adăpost într-o stare deplorabilă. Proprietarul său anterior era un bărbat în vârstă care, datorită bunătății sale, a hrănit animalul de companie la primul său capriciu.

Însă, când cuplul a luat-o pe Bronson gras de la orfelinat, au întocmit imediat un plan de masă pentru el. La urma urmei, înainte de această pisică a fost dificil chiar și să se transfere din cameră în cameră - era atât de greu. Acum animalul de companie este intens reduce greutatea și este angajat în activitate fizică.

Garfield
Garfield

Xiong Yuzhong din China

Greutatea sa este de 17 kg.

Xiong Yuzhong locuiește într-una din provinciile Chinei. Circumferința corpului - aproximativ 80 cm.

Animalul datorează probleme de sănătate proprietarului și leneviei sale. La urma urmei, în fiecare zi Xiong Yuzhun mănâncă cel puțin un kilogram de carne pură și, în același timp, se mișcă foarte puțin - de la un bol la o canapea.

Xiong Yuzhong din China
Xiong Yuzhong din China

Pisica Otto din SUA

Povestea faimei lui Otto din New Jersey începe cu evenimente triste. Proprietarii, cărora le plăcea să răsfețe pisica cu mâncare grasă și nesănătoasă, l-au adus la clinica veterinară pentru a-l adormi. Într-adevăr, în acel moment, greutatea animalului de companie era mai mare de 16 kg, animalul suferea de artrită și aproape nu se mișca.

Astfel, au vrut să ușureze suferința animalului de companie. Dar personalul clinicii le-a oferit o opțiune alternativă - să-l pună pe Otto pe o dietă strictă..

La 5-6 luni de la începerea tratamentului, Otto a slăbit 3 kg în greutate, a început să se miște și a început să se simtă mai bine.
Pisica Otto din SUA
Pisica Otto din SUA

SpongeBob din New York

Greutatea lui SpongeBob este înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai mare dintre pisicile domestice - 15 kg.

Cea mai mare parte a vieții sale, SpongeBob a trăit cu un bărbat în vârstă care l-a hrănit în cantități uriașe. Când proprietarul a fost dus la o casă de bătrâni, animalul a ajuns în creșă. Aici, personalul său a atras mai întâi atenția asupra problemelor cu greutatea animalului. Tratamentul a început.

Deși greutatea pisicii a fost redusă, el încă suferea de obezitate. Personalul creșei l-a forțat să se mute și să reducă alimentele. Acest lucru a contribuit la economisirea lui SpongeBob de câteva kilograme..

SpongeBob moare la vârsta de 10,5 ani, relatează Animal Haven..

SpongeBob din New York
SpongeBob din New York

Elvis din Germania

Greutatea este de 17,6 kg.

Elvis locuiește într-un mic oraș german - Dortmund. Acum, această pisică primește titlul de cea mai grasă pisică din lume..

Elvis a fost adus într-o astfel de stare de către amanta sa, Katrin Hessbrüge, în vârstă de 34 de ani. Ea a hrănit pisica la prima dorință și i-a încurajat sedentarismul. Drept urmare, animalul de companie s-a dezvoltat până la vârsta de șapte ani Diabet și atrofie musculară.

Acum Catherine l-a pus pe Elvis pe o dietă cu carbohidrați săraci în calorii și a început să-i injecteze insulină. Dar, până acum, pisica a slăbit doar un kilogram..

Contul Instagram al pisicii Elvis https://instagram.com/elvisfatcat/

Elvis din Germania
Elvis din Germania

De ce își hrănesc oamenii animalele de companie

Obezitatea devine acum din ce în ce mai populară în rândul animalelor de companie. Motivul pentru aceasta este adesea o dietă dezechilibrată și un stil de viață inactiv..

Pisicile castrate și castrate sunt deosebit de predispuse la obezitate.

Majoritatea proprietarilor nu știu cum să calculeze corect necesarul zilnic al animalului de companie pentru a menține simultan starea de sănătate și a nu exagera. La urma urmei, atunci când o pisică privește cu milă la o persoană, el crede întotdeauna că animalul îi este foame.

Este important să mențineți animalul activ fizic. Doar 10 - 15 minute de jocuri active de 2-3 ori pe zi îl pot menține în formă.

De asemenea, unii proprietari își aduc animalele de companie la obezitate în mod intenționat și cu bună știință. Sunt atrași de gloria care însoțește faima mondială a animalului lor..

În acest sens, Cartea Recordurilor Guinness a încetat să mai stabilească înregistrările privind greutatea animalelor. Acest lucru a fost făcut pentru a preveni oamenii de la căutarea dureroasă a faimei prin torturarea animalelor de companie..

Obezitatea la pisici este o problemă care poate și trebuie rezolvată. Este important să-ți asculți animalul de companie, să îi dedici mai mult timp lui și sănătății sale. Apoi, animalul îi va răsplăti proprietarului afecțiunea, viața lungă și bunăstarea excelentă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 6 Dintre cele mai grase și mai grase pisici din lume