Pisici grase

Hrănirea animalelor de companie este o plăcere. Cumpărând mâncare scumpă și diverse delicatese, proprietarii se străduiesc să-și exprime dragostea și grija pentru pisici și pisici. La rândul lor, animalele mănâncă cu recunoștință tot ceea ce li se oferă și acest lucru afectează inevitabil greutatea lor..

Animalele care seamănă cu o minge umflată nu rămân întotdeauna dexte și flexibile, dar stângăcia lor arată foarte amuzantă și amuzantă. Acest lucru îi face pe oameni să se uite din nou la fotografii și videoclipuri cu astfel de pisici, ceea ce face din astfel de imagini una dintre cele mai populare..

Pisica grasa

Omul gras australian

Cea mai mare greutate înregistrată oficial pentru o pisică a fost înregistrată în Australia. Proprietarul unui record de 21,3 kg era o pisică plinuță pe nume Snowball, mai degrabă ca o imensă zăpadă albă. Animalul gras, în ciuda faptului că era supraponderal, a arătat miracole de longevitate pentru astfel de parametri: Snowball a trăit timp de 10 ani, după care a murit din cauza stopului respirator, ceea ce nu este surprinzător. Dacă un adult ar avea același grad de obezitate, greutatea lui ar depăși 270 kg.

Fat Cat Snowball

Otto

Pe locul doi se află pisica care trăiește în America. Proprietarul și-a dus animalul de companie gras Otto la clinica veterinară pentru a eutanasia animalul, deoarece pisica se îngrășase atât de tare încât cu greu se putea mișca prin casă și nu se mai putea duce la toaleta de pe tavă, deoarece fundul lui nu mai încapea acolo. Veterinarii l-au convins pe bărbat să nu eutanasieze animalul de companie, ci să încerce să-i limiteze treptat aportul de alimente pentru a stabiliza greutatea corporală. După șase luni de a urma o dietă specială, bărbatul gras a reușit să piardă în greutate în mod semnificativ, ceea ce i-a ușurat foarte mult viața, dar l-a scos din clasament.

Pisica Otto

Deținătorul recordului Meow

Al treilea loc în Cartea Recordurilor Guinness a fost luat de o pisică cu un nume amuzant Meow, care arăta ca un câine de talie medie. Avea doar un an și jumătate când fostul proprietar, care locuiește în Santa Fe, a apelat la un adăpost pentru pisici pentru a transfera un animal cu probleme specialiștilor pentru reședință permanentă..

Animalul gras a atins greutatea de 18 kg, ceea ce a făcut dificilă îngrijirea sa, mai ales atunci când ții cont de venerabila vârstă a femeii (pe atunci avea 87 de ani). Experții au început să își adapteze nutriția și au încercat să readucă animalul la valorile normale. Meow a devenit vedeta mai multor emisiuni și emisiuni TV dedicate liniilor directoare pentru hrana animalelor de companie. O dietă strictă l-a ajutat să scape de câteva kilograme și în curând au existat oameni care au vrut să ducă acasă o pisică populară, dar consecințele obezității s-au simțit: Meow a murit la adăpost la vârsta de doi ani din cauza insuficienței pulmonare.

Cea mai grasă pisică Miau

Spongebob pătrat .... burta

A patra poziție aparține unui alt locuitor al Americii - o pisică de ghimbir gras, numită SpongeBob. Greutatea acestui animal de companie de nouă ani este de 15,5 kg. Spre deosebire de greutățile anterioare, examenul fizic a arătat că toți indicatorii săi de sănătate erau în stare perfectă. Dar, pentru a evita posibilele probleme în viitor, experții au recomandat reglarea dietei și punerea unei pisici grase la dietă, deoarece kilogramele în plus pot provoca patologii ale articulațiilor, mușchilor etc..

Pisica SpongeBob

Elvis

Pisica Elvis, care, din păcate, nu este inclusă în Cartea Recordurilor Guinness, deoarece această categorie a fost interzisă în 2015 din cauza riscului pentru viața animalelor de companie, ai căror proprietari își hrănesc în mod deliberat animalele. Acest bărbat gras este german și locuiește în Germania. În acest moment, Elvis a atins o greutate de 17,5 kg, care depășește toate normele admise. Din cauza kilogramelor în plus, el are o grămadă de boli - de la diabet până la atrofia țesutului muscular. Se mișcă cu mare dificultate, are probleme cu respirația și inima, așa că proprietarii intenționează să ia în serios hrana și să realizeze treptat pierderea în greutate, ceea ce va prelungi anii vieții lui Elvis. Un grup special de consultanță format din patru medici veterinari a fost creat pentru a-i monitoriza starea de sănătate și rata pierderii în greutate.

Pisica grasă Elvis

În ciuda faptului că pisicile grase și pisicile arată foarte amuzant și ne fac să ne simțim atinși, multe organizații pentru drepturile animalelor avertizează că sarcina unui proprietar îngrijitor este de a controla greutatea animalului lor de companie, deoarece obezitatea poate duce la multe boli și, ca urmare, , până la moartea timpurie.

Pisici grase de pe internet

Apariția bărbaților grași cu blană pe Internet nu trece niciodată neobservată. Oamenii sunt gata să le privească în fiecare zi, astfel încât fotografiile și videoclipurile lor sunt întotdeauna în top. Unii în câteva zile câștigă mii și, uneori, milioane de vizualizări și devin adevărate vedete. Adesea, atunci când vă uitați la astfel de fotografii, doriți urgent să luați o dietă singur. Uneori pisicile grase încearcă să se piardă în interior sau să se îmbine cu mediul înconjurător..

Pisică albă și neagră

Pe Internet, puteți găsi fotografii în care burtele grase se blochează în diferite găuri - chiar acolo este timpul să vă gândiți la o dietă urgentă!

Dar totuși, majoritatea dintre ele, la orice greutate, se simt ca cele mai frumoase și grațioase creaturi care au intrat în viața noastră, astfel încât să le admirăm în mod constant, indiferent dacă sunt sau nu grase..

În plus față de fotografii, proprietarii de pisici grase se străduiesc în permanență să-și surprindă animalele de companie pe video, așa că ne putem bucura de privirea bărbaților pufoși și grași care se distrează, amuzanți cer mâncare sau se pot răsfăța ca niște copii.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisici grase